• Alphense Boys MO13-1 - Olympia MO13-1  Vandaag spelen we zonder Isabella. Roos staat op doel, Floor en Riva staan achterin. Daarvoor staan Tanja en Pien, op het middenveld Faye J., Ro-ann, Klauwdia en Kristina. En voorin Razia en Daisy. Faye B., Ela en Indy staan wissel.

  Na controle van de digitale spelerspassen beginnen we 5 minuten later dan gepland aan de wedstrijd. De toeschouwers in de dug-out krijgen bijna een bal om hun oren! Bij een corner tegen gaat de bal maar net over het doel. Tanja en Faye verdedigen langs de lijn. Olympia is fel in de aanval. We hebben al een aantal corners tegen gehad. Faye J. gaat met de bal langs de zijnkant maar kan de bal niet goed kwijt. De wissels krijgen instructies van Kim voor als ze erin mogen. Faye J. schiet op doel, maar helaas net te zacht. De meiden gaan wat feller voetballen en het spel gaat wat meer de kant van Olympia op. Floor, Riva en Tanja verdedigen lekker.

  Pien, Ela, Klauwdia en Indy spelen de bal naar elkaar over. Met een mooi doelpunt van Olympia komen we helaas op een 0-1 achterstand. De meiden laten wat gaten in de verdediging vallen en dat zorgt ervoor dat we 0-2 achter komen te staan. Dat is ook de stand waarmee we de rust in gaan.

  We beginnen de wedstrijd zonder onze vlagger. Gelukkig vallen wij aan, Pien doet een mooie poging op het doel. Tanja, Razia en Ela zijn wissel. Kristina, Faye J., Indy en Daisy proberen de bal richting het doel te krijgen maar Olympia zit er goed tussen. Pien rent de benen uit haar lijf en schiet weer op het doel. Indy, Daisy en Klauwdia proberen de bal te onderscheppen. Faye B., Floor en Riva verdedigen om te voorkomen dat we weer een doelpunt tegen krijgen.

  De bal wordt een beetje rommelig en te snel overgespeeld waardoor we de bal makkelijk kwijt raken. Een mooie aanval van Razia wordt net te hard vooruit gespeeld waardoor de keepster deze onderschept. In een mooie aanval van Pien komt ze ten val val. De aanvallen van beide teams gaan over en weer. Helaas worden wij niet echt heel gevaarlijk.

  De keepster laat een prachtige vrije trap van Floor door haar handen glippen, 1-2!!! Het ene moment spelen we heel fel en het volgende moment kijken we naar elkaar en naar de bal. Roos onderschept de bal. Vlak daarna krijgen we helaas weer een tegendoelpunt 1-3. Dan klinkt het eindsignaal!