• Alphense Boys o17 – PSV o17 (zaterdag a.s.)

  Zaterdag 11 januari a.s. komt PSV o17 naar Alphense Boys voor de achtste finale van de landelijke beker om het op te nemen tegen Alphense Boys o17. De wedstrijd op het hoofdveld begint om 13.00 uur. Kom eens kijken welke talenten in de jeugdopleiding van PSV spelen en of Alphense Boys hier tegen opgewassen is. Mooi top-jeugdvoetbal in Alphen a/d Rijn en de toegang is gratis. Heel pikant: In de vorige ronde schakelde de ploeg van trainer Jeffrey van Dijk PSV o16 uit, op de Herdgang in Eindhoven, na het nemen van strafschoppen (eindstand was 3-3). Zie foto’s hieronder

 • De wedstrijdbal voor de bekerwedstrijd tussen Alphense Boys o17 tegen PSV o17(komende zaterdag om 13.00 uur)  is geschonken door: Verhoeven Bloemen, groothandel in bloemen, planten en decoratieartikelen. Hèt adres in Zuid Nederland voor de onderscheidende bloemist met oog voor kwaliteit

 • Alphense Boys zondag 1 oefent zaterdag a.s. om 14.30 uur bij en tegen Jodan Boys.

  Alphense Boys zaterdag 1 oefent komende zaterdag om 14.00 uur bij en tegen RCL 1.

  Alphense Boys o19 komt zaterdag ook uit voor de landelijke beker. Zij spelen een uitwedstrijd om 15.00 uur tegen FC Twente o19.

  De bekerwedstrijd van Alphense Boys o13 tegen PSV, die eigenlijk ook komende zaterdag gespeeld zou worden, is op verzoek van PSV uitgesteld naar dinsdagavond 21 januari om 18.30 uur bij ons in Alphen a/d Rijn. De o13 van trainer Robin Stolwijk oefent nu zaterdag a.s. om 11.30 uur bij en tegen FC Twente o13.

  Alphense Boys o15 oefent zaterdag om 13.00 uur (op veld 2) tegen Smitshoek o15.