• Alphense Boys JO12-6M tegen Berkel JO12-6M

Alphense Girls JO12-6M – Berkel JO12-6M
    Zaterdag 22 september speelden de Alphense Girls de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Berkel JO12-6M
    De meiden begonnen uiteraard met hun zelf bedachte Yell!
    Yell yell yell
    Winnen doen wij wel
    Winnen winnen winnen
    Dat doen we met vriendinnen
    HEE

De eerste helft hadden we in het veld duidelijk overwicht. Verdediging stond goed, middenveldspelers wisten de bal eenvoudig naar de helft van de tegenstander te brengen.
    In de eerste minuten is er gelijk een mooie kans voor de Alphense girls, helaas kon Noor Isabella net niet bereiken.

Tot aan de time out hebben de Alphense Girls de meeste kansen. Helaas komt het niet tot scoren.

Na de time out wordt er vrijwel direct gescoord door Berkel. Alphense Girls wisten een aanval op de achterlijn tot stilstand te brengen. Helaas wist een speelster van Berkel de bal nog net richting doel te tikken waar een speelster van Berkel stond. Via deze laatste ging de bal om de paal heen het doel in. Gewoon pech.
    De Alphense girls gaan de rust in met een overbrugbare achterstand van 0-1.

In de tweede helft scoort Fenna het eerste doelpunt voor het team met het puntje van haar teen. Balbeheersing op en top kan je wel zeggen. Fenna, die vorig jaar slechts één doelpunt wist te scoren staat nu al op 2 in de eerste 4 wedstrijden. Zij was vorig jaar specialist in het naar voren brengen van de bal en voorzetten om de teamgenoten tot scoren te laten komen. Nu kiest ze meer voor zelf de kansen benutten. Een goede keuze die zich nu al weet uit te betalen.

Berkel speelt steeds fysieker waardoor onze twee topverdedigers met een blessure kort het veld moeten verlaten. Het positiespel van de girls hapert.
    De tegenstander maakt snel achtereen de 1-2 en 1-3. De meiden laten hun koppies echter niet hangen en vechten terug. Door een goede actie van Noor komen de rood-wit gestreepte meiden tot een eindstand van 2-3.