• Alphense Boys 13-2 blijft maar winnen

  Nog steeds verbazen wij ons wekelijks over de prestaties van de 13-2 in de 3e divisie. Vandaag wonnen ze hun tiende achtereenvolgende competitiewedstrijd (zie actie foto). De 15-2 won ruim van Laakkwartier 15-1 (7-1) en ook de E-Top won met dezelfde cijfers (7-1) van Blauw Zwart. De 17-2 kwam goed weg met een 0-0 gelijkspel tegen Feyenoord (AV) 17-1. De 19-1, 17-1, 15-1 en 13-1 waren vrij van competitie. De 13-1 oefende in Breda tegen NAC o13 en kon een 0-1 voorsprong net niet vasthouden (2-1 verlies). De 15-1 oefende bij en tegen AZ 1o15 en verloor na een ruststand van 0-0 met 6-0. Zaterdag 1 boekte een klinkende 6-0 overwinning op Meerburg

   

  Alphense Boys 19-1 was vrij van competitie en speelde ook geen oefenwedstrijd. Volgende week zaterdag spelen ze om 15.15 uur thuis tegen Alexandria'66 19-1

   

  Alphense Boys 17-1 was vrij van competitie en ging met zijn allen voetbalsquash spelen (in de woensdagnieuwtjes volgen de foto's). Komende dinsdag zouden ze om 20.00 uur thuis oefenen  tegen Buitenveldert 17-1, maar die zeggen net af. We zijn naarstig op zoek naar een vervangende tegenstander. Volgende week zaterdag spelen ze om 13.00 uur thuis tegen Hollandia 17-1

   

  Alphense Boys 17-2 maakt vandaag bij winst op tegenstander SC Feyenoord O17-1 een kans om  aansluiting te krijgen bij de top drie van de derde divisie B. De Boys zitten in een goede flow, wonnen hun laatste twee uitwedstrijden en de mannen van trainer Jeffrey Verweij en Eli Warrimury zijn gebrand op een goed resultaat. Het eerste kwartier gaat het spel  gelijk op, maar echte kansen zijn er nog niet geweest. De verdediging van beide teams staat goed en op het middenveld grossieren de spelers aan beide kanten in foute eindpasses, waardoor de Boys-aanvallers niet in stelling worden gebracht. Het is een soort flipperkast voetbal. Veel beweging, weinig rendement en steeds gaat de bal uit het spel. In de 21e minuut scoort SC Feyenoord na een corner en een rebound, maar de goal wordt wegens buitenspel afgekeurd. Pas in  de 30e minuut zien we een mooie aanval van de Boys die begint bij Quinten Liem-Kon-Tja, die Max Hulshof aanspeelt langs de zijlijn. Die zet een één twee op met Julian van der Kwaak en vervolgens legt Max de bal breed op Jordy Nieuwendijk, die de bal rakelings langs de linkerpaal schiet.

   

 • Alphense Boys zet de Rotterdammers vervolgens 10 minuten onder druk, maar de corners en voorzetten van met name Mohamed Rahal vanaf links en  Max vanaf rechts komen net niet aan of worden niet goed afgerond. Feyenoord countert zich in de 36e minuut even onder de druk uit en dit resulteert in een afstandsschot, maar keeper Rens Boer duikt de bal stijlvol uit het doel. Tot nu toe zijn het vooral de keepers die voor vermaak zorgen. Na rust is het in de eerste minuut wederom keeper Rens Boer die Alphense Boys op de been houdt, wanneer een doorgebroken Feyenoord-speler vanaf de 5 meterlijn tegen Rens opschiet. De intentie van de gasten is duidelijk: ze gaan voor de winst maar de Boys mannen blijven ook hard werken.

 • De Boys staan even met de rug tegen de muur en in de 45e minuut breekt de nr.10 van Feyenoord door de Alphense defensie. Hij probeert de bal in de korte hoek te jagen, maar doelman Rens is vandaag onpasseerbaar en verwerkt het harde schot tot corner. In de 52e minuut scoort de boomlange nr. 11 van Feyenoord, maar ook deze treffer wordt wegens buitenspel afgekeurd. Alphense Boys moet alle zeilen bijzetten om een tegengoal te voorkomen. Er wordt keihard gewerkt en voor elke bal geknokt, maar wanneer de bal veroverd wordt, volgt vaak weer een onzuivere eindpass. Het ontbreekt de Boys vandaag aan scherpte en creativiteit in de opbouw. In de 65e minuut krijgt Julian van der Kwaak , na een op het oog onschuldige overtreding,  zijn tweede gele kaart en moet van het veld. (zie foto)

