• DSO MO13-1 - Alphense Boys MO13-1

We starten de wedstrijd met maar 1 wissel, dus dat wordt doorbikkelen voor de meiden.

De wedstrijd start in de stralende zon, Ela staat wissel. Kim is er niet bij, dus het team is in handen van trainer Mark en uiteraard Esther als supermotivator (vandaag zonder megafoon). Onze keeper Roos is gevallen onderweg naar verzamelpunt, dus is er helaas niet bij.

Faye valt in en staat op keep. De eerste 10 minuten speelt het spel zich voor onze goal af, en heeft de tegenpartij 2x een hoekschop. Hierna volgt een eerste kleine kans voor Ro-ann, waarna een vrije trap net geen doelpunt wordt.
    En na een kwartier is daar de eerste goal voor Alphense Girls van Indy! 0-1.

Indy wordt gewisseld en Ela komt erin,
    Kristina heeft een schot op doel, maar komt wat kracht te kort voor een treffer.
    De tegenstander heeft een felle uitbraak maar wordt kordaat gestopt door Riva.
    We zijn goed bezig! Ook Pien loopt uit voor goal en scoort nét niet. Het spel blijft zich op de helft van de tegenstanders afspelen, en na een half uur scoort Floor vanuit de corner! Het is 0-2. Er volgt voor de rust nog een kans voor de tegenstander maar wordt adequaat gebroken door de inzet van Riva.
    Het is rust.

2e helft is begonnen, Pien staat nu op doel, en Faye is t veld in en heeft gelijk goed acties. We gaan weer in de aanval, en spelen vooral op de andere helft. Ela speelt een bal mooi door, en Faye stopt de bal, draait en schiet de 0-3 in! Topbal.

Tanja stopt kordaat de bal van de tegenstander, en de girls gaan weer in de aanval. Ook Daisy geeft een mooie voorzet, Ela pakt door en meiden blijven doorstomen. Isabella gebruikt haar lichaam goed en stopt de tegenstander effectief af, de bal wordt gekeerd en wordt een aanval waarbij Faye scoort! Het is 0-4.

Kort daarna de eerst bal voor onze keeper, maar Pien heeft de redding! Tanja stopt mooi af en Razia breekt nog even mooi uit. De tegenstander heeft af en toe wat balbezit, maar de Alphense girls regeren de wedstrijd. Dan volgt nog een laatste kans uit voorzet van Razia met schot voor doel van Indy, die is te zacht, maar een nieuwe kans volgt en Indy scoort direct daarna nog de 0-5!

Na een redding van Pien en een goede actie in de corner van Daisy komen we weer voor de goal, en van afstand schiet Indy de 0-6! Wat zijn ze goed bezig! We eindigen in de stralende zon met 0-6.