• Alphense Girls JO12-6M tegen SPV

Het 1e kwartier van de wedstrijd waren onze Girls de bovenliggende partij. Dit zorgde voor een aantal kansen. In de 3e minuut schoot hun keeper uit en kwam de bal bij Daily terecht, zij schoot op doel maar de keeper kon de bal nog tegenhouden. Ook bij een aantal corners, genomen door Kaleigh, ontstonden kansen. Elke keer stond er echter wel een verdediger, keeper of zelfs paal in de weg. Noor, Vera en Kaleigh kregen ook schietkansen, o.a. bij klutssituaties. In de 12e minuut schoot Danitia op doel, de bal wordt tegengehouden en belandt tot 2 keer toe bij Daily die op doel schiet. Helaas komt het niet tot een doelpunt. Een aantal keer komt ook SPV er gevaarlijk uit. Het is maar goed dat o.a. Rosanne goed oplet en dat Isabella de 2 schoten goed pakt. 1 keer worden we gered door de paal en 1 keer moeten we een corner weggeven.
    Na de time-out verandert er niet veel aan de wedstrijd. Jill en Fenne komen er in voor Vera en Daily. Kayleigh en Fenne laten een paar mooie acties zien (Kayleigh passeert 3 spelers, Fenne dribbelt vanaf de middenlijn naar de achterlijn en geeft een voorzet). Noor schiet op doel nadat de keeper de bal slecht uitschiet. Ook doet Noor een kopie van Fenne’s actie aan de andere kant van het veld. Helaas leidt het niet tot een doelpunt. Ook een schot van Danitia wordt tegengehouden. Ondertussen zorgt de verdediging dat we geen onterechte achterstand oplopen. Rosanne en Kayleigh moeten een aantal corners weggeven. Danitia stopt een aantal corners achter elkaar, wat steeds resulteert in een nieuwe corner. In de laatste minuut van de 1e helft schiet SPV net naast. Dit was helaas een waarschuwing voor de 2e helft

De 2e helft begint met een gevaar bij eigen doel. Gelukkig redt Isabella. Er komen weer een aantal kansen (schot op doel Daisy, Danitia) en een aantal mooie acties (lichaamsschuinbeweging Fenne). Echter is het SPV die tegen de verhoudingen in scoort:1-0. Een aantal minuten later is het 2-0. Fenne schiet nog tegen de paal en Noor verdient een corner, dan is het tijd voor de tweede time-out. Helaas gaat het vlak na de time-out mis bij een doeltrap. De bal komt terecht bij een tegenspeelster die direct de 3-0 scoort. Na de 4-0 lijkt alleen Kayleigh er nog in te geloven, ze verdient een corner en schiet net naast.
    Gelukkig schieten Danitia, Fenne, Daily en Isabella na de wedstrijd hun penalty raak waardoor we met een beetje fantasie kunnen zeggen dat het 4-4 geworden is. Dit zou een eerlijke uitslag zijn geweest als je bedenkt dat onze Girls het meeste balbezit en kansen hadden. Volgende week hopelijk meer geluk en doelpunten