• AB o13, o17 en o21 winnen van een profclub

  Vandaag speelden zes Alphense Boys jeugdteams tegen een BVO. De helft daarvan werd gewonnen en dat is gewoon heel knap. De meest sensationele overwinning werd geboekt door de o13. Twintig minuten voor het eindsignaal stonden ze met 1-3 achter tegen De Graafschap o13, maar de mannen van trainer Robin Stolwijk knokten zich naar een 6-3 overwinning! (zie foto) Ook heel knap was de 3-4 uitoverwinning van de o17 bij en tegen FC Volendam. En ook de o21 deed het opnieuw goed en boekte alweer zijn derde competitieoverwinning op een BVO (dit keer FC Emmen o21). De o15 verloor nipt uit tegen AZ o15 (2-1), de o16 moest het afleggen tegen PSV o16 (6-1) en de o18 kon het niet bolwerken tegen De Graafschap o18 (6-0). Alphense Boys o14 won ook zijn vierde competitiezege al ging dat niet eenvoudig (1-2 bij en tegen AFC o14).

   

  Alphense Boys o21 speelde vandaag thuis tegen FC Emmen o21 en opnieuw verraste het team van Eli Wattimury en Hicham Rbii met een overwinning (1-0). Beide teams openden voorzichtig en keken de kat uit de boom. FC Emmen had misschien meer de bal, maar de organisatie bij Alphense Boys stond als een huis en FC Emmen wist zich in de eerste helft geen enkele kans te creëren. In de 27e minuut had Lars Verzaal de openingstreffer kunnen maken, maar hij kopte naast de bal (!). In de 38e minuut zagen we het hoogtepunt van de wedstrijd. Yassine Bouchnafa begon aan een solo in het strafschopgebied van FC Emmen en besloot met een weergaloze kapactie waarmee hij twee Emmen spelers het bos in stuurde en oog in oog met de FC Emmen keeper ook nog eens heel koel bleef (1-0).

 • Ook na rust hetzelfde spelbeeld met een heel volwassen spelend Alphense Boys dat vrijwel niets weggaf en er af en toe razend gevaarlijk uitkwam. Bijvoorbeeld in de 14e minuut toen linksback Max de Haas opstoomde en de bal perfect teruglegde op Julian Markvoort die de bal helaas net naast de paal schoof.

 • Ook de wisselspelers die er in de loop van de tweede helft inkwamen waren geen verslechtering en een prima aanvuilling. Iedereen deed zijn stinkende best en bewees daarmee dat ons o21 elftal gewoon een heel hecht team is. Met nog twee prima reddingen van keeper Winston Luijs en een schot op de paal van Khalid, werd de 3e overwinning over de eindstreep getrokken. Volgende week zaterdag speelt de o21 opnieuw thuis om 15.15 uur tegen PEC Zwolle o21

   

  Uitslagen in divisie 2 BVO bij de o21

  Alphense Boys – FC Emmen       1-0

  De Graafschap – Vitesse   2-3

  Willem II – PEC Zwolle

  Roda JC – Excelsior Rot    3-2

   

  De stand in divisie 2 BVO bij de o21

  1. Alphense Boys o21          4-10
  2. Vitesse o21                       3-9
  3. Excelsior Rotterdam o21     4-6
  4. Roda JC o21                      4-4
  5. Willem II o21                    2-3
  6. PEC Zwolle o21                 2-2
  7. De Graafschap o21            3-1
  8. FC Emmen o21                  4-1

   

  Alphense Boys o18 speelde vandaag in Doetinchem de wedstrijd tegen De Graafschap o18. In de 10e minuut wordt een verdediger van AB uitgekapt en is het al 1-0. In de 22e minuut geeft Tim v/d Loo de pass op Romeo Pieters en die chipt de bal met links over de keeper, maar op de lat. Het bleek de enige Boys kans te zijn geweest in de eerste helft. In de 37e minuut speelt een Boys verdediger de bal bij het uitverdedigen voor zijn eigen doel langs! Dat moet je dus nooit doen (2-0). Ook de 3e tegengoal in de 51e minuut was een persoonlijke fout via een verkeerde breedtepass (3-0). In de 54e minuut schiet Tyrique van 5 meter afstand recht op De Graafschap keeper. Twee minuten later worden twee Boys verdedigers uitgespeeld en staat het 4-0. Daarna volgen nog de 5 en 6-0 bij een aangeslagen Boysploeg. Ondanks een prima eerste helft ontbeerde het vooral aan een gebrek aan winnaarsmentaliteit. Komende dinsdag oefent Alphense Boys o18 om 19.00 uur in het stadion van Sparta Rotterdam tegen hun o18. Volgende week zaterdag speelt de o18 om 15.15 uur thuis tegen Kon HFC