 • We vrezen op de tribune voor het ergste, want er moet nog een kwartier met 10 man worden gespeeld tegen een steeds sterker wordend Feyenoord. Doordat de Boys het hoofd koel houden en gegroepeerd en dicht op elkaar spelen , weten ze de gelederen gesloten te houden en zijn er zelfs via de counter nog een paar kansjes voor de thuisploeg, waar onzorgvuldig mee omgegaan wordt. In de 79e minuut scoort Feyenoord een buitenspelhattrick. Ook deze goal wordt terecht door de sterk leidende scheidsrechter afgekeurd. En zo eindigen de Boys met een 0-0 gelijkspel deze wedstrijd en mogen ze gezien het spelbeeld in de tweede helft achteraf blij zijn met een punt. Volgende week zaterdag 8 december om 12.30 uur speelt  Alphense Boys 17-2 uit tegen  Forum Sport O17-1. Een duel om de 3e of 4e plaats. Met iets meer rust in het spel moeten de drie punten te veroveren zijn, want aan werklust ontbreekt het de Boys niet.

  De prachtige wedstrijdfoto's van Arjan de Graaf zijn te zien en gratis te downloaden via de volgende link: https://photos.app.goo.gl/WSn6gTfqJtCSTq2n6

   

  Uitslagen in de 3e divisie bij de o17-2

  Alphense Boys 17-2 - Feyenoord (av) 17-1      0-0

  Barendrecht 17-1 - Alexandria 17-1        0-2

  DSO 17-1 - Velo 17-1         3-0

  DHC 17-1 - Forum Sport 17-1      1-1

  Smitshoek 17-1 - UVS 17-1          3-3

  Baronie 17-1 - 's-Gravenzande 17-1

   

  De stand in de 3e divisie bij de o17-2

  1. Alexandria 17-1                  10-27

  2. DSO 17-1                           10-22

  3. Baronie 17-1                        9-15

  4. Forum Sport 17-1                10-16

  5. Feyenoord (AV) 17-1            10-16

  6. Alphense Boys 17-2           10-14

  7. UVS 17-1                               9-13

  8. Velo 17-1                              10-12

  9. DHC 17-1                              10-12

  10. Barendrecht 17-1                   10-8

  11. Smitshoek 17-1                     10-8

  12. 's-Gravenzande 17-1               8-4

    

   Alphense Boys 15-1 was vrij van competitie en oefende tegen AZ 15-1. De eerste helft was AZ wat sterker en had Alphense Boys wel twee kopkansen via spits Zakaria Kanfaoui. Maar er werd niet gescoord door beide ploegen. Na rust ging AZ een tempo hoger spelen en Alphense Boys kon niet mee met dat tempo. Tussen minuut 44 en 66 scoorden AZ maar liefst 6 keer en na de 3-0 deed Alphense Boys er te weinig aan. Zelf creëerden Alphense Boys niks meer. Een redelijke eerste helft en een matige tweede zorgden voor een 6-0 eindstand voor AZ.

    

   Al een aantal weken kampt Alphense Boys 15-2 met blessuregevallen. Veel spelers in de groei en dus last van gewrichten. Drie spelers met hun knie en eentje met zijn rug. Gelukkig krijgen we het elke keer voor elkaar om de spelers fit genoeg te krijgen voor de zaterdag en langzamerhand begint de ziekenboeg leeg te raken. Vandaag kwam Laakkwartier op bezoek. Zij kwamen 15 minuten voor aanvang pas het veld op lopen, maar desondanks pakten de boys niet direct de dominantie in de partij. Slordigheden en een aantal foute passes brachten toch twee mogelijkheden voor Laakkwartier. Uiteindelijk nam de 15-2 toch de leiding. Een strakke lage corner van Jarno kwam uit bij de vrijlopende Aldo. Hij schoot de bal mooi en hoog in de linkerhoek en liet de keeper kansloos.

