• Rhoda MO13-1 - Alphense Boys MO13-1

De laatste wedstrijd voor de winterstop, dus de meiden mogen het jaar knallend uit. Pien doet gelukkig na haar blessures weer mee, we hebben veel kijkers en supporters meegenomen. De meiden zijn door de mooie cadeaus allemaal letterlijk goedgemutst!

We hebben windkracht 10 met ons mee, dus in de eerste helft moet het gebeuren, en gelijk in de 2e minuut scoort Ro-ann!
    We spelen vooral over de linkerkant. En weer een mooie kans binnen 8 minuten, Indy schiet gevaarlijk op de goal. We blijven dominant op de helft van de tegenstander, en Faye maakt vandaag mooie passes rechts langszij.
    Riva knalt de bal mooi en krachtig door het midden. Na een mooie voorzet van Indy scoort Ela de bal mooi in de kruis. Het is na 10 minuten 0-2!! Wat zijn we goed bezig?!

Er volgt een goede kans voor de tegenpartij maar wordt mooi uitverdedigd door Faye.
    We zijn weer terug op de andere helft en een schot op doel van Razia gaat helaas naast.
    Pien speelt goed maar duidelijk voorzichtig met haar herstelde enkels.
    Klauwdia verdedigt vandaag als een topper over de linkerkant en voorkomt daarmee een uitbraak van de tegenstander. We blijven op de andere helft dominant. Ook Riva geeft mooie ballen door, en Floor neemt een echte supercorner! Riva past haar beroemde schouderduw weer effectief toe bij een iéts te snelle tegenstandster.. het werkt.
    Na een overtreding van Floor krijgt Rhoda een vrije trap, en ook die uitbraak wordt gebroken door Tanja, die vandaag super stevig speelt.
    We zijn allemaal onder de indruk van het spel van vandaag.

2e helft en wind is helaas niet gedraaid, we gaan nu door met windkracht 10 tegen, Razia blesseert haar enkel en daarna is er direct even het druk voor onze goal, maar er wordt goed verdedigd. Mooie bal van Tanja over de zijkant, en weer volgt een poging en eindigt helaas op de lat, Een volgende goal van onze Daisy wordt helaas afgekeurd. Faye J. staat onwijs goed en actief te keepen en houdt een paar ballen mooi uit het net.
    De verdediging loopt vandaag goed, en we houden de ballen uit de buurt van de goal.

Klauwdia is stevig bezig vandaag, en heeft een paar mooie acties voor de goal.
    6 minuten voor tijd, en Faye J. heeft weer een super redding, wat gaan de meiden lekker en spelen ze goed en degelijk! Vrije trap voor ons en Floor schiet m voor het doel, Ela treft 3 tegenstanders rechtsvoor en weer zijn we levensgevaarlijk, een 3e had gewoon gekund, de meiden zijn vandaag nou eens echt super GRETIG!

We eindigen met verdiende winst, het blijft 0-2
    Het effect van de nieuwe mutsen deed t m..