   

  Uitslagen in divisie 3 BVO bij de o18

  De Graafschap - Alphense Boys 6-0

  Excelsior Rot – Willem II    4-4

  Almere City – FC Dordrecht          2-3

  Kon HFC – VVV Venlo

   

  De stand in divisie 3 BVO bij de o18

  1. De Graafschap o18            4-9
  2. Willem II o18                    4-7
  3. Kon HFC o18                     3-6
  4. Excelsior R o18                 4-5
  5. Alphense Boys o18         4-4
  6. Fc Dordrecht o18              4-3
  7. Almere City o18                4-3
  8. VVV Venlo o18                  3-2

   

  Alphense Boys o17 speelde vandaag in het stadion van FC Volendam de uitwedstrijd tegen de gelijknamige o17 en kwam met de eerste competitieoverwinning terug naar Alphen a/d Rijn (3-4) Nadat op dinsdagavond in de doordeweekse thuiswedstrijd tegen Almere City nog onnodig werd verloren via een voor Almere City winnende goal in de 94e minuut, was het vandaag wel raak.  Al in de 2e minuut van de wedstrijd kwam FC Volendam op voorsprong. De eerste corner van de wedstrijd, een bal die heel lang onderweg was, werd door de grote en sterke spits van de Volendammers, die boven iedereen uit torende, binnen gekopt.  Daarna volgde een erg rommelige periode met veel balverlies van beide kanten. Er kwamen wel kansjes voor AB. Maar met de vrijheid die de aanvallers van AB kregen werd niet goed omgesprongen. In de 16e minuut stond het vizier toch scherp en werd het 1-1.  Een lage voorzet van Illias Dardour vanaf links werd door Thierry Anthony binnen getikt.

 • Een paar minuten later lag de bal er aan de andere kant al weer in. De spits van FC Volendam scoorde vanuit buitenspel positie na een goede actie van de rechtsbuiten van FC Volendam. Maar de scheidsrechter nam het signaal van de grensrechter niet over. Bijna scoorde FC Volendam vlak daarna nog een doelpunt. Enkele daarop volgende grote kansen van FC Volendam leken AB wakker te schudden. In de 26e minuut kwam AB weer gelijk.  De 2-2 werd gescoord uit een penalty van Anass Soussan na hands van een verdediger van FC Volendam. 

 • Vier doelpunten in een helft was nog lang niet genoeg. FC Volendam scoorde de 3-2 uit een fraaie actie van een van hun aanvallers. In de 42e minuut was het dan toch raak. Bjorn Balzar gaf na een goede rush de bal aan Illias Dardour die kapte zijn man uit en schoot tegendraads de 3e goal binnen.

 • In de 2e helft was AB heer en meester. Er werden geen grote kansen meer weggegeven en AB was vaak gevaarlijk. In de 12e minuut van de 2e helft schoot keeper Aaron The de bal ver uit. Illias Dardour ging diep en tikte de bal netjes met een lobje over de uitstormende keeper van FC Volendam. 3-4 voor AB! De wedstrijd werd daarna goed uitgespeeld. Er waren nog twee rode kaarten van scheidsrechter Manuel Uijttewaal voor FC Volendam spelers. Een verdiende eerste overwinning van de hardwerkende mannen van de trainers Jeffrey van Dijk en Theo de Muijnck. Volgende week zaterdag volgt de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag o17 (12.45 uur)

 • Uitslagen in divisie 2 BVO bij de o17 (ddw)

  Alphense Boys – Almere City       1-2

  Kon HFC – FC Dordrecht  0-1

  ADO Den Haag – FC Volendam  2-1

  De Graafschap – AFC        8-0

   

  Uitslagen in divisie 2 BVO bij de o17

  FC Volendam - Alphense Boys    3-4

  Almere City – ADO Den Haag      0-2

  AFC – Kon HFC

  FC Dordrecht – DE Graafschap

   