 • De eerste aanval van Laakkwartier na de goal leverde een vrije trap op door een handsbal van Mats. Op ongeveer 20 meter van de goal werd de bal voor gegeven en teruggekopt. Plots stond er een speler van Laakkwartier vrij voor Mike en hij kon binnen schieten, 1-1. Hierna volgde gelukkig wel een dominant Alphense Boys in het restant van de eerste helft. Laakkwartier wist zich geen raad tegen de variatie en de continue vrije man die gecreëerd werd in de opbouw. Tot veel kansen leidde het echter nog niet. In de 25e minuut scoorde Wessel Kooij de 2-1 in de rebound na een schot van Jelle op doel die de keeper precies voor de voeten van Wessel tikte

 • Even later scoorde Aldo zijn tweede goal door de bal met zijn linkerbeen via de paal in het doel te schieten.. Twee minuten later was met Mickael die profiteerde van een door Laakkwartier slecht weggewerkte bal en netjes voor de 4-1 zorgde

 • Direct daarna was er ineens de rode kaart voor een Laakkwartier-speler. Hij vond het nodig om de scheids met een bepaalde ziekte uit te schelden en kreeg terecht rood. De ruststand was dus 4-1. Kort na het begin van de 2e helft kreeg nog een Laakkwartier speler rood nadat hij zijn 2e gele kaart had gehad. In de 2e helft regende het kansen. Mickael kon 3x vrij een voorzet geven na zijn directe tegenstander voorbij gelopen te zijn, maar drie keer zat de keeper er tussen. Steve schoot de bal nog een keer op de keeper, Milan schoot op de kruising, Mats en Jelle schoten allebei op de keeper vanuit een 1 op 1 situatie en Wessel schoot een vrije trap net over. Uiteindelijk scoorden we er gelukkig ook drie. Aldo kon zijn 3e van de ochtend maken na een assist van Steve. Steve maakte zelf de 6-1 door met een mooie rush en goed doorzetten, rustig af te werken oog in oog met de keeper. Uiteindelijk was het Jelle die op 5 meter van de goal de bal over de naar de grond gaande keeper stifte en de 7-1 eindstand (wat dus veel meer had kunnen en moeten zijn) op het scorebord bracht. 

 • Volgende week zaterdag speelt de 15-2 om 10.30 uur uit tegen Forum Sport 15-1

   

  Uitslagen in de hoofdklasse bij de 15-2

  Alphense Boys 15-2 - Laakkwartier 15-1           7-1

  Fc Lisse 15-1 - Ter Leede 15-1     3-2

  Fc Oegstgeest 15-1 - Foreholte 15-1      0-4

  Verburch 15-1 - GDA 15-1                        afgelast

  RKAVV 15-1 - Forum Sport 15-1             1-0

  RKDEO 15-1 - Graaf Willem 15-1            3-0

   

  De stand in de hoofdklasse bij de o15-2

  1. Verburch 15-1                     9-25

  2. Fc Lisse 15-1                     10-24

  3. Ter Leede 15-1                  10-22

  4. Alphense Boys 15-2         10-19

  5. RKDEO 15-1                       10-16

  6. RKAVV 15-1                        10-15

  7. Forum Sport 15-1                10-12

  8. Foreholte 15-1                     10-11

  9. Fc Oegstgeest 15-1              10-10

  10. Laakkwartier 15-1                10-8

  11. GDA 15-1                              9-6

  12. Graaf Willem 15-1                 10-3

    

  Alphense Boys o13 speelde vandaag een oefenwedstrijd uit tegen eredivisionist NAC Breda o13. Hoewel de ploeg van trainer Robin Stolwijk na twee blokjes van 25 minuten op een 0-1 voorsprong stond werden er in het laatste blokje twee tegentreffers geïncasseerd (2-1 eindstand). In het eerste blokje werd duidelijk dat NAC Breda o13 hoog druk gaf en dat de Boys-verdedigers zoekende waren naar de dynamische oplossingen. Als onder de druk uit werd gespeeld kon het wel gevaarlijk worden via de vleugels zo werden Milan Fuertes Plana en Dani Guis enkele keren goed weggestuurd in de diepte alleen moeten we leren betere keuzes te maken voor het doel. Aan de andere kant moest keeper Mateo Lips in actie komen nadat de bal in de opbouw verloren werd, door lang te blijven staan en zijn doel te verkleinen kon hij de NAC-spits van scoren af houden. Na de eerste onderbreking kwam Alphense Boys sterk aan de start van het 2e blokje, steeds vaker werd er met goed positiespel onder de druk uitgespeeld. Toen probeerden de jongens weer dingen uit, staken zij veel energie in de wedstrijd en durfden ze uit te blinken. De acties en getoonde inzet werden nog niet omgezet in veel kansen maar wel werd in deze fase gescoord. Ze waren in die fase weer onverstoorbaar en daar kunnen we positief op terugkijken. Het doelpunt viel uit een standaardsituatie, Sam Ringeling legde de bal op het hoofd van de inlopende Yash Jadoenath (0-1).

