• Talentendag Alphense Boys 2023

    Op woensdag 1 maart 2023 (voorjaarsvakantie) organiseert Alphense Boys in samenwerking met opleidingspartner Feyenoord Rotterdam een TALENTENDAG voor talentvolle regionale spelers (niet lid van Alphense Boys) die hopen (en serieus denken) in seizoen 2023-2024 in aanmerking te kunnen komen voor het hoogste selectieteam van hun geboortejaar bij Alphense Boys.

    Inschrijven door het invullen van dit formulier.

    Inschrijven betekent niet automatisch dat je op de Talentendag van Alphense Boys mag komen. Iedere inschrijving wordt eerst zorgvuldig beoordeeld. Meedoen aan onze Talentendag wil dus ook zeggen dat je echt graag bij Alphense Boys wil komen voetballen als je door ons (na een vervolg stage) goed genoeg wordt beoordeeld.

    Je moet echt tot de beste spelers van jouw geboortejaar behoren én op een goed niveau spelen. Spelers vanaf o13 en ouder moeten minimaal op divisie niveau spelen. Pupillen (o8 t/m o12) moeten in het hoogste team van hun leeftijd spelen. We gaan tevens uit van een maximale reistijd van 30 minuten, anders heeft spelen bij Alphense Boys geen zin.

    Deelname aan de Talentendag van Alphense Boys is gratis. Je ontvangt als deelnemer een leuke, leerzame en intensieve training van 75 minuten onder leiding van de selectietrainers van Alphense Boys. Pas als wij jouw deelname hebben goedgekeurd, ontvang je een bevestigingsmail.