• Alphense Boys MO13-1 - Valken ‘68 MO13-1

Onder leiding van Scheids Jacques Spijker starten we met een volle bezetting. Isabella, Klauwdia, Daisy, Ela en Lieke, staan wissel. Met 5 wissels wordt het flink doorwisselen.

Onze topkeeper Roos staat weer in de goal, ze lijkt gegroeid deze zomer? Er is afgetrapt, al na de eerste minuten is er een schot op goal van Pien, 1-0. We beginnen lekker! Een minuut later eerste goal van Ro-ann, 2-0 voor onze girls. We zien een mooie verdediging van Floor na eerste uitbraak van de tegenpartij.

Na 20 minuten volgt de 2e goal van Pien. Een vrije trap van de tegenpartij wordt gelijk benut en levert in de rebound na een overtreding op Razia een penalty op, welke zonder blikken of blozen wordt verzilverd door Pien. Inmiddels is het 3-0 en de stemming zit er goed in. De wedstrijd speelt zich voornamelijk op de helft van de tegenstander af. Na een vrije trap van de tegenstander wordt de bal mooi gepassed door Pien, de bal komt midden voor de goal en Indy maakt het bijna af. De bal komt los van de keeper en bijna zat de bal er weer in.

Met een mooie pass over rechts van Indy komt de bal weer op de juiste speelhelft. Ook Faye is goed bezig vandaag en is een serieuze verdediger. Het is voor keeper Roos nu eens een rustige 1e helft. En weer een schot op doel, maar haalt het niet. Voor de 2e maal wordt Razia door de tegenstander aangepakt en dit resulteert in vrije trap. Voor de rust is er nog een poging van Pien, wat is ook die goed bezig! Ook na een nieuwe uittrap van de keeper van tegenpartij komt de bal nauwelijks over de middenlijn. De Alphense girls bepalen de wedstrijd tot nu toe. Ro-ann maakt het nu echt af met een hele mooie 4-0. Met de stand 4-0 gaan we de rust in.

Het fluitsignaal gaat weer, en na wat overspelen is er weer een eerste kans voor Kristina, en na een poging direct in de rebound een goal van Indy. Wat gaat het snel; We staan 5-0.
    Ook Tanja geeft een mooie beheerste voorzet vanaf t middenveld, en de ballen komen mooi bij de 16.

In de 40e minuut volgt er weer een supergoal van Daisy uit het midden. Klauwdia raakt gedurende de wedstrijd een aantal keren in een pittige verdediging en speelt de bal goed weg naar voren. De girls blijven domineren. Inmiddels heeft Daisy alweer 2x mooi gescoord en staat het nu 7-0.

We kunnen het zelf nauwelijks geloven.. Razia heeft een mooie voorzet door het midden, en levert net geen goal op. En Lieke zorgt na een mooie actie voor de 8-0, wat gaan we goed zeg. Na een actie waarin Pien bijna geblesseerd lijkt te worden scoort ook Lieke nog een keer.

Op naar de 10!
    En na een voorzet van van Faye komt de bal via de tegenstander ook nog in eigen doel, het is 10-0..

Met een superscore sluiten we af, wat een superresultaat en heerlijke opsteker voor deze Alphense Girls!