  De stand in divisie 2 BVO bij de o17

  1. De Graafschap o17            3-9
  2. ADO Den Haag o17            4-9
  3. Almere City o17                 4-7
  4. FC Volendam o17               4-6
  5. Fc Dordrecht o17               3-4
  6. Kon HFC o17                     3-3
  7. Alphense Boys o17          4-3
  8. AFC o17                            3-0

   

  Alphense Boys o16 speelde vandaag de lastige uitwedstrijd tegen PSV O16. PSV speelde met volle oorlogssterkte en alle topspelers. Vooraf hadden we als doel om te zorgen dat we in een goed georganiseerd defensief blok gingen verdedigen. PSV lieten we de bal en Alphense Boys probeerde in de omschakeling tot kansen te komen.

 • Na vijf minuten kon dat plan de kliko in.  Een Alphense Boys middenvelder kreeg de bal in de as aangespeeld en verloor de bal, waardoor PSV al vroeg op 1-0 kwam. Twee minuten na de 1-0 werd het 2-0 wederom door een persoonlijke fout die PSV meedogenloos afstrafte met een steekpass en een goal (2-0). Zo stond Alphense Boys al vroeg op een kansloze achterstand. Alphense Boys voetbalde vervolgens een half uur goed mee en kwam tot 3 tal aardige kansen via Shaun Smith.

 • Alphense Boys gaf vervolgens na een counter van PSV een vrije trap weg op een meter of 25. De middenvelder van PSV schoot deze fantastisch in en Alphense Boys stond bij rust met 3-0 achter. Na de rust kreeg Alphense Boys een aantal goede kansen wederom maar wist het niet te scoren. PSV kwam 10 minuten na rust op 4-0 door een vlot lopende aanval via de zijkant. Alphense Boys speelde bij vlagen echt een goede 2e helft. Dit resulteerde in een goed lopende aanval met als eindstation Avery Jones (4-1). Alphense Boys kon het conditioneel goed volhouden tot een minuut of 10 voor tijd. Toen wist PSV nog 2 keer te scoren omdat de ruimtes in de omschakeling groot werden.

 • Leerzaam om tegen een topclub te spelen en te zien hoe makkelijk PSV de fouten van Alphense Boys afstraft. Bij vlagen aardig gespeeld maar PSV toch echt een maatje te groot. Volgende week ontvangt Alphense Boys Feyenoord o16 om 12.45 uur. Klik op deze link om de fotoreportage van Rob Schoemaker te bekijken: https://robschoemaker.zenfolio.com/p505220379

   

  Uitslagen in divisie 1 BVO bij de o16

  PSV - Alphense Boys         6-1

  Ajax – AZ      0-2

  NAC – Vitesse         1-3

  Feyenoord – Sparta Rotterdam

   

  De stand in divisie 1 BVO bij de o16

  1. PSV o16                            4-12
  2. Vitesse o16                        4-9
  3. Ajax o16                            4-4
  4. Sparta Rotterdam o16         3-4
  5. Feyenoord o16                    2-3
  6. NAC Breda o16                   3-3
  7. Alphense Boys o16           4-3
  8. AZ o16                               4-3

   

  Alphense Boys o15 speelde vandaag de uitwedstrijd tegen AZ o15. Helaas voor de ouders van onze Boys mochten ze het terrein niet op en moesten ze door het hek naar de wedstrijd op het hoofdveld kijken. Het hoogdruk zetten van AZ leverde al in de 9e minuut een goal op. Echter onze grens, Brahim, stond ook op scherp en zag dat het buitenspel was. Het bleef dus gelukkig 0-0. In de daaropvolgende 19 minuten stonden de Boys eigenlijk continue onder druk. Gelukkig was onze keeper Benjamin in bloedvorm en hield hij ons doel schoon.

 • Toen kwam daar in de 29e minuut een mooie diepe bal vanuit het middenveld op de diepgaande Luca en hij schoot de bal beheerst in. 0-1 voor de Boys, wel een beetje tegen de verhouding in maar wie had dat gedacht.

