• Teamindelingen jeugd seizoen 2019-2020

  Na het afsluiten van het seizoen 2018-2019 zijn de hoofdleiders druk bezig geweest om een nieuwe indeling voor de niet-selectieteams te maken voor het komende seizoen. Op basis van leeftijden, input van de leiders en de trainers van afgelopen seizoen en wensen is dit weer gelukt. Via het overzicht hieronder kunnen jullie zien hoe de teams er uit zien. Mochten er vragen zijn, mail dan naar info@alphenseboys.nl. Wij zorgen dat jouw mail voor verdere behandeling bij de juiste personen terechtkomt.

  Door de komst van nieuwe leden of andere ontwikkelingen (inschrijving extra teams bijvoorbeeld) kunnen bij de start van nieuwe nog wijzigingen in de teamindelingen nodig zijn. Dit gebeurt vanzelfsprekend in goed overleg met de betreffende spelers en teamleiders.

  Klik hier voor de teamindeling Alphense Girls

  Klikhier voor de teamindeling van het G-team

  Klik hier voor de teamindeling JO8

  Klik hier voor de teamindeling JO9

  Klik hier voor de teamindeling JO10

  Klik hier voor de teamindeling JO11

  Klik hier voor de teamindeling JO12

  Klik hier voor de teamindeling JO13

  Klik hier voor de teamindeling JO14

  Klik hier voor de teamindeling JO15

  Klik hier voor de teamindeling JO16

  Klik hier voor de teamindeling JO17

  Klik hier voor de teamindeling JO19