• Nieuwe regeling voor kleedkamers, tegen corona

    Het bestuur van Alphense Boys ziet zich genoodzaakt nieuwe maatregelen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus te treffen. Zo geldt met ingang van heden - per direct dus - een nieuwe regeling voor het gebruik van de kleedkamers. Deze komt erop neer dat zoveel mogelijk thuis wordt omgekleed. Dit geldt óók voor de bezoekende teams. Maar er zijn uitzonderingen.

    De maatregelen zijn in het kort:

    • Jeugdelftallen kleden zich bij trainingen en thuiswedstrijden thuis om en spelers douchen ook thuis. Dit geldt ook voor de tegenstanders.
    • Voor senioren geldt dat zij zich zoveel als mogelijk thuis omkleden voor de training. Gelet op de trainingstijden is douchen voor hen wel mogelijk, mits de RIVM richtlijnen in acht worden genomen.
    • Voor seniorenwedstrijden op zaterdag wordt gekeken naar mogelijkheden om per team twee kleedkamers te faciliteren. Dat zal makkelijker zijn naarmate de middag vordert, omdat er dan minder jeugdteams aanwezig zijn. Voor de zondag zijn er iets makkelijker passende oplossingen te organiseren. Wij vragen seniorenteams met klem om geen consumpties meer te nuttigen in de kleedkamers. 
    • Er geldt een uitzondering voor selectieteams, gelet op de reisafstand woonadres - Boyscomplex vv. voor zowel spelers als  bezoekende ploegen.
    • Het maximaal aantal volwassenen dat een kleedkamer betreedt van een jeugdteam is vastgesteld op twee!

     Klik op de afbeelding hieronder voor de brief van het bestuur.