• Siveo ‘60 MO13-1 - Alphense Boys MO13-1

  De eerste wedstrijd na de vakantie en de meiden hebben er weer zin in. Tanja is vanwege blessure niet opgesteld, maar wel meegekomen om haar team aan te moedigen, super teamspirit! Esther en Kim zijn afwezig maar worden vervangen door Mark die de meiden natuurlijk met gemak door de wedstrijd heen zal loodsen.
  In een stralend zonnetje, tussen de weilanden van Zegveld zal het gaan gebeuren. Terwijl de ouders in het zonnetje genieten op de tribune is er een eerste schot op doel, en wordt na 10 minuten mooi uit doel gered door keeper Roos. Na zo ongeveer een kwartier valt plots de stilte door afwezigheid van Esther wel op.. we missen toch iets.
  Floor scoort bijna uit een corner, de wedstrijd gaat over en weer. De druk voor de goal van Siveo neemt wel toe, de meiden spelen over en weer om een doelpunt te maken, maar hij wil er nog niet in. Even een kleine blessure van Riva en we gaan weer door. Een mooie verdedigingsactie van Ro-Ann, en na een half uurtje volgt er nog na een mooie combinatie van 4 spelers een schot op doel van Ro ann. Helaas naast. Floor brengt de bal mooi voor de goal, maar de meiden komen niet tot scoren.

  Kristina scoort na 30 minuten de eerste goal!
  En brengt ons op 0-1. Siveo geeft tegen stand en voert wat druk op, en druk vanuit de corner wordt door onze verdedigers goed weggespeeld, de bal gaat richting de goal van Roos naar wordt door keeper en haar team mooi weggespeeld.
  We gaan de rust in met 0-1.

  In de 2e helft staat Pien op doel. Na rust beginnen we met nieuwe zin en
  Floor moedigt de meiden als aanvoerder weer stevig aan. Lieke neemt een ingooi en Siveo gaat meer in de aanval, die door Faye mooi wordt verdedigt, een kans van Siveo wordt door Pien uit het doel gehouden.
  Er is een korte uitbraak van Faye maar mist aansluiting bij Daisy. En een nieuw schot op doel wordt door Pien óók uit de goal gehouden. Goed bezig met z’n allen! De girls dutten een beetje in en Siveo pakt de kansen. Daisy wordt gewisseld voor Razia, en Klauwdia heeft super stevige acties en werkt hard! Er wordt nu druk verdedigt, ook Riva verdedigt strak op haar meisje en doorbreekt een aanval.
  Er volgen nog 2 schoten op doel die supergoed door pien worden gered! De girls moeten vol aan de bak maar houden stand.

  Nadat Riva het veld met zere enkel heeft verlaten fluit scheids af en gaan we met 0-1 winst naar huis. Meiden hebben super gespeeld en zeker stevig verdedigt.

  Kristina wordt door de coach van vandaag uitgeroepen tot girl van de match!