• Woensdagnieuwtjes

    Nienke Zirkzee wordt de nieuwe trainer van de MO15. Met deze baan geeft zij invulling aan haar stage. Nienke volgt de sportopleiding aan het ROC in Utrecht. Ze is van jong af gek van voetbal, speelt zelf bij Floreant en wil graag verder opgeleid worden als trainer. Onlangs was er een eerste kennismaking met teammanager Ester Daniëls. Het enthousiasme en de manier waarop Nienke aan de slag wil, maakte al snel duidelijk dat we haar heel graag bij de MO15 willen hebben. Veel succes!

  • Alphense Boys zondag 1 start komende zondag weer met de trainingen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om 11.00 uur komt de selectie van Hein van Heek dan weer in actie.

  • Alphense Boys zondag 1 speelt op zondag 11 augustus zijn eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het complete oefenprogramma ziet er als volgt uit:

    11 aug   Alphense Boys  – FC Boshuizen (14.00 uur)

    13 aug   Alphense Boys – ARC (20.15 uur)

    17 aug   Kozakken Boys - Alphense Boys (15.00 uur)

    20 aug   Montfoort – Alphense Boys (20.00 uur)

    24 aug   ’s-Gravenzande – Alphense Boys (17.00 uur)

    28 aug   Valken'68 - Alphense Boys (20.00 uur)

    Lees op https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=355761 het jongensboekverhaal van Ilounga Pata, die afgelopen seizoen nog in de Boys-jeugd speelde (o19) en nu een contract heeft getekend bij de Engelse profclub Huddersfield.

    Alphense Boys zaterdag 1 speelt op zaterdag 17 augustus zijn eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het complete oefenprogramma ziet er als volgt uit:

    17 aug           sv Hertha - Alphense Boys (14.30 uur)

    20 aug           Alphense Boys – SJZ (20.00 uur)

    24 aug           Woerden - Alphense Boys (14.30 uur)

    27 aug           Vianen - Alphense Boys 1 (20.00 uur)

    31 aug           Beker (Quick Boys 1, thuis om 15.15 uur)

    7 sept             Beker

    10 sept           DWO - Alphense Boys 1 (20.00 uur)

    14 sept           Beker

    Alphense Boys zaterdag is voor de beker ingedeeld bij Lugdunum, Quick Boys 2 en Roodenburg. Op zaterdag 31 augustus is Quick Boys 2 de eerste bekeropponent (thuis om 15.15 uur)

    Volgende week donderdag (8 augustus) starten de vier hoogste jeugdteams van Alphense Boys (19-1, 17-1, 15-1 en 13-1) met de trainingen.

    Er komt in het nieuwe seizoen weer een damesteam van Alphense Boys/Girls binnen de lijnen. Een paar meiden die in de jeugd al bij ons speelden – Kim de Bruin, Tamara de Lange en Lizzy van Capel - vonden in een van de prijzenkasten nog de beker die ze destijds veroverden. Kim was een van de initiatiefnemers van de terugkeer van het damesteam.

  • Voor het eerst sinds vele jaren geeft Alphense Boys geen seizoengids uit. Besloten is om de uitgave voor 2019-2020 in te ruilen voor een magazine over het 90-jarige bestaan van de Boys. Het idee wordt komende maanden verder uitgewerkt. Alphense Boys bestaat 90 jaar op 1 juni 2020. Als  je bijvoorbeeld als schrijver mee wil werken aan het jubileummagazine, geef je dan op bij Gerard Haverkamp (secretaris@alphenseboys.nl).

    Een aantal verenigingen in de zondag Hoofdklasse A heeft er belangstelling voor om wedstrijden op zaterdagavond te spelen. Ook de Boys onderzoekt of enkele thuiswedstrijden op zaterdag kunnen worden gespeeld. Op dit moment is bekend dat de wedstrijden tegen Hollandia naar zaterdag verschuiven, op 21 september uit (18.00 uur) en op 15 februari thuis (ook om 18.00 uur).

    Alphense Boys is momenteel zeer actief op Facebook. We roepen alle leden op om de Boyspagina te liken/volgen.

    Op zaterdag 7 september zou Alphense Boys 19-1 zijn eerste competitiewedstrijd spelen, maar vanwege een interland van het Nederlands elftal o19 is dat gelijk al een vrij weekend. Gelukkig hebben we een interessante oefenwedstrijd kunnen regelen. Er wordt gespeeld tegen Fc Utrecht o19, uit (op Zoudenbalch) om 14.30 uur.

    Alphense Boys 13-1 oefent op dinsdag 13 augustus om 18.15 uur thuis tegen een sterk Amerikaans team van jongens 2006.

    Op zaterdag 24 augustus speelt Alphense Boys 17-1 een zogenaamde ‘’drieluik’’ met Sparta Rotterdam o17 en Kon HFC o17. Iedere wedstrijd duurt daarbij 45 minuten. Start om 13.00 uur op het hoofdveld van Alphense Boys.

    Alphense Boys heeft geen infolijn meer voor afgelastingen. Dat doen we tegenwoordig via de website, mail of de app.

    In het Algemeen Dagblad wordt voorspelt dat Abdou Harroui (speelde 3 jaar in de jeugdopleiding van Alphense Boys) wel eens dé verrassing zou kunnen worden bij Sparta Rotterdam, die weer terug zijn in de eredivisie. Er zijn volgens het AD al mensen op Het Kasteel die hem stiekem al ‘’de jonge Frank Rijkaard’’ noemen. Hij heeft inzicht, fysiek, creativiteit en een geweldige mentaliteit. We gaan het zien!

  • Afgelopen zaterdag mochten Tayler Baker (Alphense Boys 8-3) en Damian Baker (Alphense Boys 9-1) tijdens de Johan Cruijff-schaal wedstrijd tegen PSV, meelopen als mascotte voor aanvang van de wedstrijd Ajax - PSV. Tayler mocht zelfs voor op met aanvoerder Dusan Tadic (zie foto)

  • Zijn oudere broer Damian liep het veld in de Johan Cruijff Arena op aan de zijde van Daley Blind. Een mooie en geweldig beleving voor deze jonge boys mannen.