• 7x7-voetbal: echt iets voor jou?!

    Vind je seniorenvoetbal op een heel veld te zwaar? Heb je een bloedhekel aan die luie spits die altijd buitenspel staat? Absoluut geen zin meer in tackles en slidings want maandag graag weer heel naar het werk?

    Maar vind je het spelletje nog steeds gewoon leuk? Dan is 7x7 voetbal echt iets voor jou!

    Alphense Boys start deze zomer met het 35+ 7x7 voetbal. In twee competities speel je maximaal vijf vrijdagavonden (1x per 2 weken) een paar wedstrijdjes in toernooivorm op een half veld. Het najaarstoernooi start op 25 september 2020 en het voorjaarstoernooi op 26 maart 2021. De toernooien worden gespeeld bij de deelnemende verenigingen. Elke vrijdagavond is er een team gastheer.

    De contributie voor deelname aan het 7x7 voetbal bij Alphense Boys is 120,00 euro. Hiermee steun je de verenigingen en voor dit geld kan je op alle overige vrijdagavonden ook aansluiten bij het eveneens nieuwe Fit voor Voetbal-programma. Hier trap je gezellig een balletje met trainers, leiders, andere 7x7-voetballers of wie er ook zin heeft om mee te doen. Daarna de week afsluiten in de kantine...

    Het eerste team met oud-senioren heeft zich intussen aangemeld voor de 7x7-competitie. Wie volgt? Krijg jij ook een team bij elkaar? Meer informatie is te vinden op de site van de KNVB of mail naar senioren@alphenseboys.nl.