• Jurre Koeleman wint het Sportweekend

    Zaterdagmiddag is Jurre Koeleman uit de JO11-2 gehuldgd als winnaar van het 56-ste Sportweekend. Met de prijsuitreiking kwam een einde aan een - mede dankzij het weer - geslaagde editie van het Sportweekend, warin werd gezwommen, door sloten gebaggerd, luchtkussens werden beklommen, er werden zelfs meelworden geproefd én natuurlijk heel veel andere spelen afgewerkt. Tussendoor werd nog gevoetbald en een beetje geslapen... Tussendoor waren er nog de traditionele activietien, zoals de Penaltybokaal op vrijdagavond en de Battle of the Coaches.

    Uiteindelijk konden zaterdagmiddag achttien teamwinnaars worden gehuldigd en van hen bleek Jurre Koeleman de meeste punten te hebben behald, waardoor hij als eindoverwinnaar op de prijzentafel mocht klimmen voor de gebruikelijke fotoshoot. Dankzij de Sportweekendcommissie hebben meer dan 160 deelnemers weer een prachtig weekend gehad. Op naar de 57-ste editie!

  • Mohamed Chouch wint de Penaltybokaal

    Vrijdagavond werd Mohamed Chouch winnaar van de Penaltybokaal. Dani van Klaveren won de tweede prijs en Gi Wange werd derde.