• G-team flikt het weer tegen Altior 1...

    Zondag 5 mei kwam het team van de Alphense Boys G1 weer naar Langeraar voor de intussen traditionele jaarlijkse wedstrijd tegen Altior 1. Na de nederlaag van vorig jaar was de spanning bij de mannen van Altior te snijden. Mike Otto zal na dit seizoen stoppen als selectiespeler en wilde graag nog een keer in een echt goed team zijn opwachting maken. Gelukkig was hij van harte welkom bij de Boys en mocht hij in hun team meedoen.

    Uiteraard speelde ook Robin Sassen weer mee, en net als vorige keer wist hij neef Jeroen weer te passeren en het net stevig te raken. Na een schitterende wedstrijd loog de uitslag er niet om: de Altiormannen werden weer met 5-9 van de mat geveegd. De sfeer was er gelukkig niet minder om. We kijken nu al uit naar de revanche in 2020!