• Alphense Boys 17-2 wint toernooi in Bensheim

  Vandaag werden er diverse oefenwedstrijden en toernooien gespeeld met de nieuwe jeugdselectieteams. Alphense Boys 17-2 heeft afscheid genomen van dit seizoen met de winst van een internationaal toernooi in Bensheim (Duitsland). Zie foto

  Alphense Boys nieuwe 19-1 oefende op Papendal tegen de huidige 17-1 van Vitesse en na een leuke wedstrijd sloten ze af met 2-2. Boyd Roodnat scoorde de 0-1 (steekpass van Yassine Bouchnafa en door Boyd prachtig afgemaakt met een stift over de Vitesse keeper).

 • Daarna opnieuw een grote kans voor Boyd (gehaast over geschoten) en Dyrel Dongor, wat geen doelpunt opleverde. In de 21e minuut kwam Vitesse op gelijke hoogte (1-1). In de 46e minuut kogelde Samir Messaoudi vanaf 23 meter de bal kiezelhard in de kruising (1-2), maar helaas kreeg 6 minuten later Vitesse een strafschop (2-2). Die stand bleef op het scorebord ondanks opnieuw een goede mogelijkheid voor Boyd Roodnat. De trainers (Hicham Rbii en Bas Brands, want Revy Rosalia had nacompetitie verplichtingen bij zijn huidige club DHC) waren tevreden. Dinsdag zou de nieuwe 19-1 oefenen tegen Feyenoord 17-1, maar die meldde zich af wegens te veel blessures. We zijn nu op zoek naar een nieuwe tegenstander (thuis om 20.00 uur)

  Alphense Boys 17-2 speelde o.l.v. trainer Jeffrey Verweij een internationaal toernooi in Bensheim (Duitsland). In de poule werd gewonnen van Wilhelmus (3-0), TJ Cechie Dubec (5-0), FC Bensheim (3-0) en VVA (3-0). Daarna werd vanmiddag de halve finale gespeeld tegen VEV’67 en die werd door goals van Tyrone en Kaan met 2-0 gewonnen. De finale ging tegen (heel verrassend) tegen Alphense Boys 17-3 en werd met 1-0 gewonnen (doelpunt Julian v/d Kwaak). Doelsaldo 17-0 met topscorer Julian v/d Kwaak (8 goals). Vanavond wordt het vast heel gezellig en wordt het seizoen officieel afgesloten. Woensdag oefent de nieuwe 17-2 om 19.00 uur thuis tegen Waterwijk nieuwe o16. De nieuwe 17-1 oefent ook op woensdag, maar dan om 19.00 uur thuis tegen HVV 17-1

 • Alphense Boys nieuwe 15-1 oefende tegen Waterwijk nieuwe 15-1 en won makkelijk met 5-2. Maar wàt een kansen heeft het team van trainer Mitchell Meijer nodig om te scoren! Daar moet in de komende weken echt aan gewerkt worden. Rustig blijven in kansrijke positie en de juiste keuze maken en in ieder geval de bal binnen de palen schieten! Positief is natuurlijk dat er zoveel kansen gecreëerd worden. Doelpunten van Steve Eijgendaal, Michael Manu, Jarno v/d Broek en Phil Okongo. Dinsdag a.s. oefent de nieuwe 15-1 om 18.30 uur tegen Alexandria’66 nieuwe 15-1

 • Alphense Boys nieuwe 14-1 (eigenlijk dus de 13-1)  speelt een tweedaags toernooi in Den Helder. In de poulefase werden alle wedstrijden gewonnen van Rapiditas, Smitshoek en West Bromwich Albian. De mannen van trainer Biagio v/d Straaten plaatsten zich dus voor de finalepoule met daarin Fortuna Sittard, FC Dordrecht en BFC. Tegen BFC werd het 0-0, waarbij 2x de lat werd geraakt en toen Luca 1 op 1 op de BFC keeper afging werd er afgefloten…..tijd! Daarna werd het opnieuw 0-0 tegen Fc Dordrecht. Morgen (zondag) moet er gewonnen worden van Fortuna Sittard om de halve finale te bereiken. Woensdag a.s. oefent de nieuwe 14-1 om 18.30 uur thuis tegen RCL nieuwe 15-1

   

  Alphense Boys nieuwe 13-1 speelt morgen (zondag) een toernooi bij Focus’07. Komende dinsdag oefenen ze dan om 18.45 uur thuis tegen Spijkenisse nieuwe 13-1

   

  Alphense Boys nieuwe 13-2 speelde een toernooi bij spcl Monster en werd 7e van de 16. De nieuwe 13-2 speelde tegen allemaal huidige 13-1 teams, die dus twéé jaar ouder waren! Er werd met 1-0 verloren van Westlandia 13-1, met 3-0 verloren van Lyra 13-1, met 4-0 gewonnen van SDO 13-1, 2-2 gespeeld tegen RCL 13-1 en met 0-0 gespeeld tegen Excelsior en met 3-0 verloren van VDL 13-1. Vervolgens werd in het duel om de 7e plaats met strafschoppen  gewonnen van Excelsior. Trainer Michael Lipsius had bij vlagen goed voetbal gezien en was tevreden met het resultaat. De beker van de 7e plek werd vol trots getoond door de leiding van de 13-2

 • Komende maandag oefent de nieuwe 13-2 om 18.30 uur thuis tegen Xerxes DZB nieuwe 13-1

   

  Alphense Boys nieuwe E-Top oefende tegen FC Binnenmaas en dat werd na een op en neer gaande wedstrijd een 3-3 gelijkspel. Donderdag oefent de nieuwe E-Top om 18.30 uur thuis tegen de nieuwe 13-3 van Alphense Boys.