• Inschrijven Familiedag (30 juni)

    De jaarlijkse Alphense Boys Familiedag met de inmiddels befaamde ouders-kind-wedstrijden wordt gehouden op zondag 30 juni. We willen ook dit jaar weer met zoveel mogelijk teams een mooie en gezellige afsluiting organiseren van het seizoen. Hoe leuk is immers om met de Boys en Girls tegen de vaders, moeders, broertjes, zusjes en andere familieleden lekker te voetballen?

    Hoe werkt de familiedag?

    Heel simpel... Je kunt als leider of als trainer, een uur, een half veld reserveren. Dan lekker voetballen tegen de kinderen en daarna nog lekker napraten over de wedstrijd in de kantine. Je kunt vanaf 11.00 uur reserveren per heel uur en we sluiten het seizoen echt af om 17.00 uur.

    Het reserveren dient per mail te gebeuren naar het volgende emailadres: daniellevangool@hotmail.com, t.a.v. Danielle Spliet. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Inschrijven kan tot en met zondag 23 juni.

    We rekenen erop zoveel mogelijk teams en familie aan de aftrap te zien verschijnen.