 • In het laatste blokje kwam NAC al snel langszij en kreeg het in de omschakeling al kansen om voor te komen. Vooral het onder druk houden van de NAC spelers zodat zij niet vooruit speelden en wij een overtal rondom de bal konden maken lukte niet meer. Dat mag niet en dat maakt deze wedstrijd tot een belangrijk leermoment. We waren op veel fronten net niet goed genoeg in het laatste blokje en dan heeft NAC o13 de kwaliteit om dat af te straffen (2-1). Al met al een nuttige en leerzame oefenwedstrijd. Volgende week zaterdag speelt Alphense Boys o13 voor de competitie om 12.30 uur uit tegen VVV-Venlo o13.

   

  Alphense Boys 13-2 speelt vandaag de eerste van twee finales in de 3e divisie. Zelf zijn we (mede) koploper en dan komt de nummer drie op bezoek: VELO JO13-1. Op papier een gat van 6 punten in het voordeel van de Boys, maar in werkelijkheid ligt het niveau een stuk dichter bij elkaar. Gaan we overwinning nummer 10 noteren vandaag? Het mooie aan dit soort wedstrijden is dat je de jongens niet hoeft op te peppen. Iedereen uit het team begrijpt het belang van deze wedstrijd. De openingsfase van de wedstrijd is voor VELO. Het spel speelt zich daarom voornamelijk af aan onze linkerkant, waar Stef zijn directe tegenstander in zijn broekzak heeft. Sporadisch probeert VELO het aan de linkerkant, maar ook dat gevaar kunnen de verdedigers goed counteren. Wij kunnen voorlopig alleen tegenhouden en met een spaarzame steekbal de aanvallers bereiken. Een paar keer is Abdul goed weg en wint zijn duels van zijn vrouwelijke tegenstander (zie foto), maar de keeper van VELO redt. 

 • Naarmate de wedstrijd vordert komen wij wat beter in ons spel. Hoewel soms nog rommelig, weten we elkaar beter te vinden. Het is niet altijd mooi, verzorgt voetbal, maar we werken hard en geven nooit op. Combinaties lopen vlotter en we krijgen zelfs een paar corners. Een van die corners wordt lang genomen, maar we krijgen de bal er net niet in. Aan de andere kant blijft VELO ook gevaarlijk en daar komen we een aantal keer goed weg. De brilstand op het scorebord geeft een redelijk logisch beeld van de eerste helft en met die stand gaan we dan ook rusten. We starten sterk in de 2e helft. We komen steeds dichter in de buurt van de goal, maar de ballen vliegen voorlopig nog steeds naast. Ook VELO laat zich niet onbetuigd en krijgt in korte tijd een aantal kansen waarvan er minimaal  één in had gemoeten. Daar komen we goed weg.

  Met nog 15 minuten op de klok wil trainer Michael iets forceren. Gelijkspelen zit niet in het bloed van de aanvallend ingestelde ploeg, dus wisselen we door. In deze fase van de wedstrijd zijn we wel sterker en het gevoel dat we deze wedstrijd kunnen winnen wordt groter. Met nog vijf minuten op de klok neemt trainer Michael een moedig besluit. We gaan met vier aanvallers spelen om alsnog een doelpunt te forceren en de laatste vijf minuten spelen we 3-3-4: No Guts No Glory.

  Het aanvallende spel en de durf van de trainer wordt enkele minuten na de wissel beloond: Daan Hartman neemt de bal op de rand 16 meter aan, wipt de bal over de tegenstander, kijkt waar de keeper naar toe gaat en schiet de bal met een volley in de andere hoek: 1-0.

 • De jongens struikelen over elkaar heen van vreugde, maar er zijn nog drie minuten te spelen en VELO brengt drie extra aanvallers. Die gaan 2-2-6 spelen om een gelijkspel te bewerkstelligen. Als we daar nou eens onderuit kunnen spelen....Met de klok op 59 minuten stoomt Abdul aan de rechterkant op. Met zijn snelheid is hij iedereen de baas en de goed meegelopen Senne krijgt in het strafschopgebied de bal op een presenteerblaadje: 2-0, wedstrijd gespeeld.