 • Vanaf dat moment gingen onze Boys erin geloven en met meer vertrouwen voetballen. Het begon erop te lijken dat een stuntje mogelijk was. Ilias kreeg nog een grote kans maar schoot over. Zo gingen we de rust in. Helaas kwamen we niet scherp de kleedkamer uit. Binnen 10 minuten gingen we via 1-1 naar 2-1. De eerste goal door een verkeerde pass in de opbouw waarop AZ goed en vooral snel anticipeerde. De tweede tegengoal door een te gemakkelijk gegeven strafschop. Maar de Boys gaven niet op en toonden karakter. Met in de 58ste minuut een grote kans voor Darren die goed diepging, alleen op de keeper door kon gaan maar de bal net te ver vooruit speelde waarop de keeper kon ingrijpen.

 • Daarop volgde weer een 100% kans voor AZ die Benjamin wederom heel goed keerde. Op driekwart van de wedstrijd kwamen de overige wissels Yessin, Tim en Dean er nog in. Dit leverde nog een mooie aanval op over rechts maar Yessin kreeg de bal net niet goed voor de pot. De laatste minuten waren spannend en ging het spel over en weer. Maar helaas bleef de gehoopte stunt uit. Onze Boys hadden echt wel een puntje verdient. Ze hebben gestreden en ook weer veel geleerd van deze wedstrijd. Volgende week weer een mooi affiche; dan komt Ajax naar sportpark de Bijlen te Alphen, aanvang 10.45 uur.

   

  Uitslagen in divisie 1 BVO bij de o15

  AZ - Alphense Boys                       2-1

  PSV – Feyenoord

  Vitesse – Sparta Rotterdam          0-2

  Ajax – NAC   afg

   

  De stand in divisie 1 BVO bij de o15

  1. Sparta Rotterdam o15        4-9
  2. PSV o15                            2-6
  3. Ajax o15                           2-4
  4. AZ o15                              3-4
  5. Feyenoord o15                   2-3
  6. Alphense Boys o15          4-3
  7. Vitesse o15                        4-3
  8. NAC Breda o15                   3-3

   

  Alphense Boys o14 speelde vandaag een belangrijke wedstrijd tegen AFC Amsterdam o14. Er is geen kleedkamer, maar gelukkig wel een veld waar de jongens én grensrechter Jay aan hun warming up kunnen gaan beginnen. Het spel van de jongens is niet overtuigend, maar zeker gelijkwaardig aan dat van AFC.

 • De scheidsrechter ziet hands nét buiten de 16 meter en dat levert de Boys een vrije trap op een fijn plekje op. Sami neemt, maar de doelman stopt eenvoudig. Niet veel later vinden de  Amsterdammers ruimte om op snelheid over de linkervleugel de bal voor het doel te krijgen en belonen zichzelf wél. Het is 1-0 in het nadeel van de Boys. De motivatie van AFC is erg hoog en de Boys spelen absoluut niet hun beste wedstrijd. Na de rust houden de Boys de druk hoog en wanneer Levy de bal mooi voor het doel bij Rawan weet te krijgen, lobt deze de bal mooi over de keeper het doel in en is de eerste goal eindelijk gemaakt. Het is 1-1.

 • Het lukt de Boys eindelijk om op voorsprong te komen wanneer AFC rondspeelt, maar Bjorn goed weet te overmeesteren. Hij vindt Alec die op zijn beurt Hakan bereikt die heerlijk de 1-2 binnen schiet. Even later een loopactie van Bryan, die Hakan vindt. Hakan tikt door naar Alec en zet voor naar Sami, maar het schot is te weinig overtuigend om een derde goal te kunnen maken. Een laatste kans is er nog voor Hakan die zich vrij heeft gelopen op de keeper, maar de bal net over het doel werkt.

 • Het is tijd om af te fluiten en ik denk dat de Boys blij mogen zijn dat er met 1-2 gewonnen is. De Amsterdammers waren érg gemotiveerd en gaven weinig speelruimte, het had anders kunnen lopen. De overwinning is absoluut terecht, maar had overtuigender kunnen zijn wanneer teamprestatie voor was gegaan op persoonlijk succes. Nou ja. We zijn ongeslagen!  De punten gaan “gewoon” weer mee naar Alphen. Nu zorgen dat iedereen weer scherp is als er volgende week zaterdag thuis gespeeld wordt (10.45 uur) tegen Fortuna Wormerveer.

