• Dag van de Vrijwilliger

    Het is vandaag 7 december en dat is de jaarlijkse Dag van de Vrijwilliger.

    Bij ons Alphense Boys zijn meer dan 250 vrijwilligers actief. Iedere vrijwilliger heeft zijn/haar eigen beweegredenen om op vrijwillige basis actief te zijn bij onze vereniging. De meeste waarschijnlijke is dat ze zelf bij de Boys of Girls voetballen, of omdat een kind/familielid bij ons speelt. Anderen zetten zich tomeloos in omdat ze graag iets willen betekenen voor de maatschappij of omdat ze nieuwe sociale contacten opdoen. Wil je jezelf ontwikkelen dan is vrijwilligerswerk hier ook uitstekend geschikt voor.

    Om welke reden je ook vrijwilligerswerk doet, bij Alphense Boys is de waardering die je voor je werk krijgt onmisbaar. Het enthousiasme van de kinderen die je training geeft, de leiders die je bedanken voor het fluiten van de wedstrijd, de gezellige praatjes aan de bar, geld wat je voor de vereniging aan het verdienen bent, de glimlach op het gezicht van de spelers als er weer een toernooi is georganiseerd enz. Kortom de waardering, in welke vorm dan ook, is toch wel de brandstof om je vrijwilligerswerk te blijven doen.

    Op zo’n Dag van de Vrijwilliger is het natuurlijk het moment om extra onze waardering uit te spreken naar alle vrijwilligers van Alphense Boys. Dus dank voor alles wat jullie doen voor de club. Het wordt zeer gewaardeerd.

    Om aan het eind van het seizoen nogmaals onze dank uit te spreken wordt er weer een feestavond georganiseerd. Dit zal zijn op 18 mei 2019. Zet deze datum alvast in jullie agenda.

    In je uppie ben je geen cluppie.