• Maynard en Broekhuizen bij selectie voor volgend seizoen

    Kelvin Maynard (foto) speelt volgend seizoen voor Alphense Boys. De 31-jarige verdediger komt over van Quick Boys, waar hij in december zijn vertrek bekend maakte. Ook Nick Broekhuizen maakt in het nieuwe seizoen deel uit van de selectie. Hij komt over uit de jeugdopleiding van de Boys.

    Maynard is oud-prof, die in de jeugd van Zeeburgia speelde en zijn loopbaan in het betaald voetbal in 2007 begon bij FC Volendam. Hij speelde daarna in Portugal en kortstondig in Hongarije, om via FC Emmen bij FC Antwerp te belanden. In 2017 kwam zijn profloopbaan ten einde in de  Engelse Championship bij Burton Albion FC. Via SV Spakenburg belandde hij bij Quick Boys. Bij Alphense Boys is hij de zesde nieuwkomer in de selectie voor volgend seizoen. Oud-jeugdspelers Jessie Vink (Katwijk) en Joey Lauhuh (FC Rijnvogels), Kasper Michel (Noordwijk), Cem Sahin (Quick Boys) en Kees Pier Tol (Spijkenisse) gingen hem voor.

    Nick Broekhuizen ging begin dit jaar als A-junior mee op het trainingskamp van Alphense Boys in Spanje en maakte enkele weken geleden zijn debuut in de hoofdmacht. Hij startte ook al twee keer in de basis en scoorde in beide wedstrijden. De spelers die verder bij Alphense Boys blijven zijn tot nu toe Arjan Ouwendijk, Niklas Blesgraaf, Kenneth Duah, Tim van der Linden, Milan Stiphout en Bas van Zoest.