• Alphense Boys MO13-1 - Altior MO13-1

Vandaag spelen de dames tegen Altior MO13-1.

We beginnen de wedstrijd met Razia, Taja en Klauwdia als wissels. Helaas is Pien nog steeds geblesseerd, maar ze is er wel om haar team aan te moedigen.

De tegenpartij heeft een aantal grote dames in het veld staan. Wij krijgen een vrije trap mee, maar helaas worden we niet gevaarlijk. De corner van Daisy redt het net niet helaas. We zetten wat meer druk voor het doel maar het lukt niet om het af te maken. We zien wel wat mooie acties. Faye J is lekker fel en gebruikt haar lichaam.

Als het spel omdraait staat Floor haar mannetje! De wissels geven fanatiek aanwijzingen. We krijgen mooie kansen maar het lukt net niet. Riva rent de benen uit haar lijf en schiet de bal over de zijlijn.

De aanval van Altior gaat gelukkig naast! Het spel speelt zich vooral af aan de kant van Altior maar als het omdraait dan komt Roos haar doel goed uit! De keeper van Altior staat ver uit haar doel en we hebben 2 kansen maar die worden niet benut.

We krijgen een penalty voor hands in het 16 meter gebied maar helaas schiet Indy naast, volgende keer beter.

Kristina, Daisy en Isabella worden gewisseld. Het spel blijft op de helft van Altior, dat moet toch een keer beloond worden. Tanja, Ro-ann en Faye B zijn lekker aan het verdedigen.

Klwaudia heeft de bal maar ziet niet dat Faye J vrij staat. Het mist voorin net aan de mogelijkheid om het af te maken terwijl we mooie acties zien. Schot van Indy gaat naast.

We gaan de rust in met 0-0. De tweede helft beginnen we met Lieke, Indy en Ro-ann als wissel. Klauwdia maakte een mooie duikeling.

Faye B speelt de bal heel mooi weg voor het doel! Ook Riva staat haar mannetje. Roos pakt de bal snel vast na een schot van Altior. Schot gaat weer net naast. Roos pakt de bal 2 keer.

Altior scoort een mooi doelpunt, maar voor onze dames totaal onverdiend. We domineren het spel maar de kans die Altior krijgt weten ze te benutten 0-2.

De meiden hebben vandaag goed gespeeld, het is jammer dat we de vele kansen niet hebben kunnen benutten.

Er is duidelijk groei te zien. Volgende week maken we het af!