• Eli Wattimury vervangt Revy Rosalia bij o21

  Tot onze grote teleurstelling en volkomen onverwachts heeft trainer Revy Rosalia aangegeven het komend seizoen toch niet de trainer/coach te kunnen zijn van Alphense Boys o21 dat op hoog landelijk niveau zal gaan uitkomen. Plotseling veranderde prive omstandigheden, werk en een studie hebben hem deze moeilijke beslissing doen nemen. Revy had het enorm naar zijn zin bij Alphense Boys en presteerde (samen met zijn rechterhand Hicham Rbii) fantastisch met de huidige o19 en heeft met pijn in zijn hart deze moeilijke beslissing moeten nemen. Wij bedanken hem hartelijk voor de fijne samenwerking, want hij was binnen onze vereniging een zeer gewaardeerde collega, mens en trainer.

 • In razendsnel overleg tussen Hatim Noura (bestuur), Dennis v;/d IJssel (HJO), Paul Bahlman (TC) én Hicham Rbii, hebben we besloten Eli Wattimury (37) als trainer door te schuiven van de o18 naar de o21.

  Eli is volkomen bekend met Alphense Boys, heeft ook betaald voetbal gespeeld en jàrenlang in het eerste elftal van Alphense Boys gespeeld en heeft ruim voldoende ervaring opgebouwd als assistent trainer bij het eerste elftal van Alphense Boys. Inmiddels heeft hij ook zijn UEFA B diploma gehaald en dus het komend seizoen gerechtigd om op dit hoge niveau training te geven. Wij hebben het volste vertrouwen in het duo Eli Wattimury en Hicham Rbii (zie foto onder) en zijn ervan overtuigd dat zij de spelers van de o21 prima kunnen helpen in hun verdere ontwikkeling.

 • Eli Wattimury (37) is partner van Sabrina en vader van Ginjiro (3 jaar). Als voetballer heeft hij gespeeld bij ARC, Excelsior Rotterdam, ADO Den Haag, Quick Boys, FC Rijnvogels en heeft hij 7 jaar in het eerste van Alphense Boys zondag 1 gespeeld. Hier heeft hij de successen mee gemaakt van de tweede klasse naar de huidige hoofdklasse. Eli is, na dit seizoen, 6 seizoenen assistent trainer van Alphense Boys zondag 1 geweest. Daarnaast was hij ook 6 maanden interim hoofdtrainer van Alphense Boys zondag 1 en was hij de afgelopen seizoenen actief als coach van Alphense Boys onder 23. In het nu afgelopen seizoen heeft hij de cursus UEFA B (TC 2) gedaan en is geslaagd! Op termijn hoopt hij ook te kunnen starten met de cursus UEFA A.

  Eli is werkzaam als Jongeren intaker bij de gemeente Alphen aan den Rijn en heeft in het verleden ook gewerkt als jongerenwerker en als mentor voor dak- en thuisloze jongeren.

  Hij vindt het belangrijk om de persoon achter de voetballer te kennen om vandaar uit te werken aan de kwaliteiten als individuele voetballer in het groepsverband. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat spelers zich onderdeel voelen van het team, waarin de normen en waarden voor hem erg belangrijk zijn. Het verbeteren van de individuele speler in het jeugdvoetbal staat bij Eli voorop waarin het spelen als team en winnen van wedstrijden voor Alphense Boys onder 21, essentieel zijn.

  Eli is ook trainer van de Molukse selectie onder 9 jaar. Dit zijn de beste Molukse spelers (onder 9 jaar) die door heel Nederland wonen waarbij zij meedoen aan toernooien in de zomermaanden.

 • De consequentie is echter wel dat de jeugdopleiding van Alphense Boys nu ineens op zoek moet gaan naar een nieuwe trainer voor Alphense Boys o18 die ook op landelijk niveau zal gaan spelen.  Bas Brands is en blijft de assistent trainer van de o18. Hieronder de advertentie

   

  Alphense Boys zoekt vanwege het plotseling doorschuiven van de oorspronkelijke  trainer naar het o21 team, voor seizoen 2020-2021 een nieuwe trainer/coach voor ons o18 team. Dit nieuwe team komt uit in een van de hoge landelijke competities, waarin ook de BVO teams met hun o18 uitkomen.  Het team bestaat uit 1e jaars A-junioren (= de huidige 17-1, die nu speelt in de landelijke 1e divisie) die moeten worden klaargestoomd voor het o21 team van het jaar daarop, die op hoog landelijk niveau gaat spelen. De kandidaat moet minimaal in het bezit zijn van het diploma UEFA B (TC 2) en op maandag, woensdag en donderdag om 19.15 uur kunnen trainen. Uw sollicitatie met CV en motivatie graag vòòr 15 april sturen naar: Paul.Bahlmann@hetnet.nl  (TC Alphense Boys)