   

  Uitslagen in divisie 1 AV bij de o14

  AFC - Alphense Boys                           1-2

  DCG – Fortuna Wormerveer               2-5

  AFC’34 – Zeeburgia                             3-1

  BFC – Be Quick 1887                           3-1

   

  De stand in divisie 1 AV bij de o14

  1. Alphense Boys o14          4-12
  2. AFC’34 o14                        4-12
  3. AFC o14                            4-9
  4. BFC o14                            4-9
  5. Be Quick 1887 o14             4-3
  6. Zeeburgia o14                    4-3
  7. Fortuna Wormerveer o14     4-3
  8. DCG o14                            4-0

   

  Alphense Boys o13 heeft zaterdag een overwinning op de Graafschap o13 geboekt. De ploeg van trainer Robin Stolwijk won op sportpark de Bijlen met 6-3 van de achterhoekers, die 15 minuten voor tijd met tien man kwamen te staan. De thuisploeg speelde een sterke eerste helft en bracht de defensie van de Graafschap enkele keren in de problemen. Zo passeerde in de openingsfase eerst Miljan de keeper, maar zijn te zachte inzet kon nog van de lijn worden gehaald. Finn Bender kwam ook oog in oog met de De Graafschap keeper, maar schoot iets te wild over de goal.

 • Kort hierna was er een grote kans voor de Graafschap, maar werd gemist bij de 2e paal. Dylan van Stijn was aan de andere kant in de 21e minuut wel doeltreffend, na een dribbel over de linkerkant schoof hij de bal tussen de  benen van de keeper in het doel. (1-0).

 • Lang konden de Boys niet genieten van de voorsprong, binnen drie minuten stond het alweer gelijk (1-1). Het initiatief lag daarna bij de bezoekers en resulteerde ook in een voorsprong. De gevaarlijke spits rondde in twee instanties af (1-2). Na rust startte de Graafschap beter en strafte een balverlies moment af (1-3). Via invaller Naoufal Sahraoui werd de aansluitingstreffer gemaakt nadat de keeper de bal losliet. Diezelfde Naoufal scoorde hierna ook met het hoofd na een voorzet van Imran Addabani (3-3).

 • Met nog een kwartier te spelen ging de goed en agressief ingevallen Joep v/d Arend diep en was net eerder bij de bal dan de keeper die Joep in kansrijke positie vloerde en met een rode kaart van het veld af moest.

 • Het numerieke overtal werd snel door de 2e treffer van Dylan en een doelpunt van Joep uitgebuit

 • In de slotminuten bepaalde Yassir Bakkali met een roller de eindstand op 6-3. 

 • Na de ruime zege op de Graafschap overheerst uiteraard een voldaan gevoel. Het is duidelijk dat vandaag heel veel dingen goed zijn gegaan. Anders scoor je niet 6 keer. Daar mogen en moeten de jongens ook heel blij mee zijn. Maar het is ook goed dat zij stilstaan bij wat er dan precies goed en minder goed ging en wat zij daarvan kunnen leren. Ik zie jongens met de durf om nieuwe dingen te proberen. Ik zie ook dat dingen waar zij op geoefend hebben, lukken in de wedstrijd. Dan heb je als trainer/coach van zo’n team ontzettend mooi werk. Arjan v/d Graaf maakte vandaag een fraaie fotoreportage. Klik op de link en dan kan je de foto’s gratis downloaden: https://photos.app.goo.gl/8rLUE8XXyceXdY937

  Volgende week zaterdag speelt de o13 om 11.00 uur uit tegen Go Ahead Eagles o13

   

  Uitslagen in divisie 2 BVO bij de o13

  Alphense Boys – De Graafschap            6-3

  Ajax 13-2 – Quick    8-0

  AFC – Fc Volendam

  Fc Emmen – Go Ahead Eagles    3-0

   

  De stand in divisie 2 BVO bij de o13

  1. Ajax 13-2                          4-12
  2. Alphense Boys o13          4-7
  3. FC Emmen o13                  4-7
  4. De Graafschap o13             4-6
  5. AFC o13                            3-4
  6. FC Volendam o13               3-3
  7. Go Ahead Eagles o13          4-2
  8. Quick o13                          4-1

   

  Alphense Boys 13-2 speelt vandaag de tweede wedstrijd in divisie 2 tegen UVS 13-1 uit Leiden. In het eerste kwartier domineert UVS de wedstrijd en krijgen zij veel kansen. Na 20 minuten weten zij te scoren. Uit een corner valt de 0-1. De Boys komen nauwelijks in de wedstrijd en dankzij doelman Milan de Geus blijft het tot de rust bij de minimale achterstand. Vrijwel direct na rust komt UVS op 0-2, wederom uit een corner. De ploeg van trainer Robbert Renirie krijgt in de loop van de tweede helft nog een aantal mogelijkheden maar kan geen groot gevaar vormen voor de Leidse defensie. Het blijft 0-2. Deze foto was eigenlijk typisch voor deze wedstrijd….

