• Corona-proof trainen: het plezier straalt ervan af

    Voor veel spelers, trainers, leiders en ouders was het een mooi weerzien, gisteren bij de eerste trainingen die weer mochten worden gegeven in dit coronatijdperk. Het plezier straalde er van af. In het algemeen kunnen we stellen dat de trainingen goed zijn verlopen en iedereen zijn/haar best deed om de protocollen te volgen.

    We zijn nog wel geattendeerd op twee dingen:

    Ouders die elkaar op de parkeerplaats opzoeken, als zij aan het einde van de trainingstijd op hun kinderen staan te wachten. We roepen nadrukkelijk op om de inmiddels welbekende 1,5 meter afstand te houden. Hoe leuk het ook is om elkaar weer te zien en te spreken, moeten we toch verzoeken deze gesprekken zo kort mogelijk te houden.

    In de trainingen van de jongste groepen (t/m 12 jaar) is tussen de spelers fysiek contact toegestaan. Fysiek contact tussen trainers en spelers moet óók in deze categorie zoveel mogelijk worden voorkomen. We constateerden dat trainers soms – meestal in hun enthousiasme – niet-noodzakelijk contact hadden. Vandaar nogmaals de oproep om ook hier de anderhalve meter maatregel in acht te nemen.

    Kijk voor meer foto's op onze Facebookpagina.

    Heeft u vragen of tips over de trainingen of wilt u een melding doen, mail dan s.v.p. naar secretaris@alphenseboys.nl.