• Woensdagnieuwtjes

    Alphense Boys 13-1 is inmiddels gearriveerd in Barcelona waar ze het super sterk bezette BIC toernooi gaan spelen. Gisterochtend (dinsdag) werd er om 05.00 uur al verzameld op Rotterdam airport omdat de vlucht naar Barcelona om 07.00 uur gepland stond (zie foto). Alles verliep voorspoedig en in de middag werd er al getraind op een van de prachtige Spaanse voetbalvelden (zie foto onder). Vandaag (woensdag) staat de openingsceremonie op het programma en om 16.00 uur volgt de eerste wedstrijd tegen Escola Mot-Ras uit Spanje. In de komende dagen zullen wij via de site verslag proberen te doen van de diverse buitenlandse toernooien van de jeugdteams van Alphense Boys.

  • Maandag 8 april hebben de jongens van de jo11-5 weer een training van Nick Coster van COS-PT gehad. Nick Coster is een ex-betaald voetballer die in zijn jeugdjaren bij Alphense Boys speelde. Er werd gestart met een positiespel waarbij de bal snel werd rondgespeeld. Daarna volgde een warming-up waarbij alle spieren goed losgemaakt werden. Na de warming-up kwamen oefeningen aan bod met de loopladder en hekjes. Dit werd gecombineerd met reactievermogen en snelheid samen met de bal. De volgende oefening stond in het teken van loskomen van je tegenstander. Dit was een pittige oefening! Natuurlijk ontbrak een onderling partijtje voetbal niet waarbij Nick de jongens gerichte aanwijzingen gaf. Het spel werd tussentijds stilgelegd, zodat Nick de jongens zowel individueel als aan de groep tips gaf over de positie in het veld. Als afsluiting zijn er penaltys genomen. De jongens vonden het weer een geslaagde training!

  • Komende zaterdagavond (20 april) is het weer Bingo-tijd bij Alphense Boys. Iedereen is welkom en de balletjes gaan om 20.00 uur weer rollen.

    Op de woensdagmiddagen 24 april en 8 mei is het mei-vakantie in onze regio en zijn er geen trainingen voor de Fjes en guppies o.l.v. Michael Lipsius.

    Komende zaterdag (paas-zaterdag) is er vrijwel geen KNVB programma. Toch worden er nog drie hele belangrijke wedstrijden gespeeld door selectieteams

    Programma zaterdag 20 april

    13.00 uur      AB 15-1 – ADO Den Haag 15-1 (comp)

    14.30 uur      Meerburg 1 – AB zaterdag 1

    18.000 uur    UDI’19/CSU 1 – AB zondag 1

    Alphense Boys 17-1 oefent komende zaterdag om 12.15 uur bij en tegen FC Den Bosch o17

    Christiano Ronaldo heeft de club Juventus zo’n 117 miljoen euro gekost. Daarbij komt nog het salaris van Ronaldo (55 miljoen bruto per jaar!). Ter vergelijking: Ronaldo verdient per seizoen net zo0veel als de complete selectie van Ajax bij elkaar. Omdat de Portugees voor vier jaar heeft getekend is Juve een totaalbedrag van 340 miljoen kwijt aan de komst van Ronaldo

    ‘Doe jij 2 en 3 mei mee met de voetbaldagen bij Alphense Boys?’ ‘De leukste dagen van de meivakantie!’ Twee dagen lang tussen 09.30-15.30 uur een voetbalfeest met heel veel voetbalplezier! Supersnelle voetbalvormen en supergave voetbalspelletjes met prijzen, trainen met hele leuke trainers, nieuwe voetbalvrienden maken en een gezonde lunch en tussendoortjes! Kan jullie zoon of dochter ook niet zonder voetbal in de vakantie? Schrijf je in via decompletetechniek.nl

    Kaj van der Veldt (speelde vorig seizoen nog in de 15-1 van Alphense Boys) is door bondscoach Mischa Visser geselecteerd voor het Nederlands team voor spelers onder 16 jaar, voor de dubbele ontmoeting tegen Italië o16 op dinsdag 16 april en donderdag 18 april op Sportpark Nieuw Zuid bij Quick Boys. Aanvang 16.00 uur

  • De komende dagen trekken diverse Alphense Boys teams de grens over om een mooi internationaal toernooi te gaan spelen waar ze al maanden naar toegeleefd hebben met soms enkele ludieke acties om de prijs te kunnen drukken.

    Gisterochtend (dinsdag) is de 13-1 al vanaf Rotterdam Airport vertrokken naar Barcelona waar wordt deelgenomen aan het sterk bezette BIC toernooi met tal van gerenommeerde internationale tegenstanders.

    Alphense Boys 13-2 en 15-2 gaan komende vrijdag naar Munchen (Duitsland)

    De E-Top vertrekt vrijdag naar Frankrijk.

    Wij hopen dat de begeleiders regelmatig foto’s en berichtjes sturen zodat wij onze website-volgers op de hoogte kunnen stellen.

    In de mei-vakantie kan er gewoon worden getraind bij Alphense Boys. Besluiten enkele teams een keer niet te trainen, meldt dit dan direct bij TC Paul Bahlmann die daarnee dan rekening houden m.bn.t. de planning

    Op maandag 22 april (2e Paasdag) zijn er natuurlijk geen trainingen bij Alphense Boys.

