• Wederom winst voor AB zaterdag 3

    Vandaag speelde AB Zaterdag 3 de inhaalwedstrijd tegen ARC 14. Wat het debuut bij de senioren moest worden, werd door capaciteitgebrek bij ARC verplaatst naar de velden van de Boys. De altijd beladen derby ging de eerste helft redelijk gelijk op. Door een splijtende counter en een perfecte afronding kwam ARC met 1-0 voor. Zaterdag 3 kwam op gelijke hoogte door een assist van Thijs Lazet welke door Luc Heetwinkel fraai werd afgerond. Met een vrije trap van Wessel de Kler in de eerste helft werd het houtwerk van het doel al een keer getest. ARC was gewaarschuwd.

    Tweede helft werd harder en de Boys speelde zich er goed onderuit. Hier en daar kwamen ze met geluk weg, moet eerlijk gezegd worden.
    Een vrije trap van Wessel de Kler zorgde voor de verlossing. Prachtig keihard raak geschoten en de scheids wees al naar de middenstip. De grensrechter van ARC was echter niet overtuigd en bleef vlaggen omdat de bal via het achternet uit het doel sprong. Gelukkig voor de boys was er een fotograaf aanwezig en hij had het doelpunt haarscherp op de plaat had........ Nadat scheidsrechter Edwin Jacobs de beelden had teruggekeken werd het doelpunt door interventie van de VAR alsnog goedgekeurd.
    Het werd nog een heet en hectisch kwartiertje maar de Boys hield stand!

    De tweede drie punten zijn binnen gesleept.