• Revy Rosalia wordt de nieuwe trainer van AB 19-1

    Revy Rosalia wordt het komend seizoen de nieuwe trainer/coach van Alphense Boys 19-1. Uit een grote lijst van 24 sollicitanten werd met een aantal trainers gesproken en daarbij kwam Revy als beste kandidaat uit de bus. Revy Rosalia is 36 jaar en is profvoetballer geweest bij o.a. ADO Den Haag, Haarlem en Top Oss (speelde 144 wedstrijden in het betaalde voetbal). Na zijn prof loopbaan heeft hij nog acht jaar in de top van het amateurvoetbal gespeeld. Revy is financieel adviseur bij de Rabo bank. Begin 2018 haalde hij zijn TC 2 diploma via de cursus voor ex-profvoetballers. Hij was trainer bij o.a. Dongen 15-1 (3e div), DHC 17-1 (3e div) en nu DHC 19-1 (3e div)

    Hij  wil spelers ontwikkelen en prikkelen. Ze moeten beseffen wat hun rol in het team is. Langs de lijn is hij begeleidend en geeft veel complimenten. Maar hij kan ook direct zijn en veeleisend.

    Is een gedreven voetbaltrainer met de ambities om op een zo hoog mogelijk niveau te acteren. Hij wil zijn visie overdragen naar spelers en het beste uit het individu halen met het oog om een zo goed mogelijk collectief te smeden.

    Voor zover zijn werkzaamheden bij DHC het mogelijk maken zal Revy in de komende tijd een aantal wedstrijden van Alphense Boys 19-1 en 17-1 bezoeken.

    Wij denken in Revy Rosalia een prima opvolger te hebben gevonden van Sander van Dijk. Hij heeft er enorm veel zin in en zal vanaf eind mei al de voorbereidingen oppakken voor het nieuwe seizoen en ook de nieuwe 19-1 selectie gaan samenstellen.

     

  • Morgen (dinsdag 19 februari) speelt Alphense Boys 13-1 de achtste finale van de landelijke beker tegen FC Utrecht 13-1. Dat is een thuiswedstrijd om 18.30 uur op ons hoofdveld.

    Ook op dinsdag 19 februari speelt de 13-2 een wedstrijd in de districtsbeker tegen Westlandia 13-1 (koploper 2e divisie). Die wedstrijd is ook in Alphen a/d Rijn maar dan om 18.45 uur op veld 2.