    Mats van Eerden (uit de 15-2) is afgelopen maandag officieel ‘’gepresenteerd’’ bij Sparta Rotterdam, de club waar hij volgend seizoen in de 15-1 gaat spelen.

  • De F-league van Alphense Boys speelde afgelopen zondag een leuke oefenwedstrijd bij vv Nieuwkoop. Met een aantal nieuwe boys die zich al gauw thuis voelden, verzamelden wij in Nieuwkoop. Na de shirts in ontvangst te hebben genomen en 2 teams te hebben gevormd gingen zij er tegen aan. Wat hebben de boys hard gewerkt. Wij hebben genoten van mooie partijtjes die ze allemaal terecht hebben gewonnen. De ouders van de tegenpartij waren verbaasd over hoe goed er gevoetbald werd door onze jongens. Het was het waard om een gedeelte van de zondag in te leveren hiervoor.

  • Hans Wertheim (de huidige leider van Alphense Boys 15-1) heeft besloten om volgend seizoen weer terug te keren als leider van de nieuwe 13-1. Hans is al 11 jaar leider van een jeugdselectieteam van Alphense Boys en eigenlijk steeds bij de 13-1 (ondanks een uitstapje naar de 15-2 en nu een keer de 15-1). Blijkbaar vindt hij de 13-1 de leukste leeftijd om mee te werken. Wij vinden het in ieder geval top dat hij er weer een jaartje aan vastplakt.

  • Voetbalvakantie , Drôme Frankrijk

    Kun jij ook niet zonder voetbal in de vakantie? Boek dan snel deze Voetbalvakantie in de Drôme in Frankrijk op camping Iris Parc Le Château de Galaure. Zo sla je twee vliegen in een klap. Jij hebt een leuke, sportieve en leerzame vakantie en Vacansoleil sponsort Alphense Boys met € 25 voor iedere gemaakte reservering.

    Is jouw kind gek op voetbal?

    In de mei- en zomervakantie organiseren De Complete Techniek en Vacansoleil een Voetbalvakantie in Frankrijk voor het hele gezin. Ja, je leest het goed. Voetbal én vakantie ín Frankrijk. Je voetballers beleven de beste vakantie ooit, terwijl jij op de camping bij het zwembad in alle rust geniet van je koffie. En ‘s middags gaan jullie er met z’n allen op uit, bijvoorbeeld op de oude stoomtrein voor een schitterende tocht door de Ardèche.

     

    Wat kun je verwachten van de Voetbalclinic?

    - 6 dagen voetbaltraining van 10 – 12 uur (2 uur per dag);

    - Wedstrijdtenue van Quick (shirt, broekje en kousen);

    - Baas over de bal worden (beter en sneller leren passen, aannemen en schieten met links en rechts);

    - Baas over de tegenstander worden (passeren, van richting veranderen en wegdraaien van een tegenstander);

    - Bewegingen van topspelers als Messi en Ronaldo;

    - Aan het einde een mooi certificaat.

    Wat kun je verwachten van de accommodatie?

    - 7x overnachting in mobile home, safaritent, bungalowtent, of staanplaats;

    - Gratis gebruik van zwembaden

    - parkeerplaats.

    Voor wie is de Voetbalclinic geschikt?

    Voor kinderen van 6 tot 18 jaar. En ook leuk als seizoensafsluiting met je voetbalteam!

    Waar en wanneer is de Voetbalvakantie?

    In Frankrijk - Drôme - Châteauneuf-de-Galaure op zo’n 965 km van Utrecht.

    Aankomstdata in de meivakantie op 27 april en in de zomervakantie op 13 en 20 juli.

    Wat zijn de kosten?

    Vanaf € 125,- per staanplaats, €  159,- per tent en € 235,- per mobile home in de meivakantie;

    Vanaf € 255,- per staanplaats, €  525,- per tent en € 719,- per mobile home in de zomervakantie;

    (Vacansoleil maakt gebruik van variabele prijzen, dus de prijzen kunnen per dag verschillen)

    Extra kosten:

    3-daagse € 59,- en 6-daagse € 99,- per deelnemer aan voetbalclinic

    Reserveringskosten: € 27,- + Calamiteitenfonds €  2,50;

    Verblijfbelasting € 0,40 p.p.p.nacht vanaf 18 jaar;

    Verplichte eindschoonmaak mobile home € 34,- of tent € 24,- per eenheid per verblijf.

    Om te weten of deelnemers via Alphense Boys komen graag bij inschrijving van de clinic  ook naam club: Alphense Boys vermelden.Via deze link kom je direct op de pagina van de voetbalvakantie, waar je de vakantie kunt boeken:

    https://www.vacansoleil.nl/aanbiedingen-en-last-minutes/voetbalclinic/?pagenum=1

    Boek een verblijf naar keuze op camping Iris Parc Le Château de Galaure en schrijf je daarna in voor de voetbalclinics door een e-mail te sturen naar info@decompletetechniek.nl.

    Vermeld daarbij de volgende gegevens:

    naam deelnemer

    leeftijd deelnemer

    kledingmaat deelnemer (voor tenue)

    schoenmaat deelnemer (voor de kousen)

    deelname 3-daagse  of 6-daagse

    startdatum

    mobiel telefoonnummer

    naam club: Alphense Boys

    Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groeten, Sander van Oostrum