• Teamindelingen Jeugd seizoen 2020/2021



  • Een jaarlijks terugkerend moment is het opnieuw indelen van de teams voor het komend seizoen. Zo ook dit jaar. Maar net zoals zoveel andere verenigingen moesten we dit jaar de aanpak anders organiseren. Samen met de hoofleiders Marloes, Tjeerd, Michèl, Laurette, Michael en Ed met Ria als administratief ondersteuner hebben we veel online met elkaar gesproken. Ook is er veel contact geweest met trainers en het technisch hart van de vereniging. Dit heeft geresulteerd in een teamindeling voor het komend seizoen die is opgenomen in het bewaarnummer 2020; (klik op de afbeelding hiernaast).

    Het aantal nieuwe leden bij de jongste jeugd is fors gegroeid en we gaan door op de ingezette koers. Zo gaan we starten met twee teams in de JO7 categorie en wordt de JO19-1 toegevoegd aan de breedtesport (Alphense Boys gaat starten met een selectieteam JO21).  De bovenbouw van de breedtesport verdient de komende jaren meer aandacht. Dit punt staat hoog op onze lijst. 

    Omdat bijenkomsten in de afgelopen tijd onmogelijk waren, staat de leidersavond nu gepland voor 2 september. Op deze avond zullen we belangrijke info en goede plannen presenteren en onze verwachtingen uitspreken naar een belangrijke groep vrijwilligers: de trainers en de leiders.