• Alphense Boys MO13-1 - VEP MO13-1

Vandaag spelen we thuis tegen VEP. Het zonnetje schijnt alleen de wind maakt het wat fris. Na de bespreking in de kleedkamer en een goede warming up zijn de meiden klaar voor de wedstrijd. Razia en Tanja zijn geblesseerd maar zijn er wel om hun team te steunen. Ons team word versterkt door Indy J.

Roos op het doel (2de helft Pien). Achterin Riva en Floor. Met rechts Faye B. en links Isabella. Middenveld Faye J., Indy J., Kristina en Pien. Voorin rechts Indy A. en links Daisy
    Wissels: Ela, Lieke, Klauwdia en Ro-ann

De wedstrijd begint iets later, bal was te zacht. VEP trapt af. De eerste minuten gaat het aardig gelijk op. Maar echt gevaarlijk voor ons doel zijn ze nog niet. Kans Indy A. helaas doelpunt blijft nog even uit. Isabella verdedigt goed uit. Strakke passes langs de lijn. Indy J. onderuit in de 16. Maar na wat verzorging kan ze door. Enkele minuten erna geeft ze een schitterend schot op het doel. Helaas naast.

Toeschouwers stromen inmiddels toe. Tis ook heerlijk weer en een leuke wedstrijd om te zien. De aanval van VEP loopt tegen Floor en Lieke aan die de bal bij het doel vandaan houden. Onze meiden gaan weer in de aanval. Pien trapt de bal naar Indy J. die vervolgens de bal tussen de palen trapt. 1-0. Na een ongelukkige uittrap komt de bal bij de tegenstander en krijgen ze hem voor een open doel. Tegenstander mist de bal waar Riva gebruik van maakt en de bal weg werkt.
    Mooie aanval opgezet door Klauwdia. Pass naar Ela die schuift de bal door naar Floor. Ondertussen is Klauwdia door gelopen en krijgt ze de bal van Floor. Schitterend! Helaas dwarsboomt de tegenstanders deze mooie aanval. Ro-ann met een geweldige pass. De eerste helft sluiten we af met een nette schouder duw van Riva. We gaan met een 1-0 voorsprong de rust in.

Tweede helft.
    Onze meiden trappen af. Gaat weer aardig gelijk op. Indy J. met een mooi schot, op de paal! Zonde, herkansing is voor Faye J. maar keeper staat op zijn plek. Meiden laten het liggen en worden de verdediging in gedrukt. VEP krijgt kansen maar Pien zorgt dat die gelijk makers uit blijven. Met oa een duik op de bal. Na een schot van afstand is daar toch de gelijk maker. 1-1. De meiden laten het er niet bij zitten en zoeken de aanval weer op. Ze willen winnen. Een loop actie van Indy J. zet ons weer op voorsprong 2-1.

Teams zijn goed aan elkaar gewaagd. VEP wil de gelijk maker en onze meiden willen nog een doelpunt. Laatste aanval van VEP, goal .. Nee! Vlagger was snel en alert. Het was buitenspel en na overleg tussen vlagger en scheidsrechter werd het doelpunt afgekeurd. Voorsprong blijft en deze geven we de laatste minuut niet meer uit handen. Eindstand 2-1