• De meiden van Alphense Boys M11-1 zijn kampioen!

De meiden van Alphense Boys M11-1 gingen zaterdagochtend om 7:20 de deur uit voor de kampioenswedstrijd tegen Floreant. Winnen of gelijk spelen was het doel. De tactiek in de eerste helft was dan ook scherp zijn, fel op de bal, posities vasthouden, de tegenstander onder druk zetten, samen spelen, doelpunten maken en plezier hebben. Dat lukte in de eerste helft supergoed. We maakten een heel vroeg doelpunt, doordat we druk bleven zetten kon Jasmijn vanaf 20 meter afstand de bal hoog en mooi met een hard schot in het doel schieten.

Maaike wist ook nog twee hele scherpe counters te keren waardoor we geen doelpunten tegen kregen. De eerste helft stonden we comfortabel met 0-4 voor. We wilden in de 2e helft doorzetten waar we mee bezig waren, maar de tegenstander dacht daar anders over. Ze kwamen ook sterk uit de kleedkamer en maakten het ook nog spannend door nog twee doelpunten te scoren. Misschien waren de meiden teveel met het kampioenschap bezig, maar wie zal het weten. Het mocht de pret niet drukken!! Na het laatste fluitsignaal kwamen de beker, de kampioens shirts en de (kinder)champagne tevoorschijn en werd iedereen flink nat gespoten. Na de penalty’s (weer overtuigend ingeschoten) gingen we aan de chips. In de kantine van de Alphense Boys vierden we het feestje verder door taart en vervolgens een frietje te eten. Bedankt daarvoor kampioens commissie Brenda, Monique en Marloes. Ilija bedankt voor je vele wedstrijd fluiten. Jochem en Eddy ook voor een wedstrijd fluiten. En natuurlijk Willy en Onno ook bedankt, tijdens de vele regenbuien bij de trainingen. En als laatste de vele supporters die ons vandaag kwamen aanmoedigen. Meiden supergoed gedaan!!