 • Dat is lekker hoor! Niet veel later fluit de scheidsrechter af en is overwinning nummer 10 een feit. 30 punten uit 10 wedstrijden. Wie had dat aan het begin van het seizoen gedacht? Wat een fenomenale prestatie! Aanstaande zaterdag de tweede finale: de 13-2 speelt dan de laatste competitiewedstrijd van het jaar 2019, uit om 11.00 uur bij mede-koploper DHC JO13-1. Allebei ongeslagen met 30 punten uit 10 wedstrijden. Als u van spektakel houdt, neem dan de moeite om volgende week naar Delft te rijden. Ik garandeer u een topper! Hierbij de link naar een aantal actiefoto’s van de wedstrijd tegen Velo: https://we.tl/t-XFLwyGbfFO

   

  De uitslagen in de 3e divisie bij de 13-2

  Alphense Boys 13-2 - Velo 13-1  2-0

  Excelsior M 13-1 - Sliedrecht 13-1          1-0

  DSO 13-1 - Zwaluwen 13-1          2-0

  HVV 13-1 - UVS 3-1           1-1

  Oranje Wit 13-1 - DHC 13-1          0-4

  Sparta (av) 13-1 - BVCB 13-1       1-0

   

  De stand in de 3e divisie bij de o13-2

  1. Alphense Boys 13-2         10-30

  2. DHC 13-1                           10-30

  3. Velo 13-1                           10-21

  4. Sparta (AV) 13-1                 10-15

  5. DSO 13-1                           10-15

  6. Zwaluwen 13-1                   10-14

  7. Excelsior M 13-1                  10-11

  8. UVS 13-1                            10-11

  9. Oranje Wit 13-1                   10-10

  10. Sliedrecht 13-1                    10-7

  11. HVV 13-1                             10-6

  12. BVCB 13-1                           10-4

    

   Alphense Boys E-Top mocht vandaag aantreden tegen Blauw-Zwart JO13-2007. In de tweede minuut is het al raak. De opbouw start aan de rechter kant via Tannin, deze stuurt de diep gaande Arza weg die op zijn beurt Yassir in de spits aan speelt. Yassir legt de bal prima terug op Sinan die links De Zhaën bediend. Deze rond vervolgens keurig af.

 • Een prima start van de wedstrijd en een doelpunt uit het boekje. De jongens blijven verzorgt voetballen en dit resulteert in de 2-0 als we 12 minuten onderweg zijn. Ook hier begint de opbouw van achter. Het is Mika die op het middenveld Sinan aanspeelt, deze verplaatst het spel naar Stan. Deze geeft een heerlijke steekpass op Arza die rechts door komt. De voorzet bereikt Yassir, deze kapt behendig zijn speler uit en schuift de bal in het net.

 • Vijf minuten later is het al weer 3-0. Nu gaat er ook weer een heerlijke aanval aan vooraf. Dit keer start deze bij Adam aan de linkerzijde, via het middenveld (Sinan,Stan,Ananda) komt de bal weer bij Arza aan de rechterzijde. Deze geeft voor en via een speler van Blauw-Zwart komt de bal bij Sinan op de 16 meter. Sinan twijfelt niet en legt de bal heerlijk in de rechter bovenhoek. Na deze 3-0 worden de boys wat slordiger. De passes komen minder goed aan en we geven de tegenstander te veel ruimte om te voetballen. Net voor tijd profiteert Blauw-Zwart hiervan en we gaan rusten met een 3-1 voorsprong. In de rust de boel weer op scherp gezet. We zitten in minuut 34 als Tannin vanaf zijn rechtsback positie op komt met de bal. Hij passeert behendig een aantal spelers en wordt gevloerd binnen de 16 meter. Een strafschop voor ons en Stan benut deze kans uitstekend.

 • Het staat 4-1. In minuut 38 mag er weer gejuicht worden. Een prima pass van Adam over de hele bereikt Arza, deze speelt zijn man uit en legt de bal hoog in de verre hoek, 5-1. Dat Arza vandaag een gevaar is blijkt wel uit de 6-1 in de 47e minuut. Het is nu Yannick die vanaf het middenveld Arza weg stuurt. Deze haalt de achterlijn en legt de bal prima terug op Sinan die de bal netjes binnen tikt. Uiteindelijk wordt het ook nog 7-1. De hard werkende De Zhaën verovert de bal op het middenveld en stuurt links Dylan weg. Ook Dylan haalt de achterlijn en legt wederom de bal klaar voor Sinan.

