• Woensdagnieuwtjes

    In plaats van reclameborden, hangen er sinds eind vorige week naast de tribune een aantal reclame-banners. Kees de Rijk ?? een van onze onderhoudsmannen - heeft ze opgehangen. De doeken zijn aan de vereniging aangeboden door jeugdselectiesponsor RECO.

    Afgelopen week zijn nieuwe reclameborden geplaatst van Green Mobile. Als je een nieuwe mobiel wilt kopen, neem dan een kijkje op www.greenmobile.nl en profiteer van de korting die je als lid van Alphense Boys krijgt. Voer op de site dan de volgende kortingscode in: ABoys18/19.

  • ARC, Ter Leede, De Jodan Boys en natuurlijk Alphense Boys zelf zijn volgend jaar deelnemer aan de vijfde editie van het Frans Bahlmann Toernooi. De wedstrijddagen zijn dinsdag 13 augustus (aanvang 201.15 uur) en zaterdag 17 augustus 2019. Anders dan in alle voorgaande edities worden de finalewedstrijden op zaterdag gelijktijdig gespeeld (aanvang 15.00 uur).

    Inmiddels zijn de selectiewedstrijden van de KNVB (Jeugdplan Nederland) weer gestart vanaf de o12 jaar tot en met onder 17 jaar. In totaal zijn daar 47 jeugdselectiespelers van Alphense Boys voor uitgenodigd.

    Vorige week woensdag oefende Alphense Boys o14 tegen AZ o14 en verloor met 5-1. Wessel Kooij benutte een strafschop.

    Alphense Boys 1 heeft een uitwedstrijd geloot voor de districtsbeker. Op zondag 11 november speelt de Boys in Sassenheim tegen zondag eersteklasser Teylingen.

    De jeugdafdeling van Alphense Boys heeft o.l.v. hoofdleider Michael Vermeulen een nieuw pupillenteam ingeschreven bij de KNVB vanwege de vele nieuwe aanmeldingen van het geboortejaar 2009. Het is de JO10-3 die gaan trainen o.l.v. Erik Verstralen met leider Badr el Hamdani. Het team zal bestaan uit Troy, Ziad, Souhaid, Romeo, Spencer, Saban, Johnny en Maks. Veel plezier allemaal.

    Noussair Mazraoui speelde voor zijn overgang naar Ajax één jaar in de F1 bij Alphense Boys. De in Alphen aan den Rijn woonachtige Ajax speler scoorde vorige week dinsdag zijn eerste goal voor Ajax en dat was een belangrijke, want de gelijkmaker tegen Bayern Munchen uit.

    De twee beste keepers van Alphense Boys van 2008 (Guillano Olivieira en Daniel Verzeilberg, uit de E-Top) hebben vanmiddag om 15.30 uur een keeperstraining bij Feyenoord op Varkenoord.  Alle verenigingen die samenwerken met Feyenoord (± 10 top-amateurclubs) mogen hun beste 2008 keepers sturen.

    De balsponsor van de wedstrijd van afgelopen zaterdag tussen Alphense Boys 15-1 en Sparta Rotterdam 15-1, was DemTech B.V. uit Zoeterwoude. Ze hebben 35 jaar ervaring in de sloop- en recyclingbranche. Hartelijk dank. 

    Programma thuiswedstrijden selectieteams

    Zaterdag 13 oktober

    11.00 uur      AB 13-1 - VVV Venlo 13-1

    11.00 uur      AB 15-2 - FC Lisse 15-1

    13.00 uur      AB 17-1 - ADO Den Haag 17-1

    Dinsdag 16 oktober

    18.30 uur      AB 15-1 - Feyenoord 15-1

    20.00 uur      AB 17-2 - DHC o16

    Sacha van der Maden is de pechvogel van de JO16-3. Hij heeft zijn kniebanden verrekt of ingescheurd en is zeker drie weken uitgeschakeld.

  • De voetbalwedstrijd Gemert - Alphense Boys  is a.s. zondag live te volgen in het sportprogramma “Sport Lokaal” van  Studio Alphen. Sport Lokaal wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden tussen 14 – 18 uur voor de regio Alphen aan den Rijn, Rijnwoude en Boskoop. Erik Joustra zal het radioverslag verzorgen. Ook wordt er in deze uitzending verslag gedaan van meerdere sportevenementen  uit de regio. Studio Alphen kan je ontvangen via 90.0 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel en het glasvezelnet van KPN (kanaal 962) en Lijbrandt (kanaal 798); in Rijnwoude via 106.5 FM (ether) en 103.4 FM (kabel).

    De inschrijving voor de Talentendag 2019 (woensdag 27 februari) is sinds vier weken geopend en nu al tellen we 31 inschrijvingen. Inschrijven kan via de website van Alphense Boys. Klik ''activiteiten'' aan en dan ''Talentendag''.

    Komende zaterdag (13 oktober) is Ringeling CV (Ketelonderhoud uit Leiden) de balsponsor voor de wedstrijd van Alphense Boys 13-1 - VVV Venlo 13-1, aanvang 11.00 uur

    Afgelopen zondag stonden er maar liefst negen spelers in de basis van zondag 1 die in de jeugdopleiding van Alphense Boys hebben gespeeld. Daaronder drie spelers die vorig seizoen nog in de A1 speelden, te weten Mike Bavelaar, Wessel Meiring en Ramon Aronius.

  • Onze mannen van de j09-1 deden afgelopen zondag mee aan de Randstad Cup op het mooie complex van Westlandia. De mannen hadden er zin in, zaterdag hadden ze de competitie wedstrijd, tegen RKAVV met 14-3 gewonnen, dus gingen met goede moed en vertrouwen het toernooi in.
    Wij zaten in een poule met voetbalschool BSS, VOC en RKDEO. De 1ste wedstrijd werd na een achterstand toch nog omgedraaid in een overwinning, het spel was nog niet heel goed, maar op karakter en inzet toch gewonnen!
    De 2de wedstrijd in de poule werd verloren van RKDEO, terwijl wij toch ook goede kansen kregen, dus dat was jammer! Om toch in de finale poule te komen moesten de mannen dus winnen van VOC en het liefst met ruime cijfers. En dat gebeurde dus ook, een ruime overwinning op VOC, met goede aanvallen en mooie doelpunten.
    Door deze overwinning waren wij de beste nummer 2 en mochten we dus de halve finale spelen. Wederom tegen RKDEO, dus een mooie kans op revanche! Het werd een pittige halve finale, mooie en soms ook harde duels en wederom goede goals/aanvallen. De mannen gingen ervoor en wonnen de wedstrijd!
    Dus Finale!! Deze werd gespeeld tegen DHC uit Delft. De finale werd gespeeld op het hoofdveld, met veel meelevend publiek. De finale werd ook een pittig duel, met soms harde duels, maar onze mannen kwamen goed uit de startblokken. Het spel ging op en neer, het werd een spannende wedstrijd, maar de mannen hielden goed stand!! Dus GEWONNEN, de mannen waren terecht heel blij en vierde het feestje op het veld!
    Nu mogen de mannen, in het voorjaar, meedoen aan het vervolg van de Randstad Cup, spelen dan tegen andere regio's. Een mooie zonnige dag werd dus afgesloten met een 1ste plek en een mooie beker.
    Voetbal begint met inzet, werklust, duels winnen en daarna kan je dus gaan voetballen en mooie acties maken en scoren, dat hebben de mannen Marouane, Bjarne, Lucas, Dani, Tijs, Youssef, Kassem, Mo Kalai, Jens en Adam laten zien! Mannen ga zo door!!