• Alphense Boys 5 kan het niet bijbenen

    Alphense Boys 5 (zondag) verloor vandaag zijn eerste bekerwedstrijd van een veel sterke Nicolaas Boys. Op veld 1 was het een eenzijdige wedstrijd, welk eindigde in een 8-1 overwinning voor de heren uit Nieuwveen.
    Hoewel iedereen vol goede moed begon aan de wedstrijd, werd al gauw duidelijk dat Nicolaas Boys met de overwinning naar huis zou gaan. Alphense Boys werd continu onder druk gezet en kwam daar niet onderuit. Goed, leeftijd speelde vandaag een grote rol, maar de inzet aan de kant van Alphense Boys was niet bij iedereen top. Bij rust stond het 4-1 voor Nicolaas Boys.
    Na rust denderde de trein uit Nieuwveen verder, waarbij Alphense Boys zich steeds verder naar achter liet drukken. Alphense Boys deelde nog wat speldenprikjes uit, maar kon geen vuist maken. De teller stond na 90 minuten op 8-1 in het voordeel van Nicolaas Boys.
    Wedstrijd om snel te vergeten voor Alphense Boys 5. Het blijft spijtig dat de KNVB vorig jaar het aantal klassen op de zondag heeft teruggebracht van 8 naar 6. Hierdoor is het krachtsverschil dikwijls te groot en mag je hopen dat je in een ‘leuke’ competitie ingedeeld bent.
    Volgende week naar Langeraar (Altior) en hopen dat het wat beter gaat. Een ding is zeker: Als wij de bal hebben, kunnen zij niet scoren.