• Remco Tuinenburg is ook in het seizoen 2021-2022 de hoofdtrainer van Alphense Boys. Het bestuur van de zondag-hoofdklasser en de oefenmeester zijn het afgelopen week snel eens geworden over de verlenging van zijn contract met één jaar.

    “Enkele weken geleden al hebben wij aangegeven heel graag door te gaan met Remco en die wens was gelukkig wederzijds”, licht voorzitter Dennis Captein toe. Tuinenburg kwam dit jaar in dienst van Alphense Boys om aan de slag te gaan met een sterk vernieuwde en verjongde selectie. “Wij zijn onder de indruk van hoe Remco zich vanaf het begin binnen de Boys heeft gemanifesteerd, onder best lastige omstandigheden, omdat de selectie uiteen viel en corona erbij kwam.”

    “Hij heeft nieuw elan in de groep gebracht en ook breder binnen de vereniging veel krediet opgebouwd”, vervolgt Captein. ”Tel daar de resultaten in de competitie bij op. Qua verliespunten horen we bij de koplopers in de hoofdklasse en als je ziet hoe er ook nu tijdens de tweede coronagolf hard en met plezier wordt getraind, dan kunnen we vol vertrouwen naar de hervatting van het seizoen kijken. Er wordt inmiddels al volop nagedacht over de selectie voor het volgend jaar, waarbij opnieuw nadrukkelijk naar de inpassing van spelers uit onze jeugdopleiding wordt gekeken. Daarin speelt Remco met de jeugdtrainers ook een belangrijke rol.”

    Zelf zegt Tuinenburg: “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat Alphense Boys in mij en de technische staf stelt. Ook Bas Groenestein, Nick Coster en Lars van de Walle gaan door. We zijn blij dat we voort kunnen op de weg die afgelopen jaar is ingeslagen. Ik ben heel benieuwd hoe de huidige groep er over een jaar voor staat. Corona gooit helaas veel roet in onze plannen, maar sommige dingen zijn niet te sturen. Ondertussen werken de spelers hard om fysiek en conditioneel sterker te worden. Als we na de jaarwisseling verder kunnen met de competitie, dan staan we er.”

     
    What do you want to do ?
    New mail