• Boys 1 ronde verder in bekertoernooi

Ondanks een 2-0 en een 3-1 achterstand plaatste Alphense Boys zich zondagmiddag voor de volgende ronde van de KNVB-districtsbeker. In Sassenheim werd tweedeklasser Teylingen met 3-5 verslagen.

Het zag er in het eerste halfuur van de wedstrijd tegen Teylingen niet naar uit dat Alphense Boys een al te moeilijke middag zou beleven in Sassenheim. De wedstrijd was van begin f aan onder controle, maar toen stond het ineens binnen twee minuten 2-0. Voor de thuisploeg scoorden Mark van der Vlugt uit een vrije trap en meteen daarna Jaap Zwetsloot.

Nadat Kenneth Duah de achterstand had gehalveerd, was het op slag van rust al bijna weer gelijk. Een ziedend schot van Wessel Meiring vloog rakelings over. Uit een strafschop van Zwetsloot werd het in de 50-ste minuut eerst nog 3-1, voordat de Boys het krachtsverschil toch nog in de score wist uit te drukken. Patrick Krop (foto), Arjan Ouwendijk, Thom Nouwens (penalty) en Lilinho Martins stelden de overwinning veilig.

In de Hoofdklasse B werd vandaag één wedstrijd gespeeld. Meerssen won met 2-1 van De Meern. Komende zondag staat Alphense Boys - Vlissingen op het programma.