• Voetbaldagen op 2 en 3 mei bij de Boys

    Volgende week op 2 en 3 mei zijn de Voetbaldagen van De Complete Techniek bij Alphense Boys. Wil jij trainen met de leukste trainers, met al je vrienden en leuke prijzen winnen? Dan zijn deze voetbaldagen vol met voetbalplezier, spelletjes en uitdagingen zeker iets voor jou! De Voetbaldagen zijn voor Boys en Girls!

    Wat is leuker dan voetballen om lekkere prijzen? In de meivakantie organiseren we nieuwe AA-games met nieuwe oefeningen, moeilijkere quizzen en spannendere uitdagingen dan ooit te voren. Wie verzamelt dit jaar de meeste punten?

    Lunchen
    Na een intensieve, leuke en uitdagende ochtend op het veld lunchen we in de kantine van de club, die een lekkere lunch verzorgt. Je hoeft dus geen lunch klaar te maken. Altijd fijn. Maar let op! Het kan zijn dat jouw kind allergisch is voor bijvoorbeeld gluten of lactose. We raden aan in dat geval zelf voor een lunch te zorgen.

    Sportfoto's
    Kom jij nooit toe aan het maken van leuke sportfoto's? Een fotograaf reist met ons mee langs de verschillende oefeningen en uitdagingen die jullie te wachten staan. De foto's worden gepubliceerd op de Facebookpagina's van De Complete Techniek (tenzij je daar geen toestemming voor geeft natuurlijk).

    Aanmelden

    Aanmelden voor de voetbaldagen is mogelijk via www.decompletetechniek.nl.