Helaas is Floor geveld door de griep en moet zij op het laatste moment verstek laten gaan.

Vandaag is Kim er niet dus Mark is onze coach en Jacques Spijker is onze scheids vandaag!

We beginnen vandaag uiteraard met Roos op doel, achterin staan links Tanja, rechts Isabella, Riva is laatste vrouw en aanvoerder. Daarvoor staat Klauwdia. Op het middenveld Faye J., Ro-Ann, Pien, en Kristina. Voorin staan Indy en Ela.
    Daisy, Razia, Lieke en Faye B staan wissel.

We trappen iets voor half 12 af, de bal blijft tussen beide teams rouleren. Pien en Isabella onderscheppen de bal en rennen via de zijkant naar voren. Indy neemt de bal mee naar voren maar de keeper weet de bal te onderscheppen. De wissels hebben als feedback te horen gekregen dat zij positief moeten coachen dus er wordt luid geschreeuwd vanaf de zijkant (Esther is er niet bij maar de meiden nemen haar goed waar!)

We blijven nog even op de helft van Altior spelen en proberen aan te vallen. Helaas is het schot niet krachtig genoeg. Faye J, Klauwdia en Ro-ann spelen de ballen weer naar voren en als de bal weer naar achter gespeeld wordt staat Riva daar om de bal een flink trap naar voren te geven.

Isabella, Pien en Indy spelen netjes via de buitenkant over en proberen alle kansen te pakken. Indy en Ela schieten allebei op het doel maar net te zacht waardoor de keeper de bal onderschept.

We blijven heel erg voor het doel van Altior spelen, het zal vandaag dan toch een keer moeten lukken?

Als Altior de bal heeft weet Pien deze weer mooi te onderscheppen, de dames tikken over naar elkaar en zo gaat de bal weer richting het doel van Altior.

De wissels gaan erin en Indy, Faye J, Ela en Isabella mogen even uitrusten. De meiden zitten fel op de bal vandaag en zoeken elkaar echt op, de bal wordt niet lukraak weggetrapt. Altior komt voor het eerst gevaarlijk richting ons doel maar gelukkig staat de verdediging er. Daarna spelen we weer snel over naar de kant van Altior. Altior begint nu wat feller te spelen en onderschept af en toe de bal. Pien en Lieke proberen de bal weer richting het doel te krijgen. Tanja, Razia, Kristina en Daisy gaan weer voor de bal.

Dan heeft Altior de bal en zoals het zo vaak in de wedstrijden gebeurt is net die ene kans voldoende om te scoren.

Faye B, Klauwdia en Riva rennen de benen uit hun lijf als Altior gevaarlijk onze kant op komt. Gelukkig gaat de bal er deze keer niet in. Ro-ann neemt de bal mee richting het doel. We gaan de rust in met 0-1.

In de tweede helft gaat Faye keepen omdat Roos last heeft van haar hooikoorts. Er staat een flinke wind, die hebben wij in de tweede helft mee.
    Ela, Lieke en Faye B beginnen weer als wissel en Roos kijkt vanaf de kant mee. We zetten gelijk weer druk op de bal, die resulteerde al snel in de gelijkmaker van Indy! Altior speelt hier gelijk op in en gaat naar onze helft maar we weten de bal weer snel te onderscheppen. De aanval wordt helaas gestopt maar we blijven druk zetten. Het is duidelijk een andere wedstrijd dan vorige week.

Het schot van Pien gaat helaas in de zijkant van het net. Ro-ann neemt de bal mee, schiet naar Indy, die schiet naar Razia maar de keeper stopt haar schot. Tanja en Razia spelen via de buitenkant weer naar voren.

Faye heeft deze helft nog niks te doen. We vallen meerdere keren aan maar de schoten op het doel zijn niet krachtig genoeg waardoor de keeper ze makkelijk onderschept. Als Altior de bal onderschept zakt de verdediging te laat terug. Gelukkig leidt het niet tot een doelpunt. Daisy, Tanja en Ro-ann mogen even uitrusten.

We krijgen meerdere kansen maar het afmaken lukt niet. We gaan iets meer op een kluitje spelen, waardoor we elkaar in de weg lopen. We worden minder scherp nu en Altior maakt er gebruik van om naar onze kant te gaan en nemen een corner. Gelukkig gaat deze achter het doel. De scheids fluit af, met een eindstand van 1-1.