 • Een heerlijke wedstrijd met bijna allemaal doelpunten die vanuit een opbouw tot stand zijn gekomen. Volgende week moeten we zeker dit niveau halen om het hoog geklasseerde  DoCoS JO13-2007 (uit om 12.15 uur) moeilijk te maken. We gaan ervoor.

   

  De uitslagen in de competitie van de E-Top

  Alphense Boys - Blauw Zwart      7-1

  Quick Boys - Voorschoten            5-0

  DoCoS - Rijnvogels                       3-1

  Fc Oegstgeest - Fc Lisse   3-2

  DSO - Noordwijk      0-0

  Meerburg - Rijnsburgse Boys       1-3

  ARC - UVS   2-1

   

  De stand in de competitie o13-2007 bij de E-Top

  1. Quick Boys o13-2007                   8-21

  2. Fc Oegstgeest o13-2006               9-20

  3. Fc Lisse o13-2007                         9-19

  4. DoCoS o13-2007                           9-18

  5. DSO o13-2007                              9-17

  6. Voorschoten o13 - 2007                 9-16

  7. Rijnsburgse B o13-2007                 9-14

  8. Noordwijk o13-2007                       9-12

  9. ARC o13-2007                                9-10

  10. Rijnvogels o13-2007                       9-8

  11. UVS o13-2007                                9-7

  12. Meerburg o123-2007                       8-6

  13. Alphense Boys o13-2007              9-6

  14. Blauw Zwart 013-2007                     9-1

    

   Vandaag moest Alphense Boys zaterdag tegen Meerburg spelen. Na de verloren wedstrijd van vorige week tegen Floreant moest iets recht gezet worden. Met Donovan geschorst, Sahr familie omstandigheden afwezig  en Dylan ziek, moesten we een beroep doen op de A1. Gelukkig was het Brian Bor en Frank van de Hoorn bereid om mee te spelen en vlak voor de wedstrijd ook twee A2 spelers erbij. het was vooral Alphense Boys die het spel maakte en Meerburg al vroeg achter de feiten aan liep lopen. In de 12e minuut werd het ook 1-0 door een doelpunt van Ruben Rietdijk (zie foto) via een aanval van links en een goede voorzet van Jesse Boateng.

 • Die zelfde Jesse Boateng bracht in de 23e minuut weer een goede voorzet waardoor Delano Kip (zie foto) de bal kon intikken voor de 2-0.

 • Er werd steeds beter gespeeld en er kwamen goede combinaties tussen de spelers. Nu kwam het gevaar van de rechterkant waar Delano kip een voorzet over de keeper speelde en Sontjie Roosberg voor de 3-0 rekende in de 34ste minuut.

 • Vlak voor rust was het nog Mickey Tromp die de 4-0 inschoot na een rommelige situatie voor het doel. Dat was ook de ruststand. In de tweede helft had de boys nog verder moeten uit lopen maar dat gebeurde niet. In de 49e minuut werd een penalty gemist door Jesse Boateng. Toch kwam de 5-0 in de 62min door de zelfde Jesse Boateng (zie foto) na een pass van Delano Kip.

 • In de 75e minuut was het Sontjie Roosberg die zijn tweede van de wedstrijd scoorde 6-0. Vlak daarvoor hadden de boys een tweede penalty gehad maar die werd ook gemist door Appie. in de 80ste min mocht de A2 speler Lars van der Berg zijn debuut maken in het eerste van zaterdag die erg aanwezig was en bijna een doelpunt maakte. Een goed resultaat van de zaterdag en op naar volgende week uit tegen Roodenburg in Leiden om 14:30

   

   

  Uitslagen in de 4e klasse

  Alphense Boys - Meerburg           6-0

  LSVV - Kickers        2-0

  Aarlanderveen - Zevenhoven      2-0

  Football F - Woubrugge

  Haz.Boys - Floreant                        2-1

  Fc Oegstgeest - Koudekerk          2-1

  SJC - Roodenburg

   

  De stand in de 4e klasse bij de zaterdag 1

  1. Aarlanderveen 1                 10-28

  2. Fc Oegstgeest 1                  10-24

  3. Floreant 1                          10-16

  4. Woubrugge 1                        9-15

  5. Alphense Boys 1               10-15

  6. LSVV 1                               10-15

  7. Haz. Boys 1                         10-13

  8. Koudekerk 1                        10-12

  9. SJC 1                                    9-12

  10. Kickers 1                              10-11

  11. Roodenburg 1                         9-9

  12. Zevenhoven 1                       10-8

  13. Meerburg 1                           10-7

  14. Football Factory 1                    9-5