• Woensdagnieuwtjes

  De kantine van Alphense Boys ondergaat de komende weken een metamorfose. O.l.v. hoofdtrainer Remco Tuinenburg, Richard v/d Nieuwendijk, familie Stiphout, de eerste elftalspelers, leden van de dagploeg en natuurlijk Annet Verpoort, wordt de binnenkant van de kantine grondig aangepakt. Hoe het eruit komt te zien blijft nog even een verrassing. Als de kantine straks weer open mag (we hopen op 1 januari) zal iedereen verrast opkijken.

 • Afgelopen maandag waren er weer machines op de grasvelden te zien die de velden ‘’ontluchten’’. Met een speciale machine werden er gaatjes in het veld geboord waardoor de grasmat weer ‘lucht’ krijgt en het regenwater snel de drainage kan bereiken.

 • De meiden van de MO11, MO12 en MO13 hebben afgelopen zaterdag een mixtoernooi gespeeld. Hierbij hebben wij leuke, fanatieke wedstrijden gezien waarbij de dames met een glimlach op het veld stonden.

 • Afgelopen zaterdag is Alphense Boys o17 gaan voetsquashen. Dat viel prima in de smaak en was een goede afwisseling met de doordeweekse trainingen.

 • Alphense Boys o14 was afgelopen zaterdag te vinden aan de Wassenaarse slag en daarbij hielden ze o.a. een estafette waarop een steile duintop beklommen moest worden. Klik deze link aan en leef mee met hun ‘’ontberingen’’.  https://youtu.be/-nV-DutXXq4

  Na afloop wachtte de beloning en hadden enkele ouders een barbecue geregeld op het strand. Al met al een heerlijke dag!

 • Sinds begin september is de inschrijving voor de Talentendag van Alphense Boys i.s.m. Feyenoord (woensdag 24 februari 2021, voorjaarsvakantie in regio Midden en Noord) geopend via de website van Alphense Boys.Klik ''activiteiten'' aan in de balk en daarna ''Talentendag'', de rest wijst zich vanzelf. De aanmeldingen worden nauwkeurig beoordeeld voordat de bevestiging volgt. Spelers ouder dan 14 jaar die langdurig te laag hebben gespeeld of verder dan ± 30 minuten rijden van Alphense Boys wonen, worden niet ingeschreven. Je moet echt bovenmatig talentvol zijn en tot de beste spelers van jouw geboortejaar van jouw team behoren, wil je kans hebben om te worden ingeschreven. Inmiddels hebben we 100 spelers ingeschreven, maar zijn er ook al 250 afgewezen.

  De winterstop bij Alphense Boys gaat in op maandag 14 december tot en met zondag 3 januari. De laatste trainingen volgens het trainingsrooster zullen dus plaatsvinden op vrijdag 11 december. Het normale trainingsschema start dan weer op maandag 4 januari 2021.

 • De leden van Alphense Boys hebben maandagavond via de mail een uitnodiging ontvangen voor de Algemene Ledenvergadering van maandag 14 december a.s. (aanvang 20.00 uur). Het wordt een vergadering die anders is dan alle voorgaande ledenvergaderingen in het 90-jarig bestaan van onze vereniging. Vanwege de corona-maatregelen wordt de vergadering namelijk online gehouden. Om aan de vergadering deel te kunnen nemen, dient u zich vooraf aan te melden. Hiervoor hebben we een formulier op de site gezet, waar u een aantal gegevens moet invullen. Deze aanmelding is nodig om u de link te sturen, om op 14 december toegang tot de vergadering te krijgen.

  Na uw aanmelding, ontvangt u een bevestiging.

  Op donderdag 10 december a.s. krijgt iedereen die zich heeft aangemeld een e-mail, met daarin een groene knop. Via die knop kunt u:

  1)      Alle vergaderstukken inzien

  2)      Op maandag 14 december inloggen bij de ledenvergadering

  Let op: houd bij het inloggen uw mobiele telefoon bij de hand. Tijdens het inloggen ontvangt u op uw mobiel een sms-bericht met een cijfercode. Deze cijfercode heeft u nodig om ingelogd te raken.

  Het bestuur van Alphense Boys is zich er terdege van bewust dat online vergaderen voor sommige leden lastig is om aan mee te doen. We hebben echter geprobeerd om de organisatie zo eenvoudig mogelijk te houden. We gaan er vooralsnog van uit dat leden – eventueel met hulp van familie of kennissen - de vergadering online bij kunnen wonen. Zo mogelijk zal het bestuur hier nog ondersteuning bij bieden.

  Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Controleer of de mail niet in uw spambox terecht is gekomen en stuur anders een bericht naar secretaris@alphenseboys.nl.

 • Lizzy v/d Helm (scheidsrechter) die regelmatig bij Alphense Boys oefenwedstrijden fluit, had gisteravond de leiding over de wedstrijd Gornik Leczna tegen Apollon. Het betrof een ontmoeting in de tweede voorronde van de Champions League voor vrouwen.