 • Tijdens de wedstrijd was het in de basisvaardigheden ver onder het gevraagde niveau van Alphense Boys. We verliezen te vaak (en onnodig) de bal en maken onlogische keuzes. De afgelopen weken, en vooral op trainingen, hadden we dit beter voor elkaar, maar dat was vandaag een stuk minder. Hier moeten we dan ook als team van leren. De 13-2 oefent aankomende woensdag 7 tegen 7 twingames én 11 tegen 11 om 18.00 uur uit bij en tegen AZ onder 12. Volgende week zaterdag speelt de 13-2 om 09.45 uur uit tegen Bloemendaal 13-1. 

   

  Uitslagen in divisie 2 AV bij de o13-2

  Alphense Boys 13-2 – UVS 13-1             0-2

  SDZ 13-1 – AFC’34 13-2   6-0

  Hoofddorp 13-1 – Bloemendaal 13-1      4-2

  Fc Lisse 13-1 – Roda’23 13-1       4-3

  KFC 13-1 – DEM 13-1        2-1

  Purmersteijn 13-1 – ARC 13-1     3-1

   

  De stand in divisie 2 AV bij de o13-2

  1. SDZ 13-1                            2-6
  2. Hoofddorp 13-1                   2-6
  3. Purmersteijn 13-1                2-6
  4. ARC 13-1                            2-3
  5. KFC 13-1                            2-3
  6. FC Lisse 13-1                      2-3
  7. UVS 13-1                            2-3
  8. AFC’34 13-2                        2-3
  9. DEM 13-1                            2-3
  10. Alphense Boys 13-2          2-0
  11. Bloemendaal 13-1               2-0
  12. Roda’23 13-1                      2-0

   

  Alphense Boys E-Top mocht vandaag hun tweede competitie wedstrijd spelen. Op een ongewone tijd van 12.30 is de aftrap op sportpark De Bloemerd in Leiderdorp. De start is niet goed. Binnen twee minuten staat RCL al voor na een vrije-trap. Keeper Ot weet de bal nog te pareren, maar de inlopende spits reageert goed en onze jongens zijn nog niet wakker. Er volgt een lange periode waarbij we wel meer de bal hebben dan RCL, maar we zijn te afwachtend, het bal tempo is te laag en richting het eind van de eerste helft geven we de doelpunten te makkelijk weg. We gaan rusten met een 3-1 achterstand. Ruben weet nog net voor rust na een mooie pass van Jens te scoren. Na de rust zien we een hele andere E-Top. Met veel meer geloof en druk naar voren wordt de tegenstander vast gezet op hun helft (zou dit te maken hebben met de speech in de rust van trainer Roel?) Met goed voetbal weten de Boys de score om te buigen naar een 3-7 winst. Mohamed en Ruben weten twee keer te scoren en Adam A en Deon pakken hun doelpuntje ook mee. Een echte teamprestatie die terecht na het laatste fluitsignaal gevierd is (zie foto)

 • Volgende week mogen de E-Toppers weer thuis spelen om 09.00 tegen SJO DOSR/WVC 13-2. 

   

  Uitslagen in de 2e klasse bij de E-Top (13-3)

  RCL 13-2 - Alphense Boys 13-3             3-7

  Alphen 13-1 – Meerburg 13-2       2-2

  Zevenhoven 13-1 – Alphia 13-1   0-4

  DOSR/WVC 13-2 – Floreant 13-1           3-1

  Woubrugge 13-1 – ARC 13-4

   

  De stand in divisie 2 AV bij de o13-2

  1. Alphense Boys 13-3         2-6
  2. Alphen 13-1                       2-4
  3. ARC 13-4                           1-3
  4. Alphia 13-1                        2-3
  5. DOSR/WVC 13-2                2-3
  6. Floreant 13-1                     2-3
  7. Meerburg 13-2                   1-1
  8. BSC’68 13-1                      0-0
  9. Zevenhoven 13-1               1-0
  10. 10. Woubrugge 13-1           1-0
  11. 11. RCL 13-2                      2-0