• Woensdagnieuwtjes

    De eerste thuiswedstrijd van het seizoen wordt komende zaterdag 11 augustus gespeeld door de D1. Ze ontvangen dan om 10.30 uur de leeftijdsgenoten van Feyenoord D1 op ons eigen complex. De moeite waard om dat te komen bekijken.

    De wedstrijdbal voor de wedstrijd van Alphense Boys D1 - Feyenoord D1 wordt geschonken door Dynamic Control Technology. Dit elektrotechnische bedrijf uit Bodegraven is gespecialiseerd in besturingen voor machines en productielijnen. Meer info is ook te vinden op www.dynamicct.nl

    Afgelopen zondag belegde zondag 1 een trainingsdag op het eigen complex. In de ochtend stond een pittige training op het programma o.l.v. Hein van Heek en Eli Wattimury en na de lunch had Hein van Heek een parcours uitgezet over het hele complex om voetgolf te spelen. Dat spel werd met veel plezier en veel hilariteit gespeeld door de 1e elftalpelers.

     

  • Komende zondag speelt het team van Hein van Heek zijn tweede oefenwedstrijd, uit om 14.00 uur tegen VOC. Volgende week dinsdag (14 augustus) volgt dan de uit-oefenwedstrijd tegen Jodan Boys (20.15 uur)

    Alphense Boys C1 speelt komende zaterdag een drieluik bij Vitesse op Papendal. Ze starten om 11.00 uur met een wedstrijd van 2x20 minuten tegen Feyenoord o15, gevolgd door 2x20 minuten tegen Vitesse o15 (om 12.00 uur) Ook de B1 oefent zaterdag bij Vitesse, maar dan om 14.30 uur tegen Vitesse o16.

    De A1 oefent komende zondag (12 augustus) om 12.00 uur in het Stadion van Sparta Rotterdam tegen de A1 van genoemde club

    Afgelopen zaterdag startte de B1 met een trainingsdag o.l.v. de trainers Jeffrey van Dijk, Hicham Rbii en Bas Brands. De lunch was keurig verzorgd door de moeders van Junior en Yuval.

     

  • De komende dagen zijn de volgende thuis-oefenwedstrijden te bekijken:

    Zaterdag 11 augustus

    11.00 uur      Alphense Boys D1 - Feyenoord D1

    Dinsdag 14 augustus

    18.30 uur      Alphense Boys 15-1 - Fc Dordrecht 15-1

    18.30 uur      Alphense Boys 13-1 - WHPH 13-1

    20.00 uur      Alphense Boys 19-1 - EDO 19-1

    20.00 uur      Alphense Boys zat 1 - Kamerik zat 1

    Woensdag 15 augustus

    19.30 uur      Alphense Boys 17-1 - Fc Dordrecht 17-1

    Niels Lourens (promoveerde  als trainer van Alphense Boys B2 2x via de nacompetitie) trouwt  vandaag. Diverse ex-collega's reizen af naar Limburg waar Niels inmiddels woont met zijn aanstaande vrouw en inmiddels twee kinderen.

  • Marco van Rijn (oud trainer van Alphense Boys) heeft toch nog een nieuwe club gevonden. Hij gaat aan de slag bij de zondagtak van FC IJsselmonde.

    De KNVB heeft besloten het doelsaldo aan het eind van het seizoen opnieuw bepalend te houden in alle competities. Dat betekent dat ook komend seizoen er geen beslissingswedstrijden zijn in het amateurvoetbal.

    De bekerwedstrijden staan nu allemaal op voetbal.nl.

    Opvallend: De jeugdselectieteams van Alphense Boys die niet in de 1e of eredivisie spelen, zijn allemaal ingedeeld in een bekerpoule met ARC.

    Zaterdag 1 september:

    09.00 uur      ARC o13 (2007) - Alphense Boys E-Top

    10.15 uur:     ARC 15-1 - Alphense Boys 15-1

    11.00 uur      Alphense Boys 17-2 - ARC 17-1

    Zaterdag 15 september:

    08.30 uur      ARC 13-1 - Alphense Boys 13-2

    De voorbereidingen voor het Frans Bahlmann toernooi, zijn afgerond. Commissielid John Evenwel die over de scheidsrechters gaat, heeft voor alle vier de wedstrijden een arbitraal trio gevonden.

    Op dinsdag 21 augustus gaan we om 20.00 uur tegelijk spelen op onze beide kunstgrasvelden. Op zaterdag 25 augustus wordt dan op het hoofdveld eerst de wedstrijd om de 3e/4e plaats gespeeld en daarna (17.00 uur) de finale. Voor alle wedstrijden zijn er door commissielid  John Evenwel arbitrale trio's aangesteld

    Dinsdag 21 augustus:

    20.00 uur      Alphense Boys - RCL (veld 1)

    20.00 uur      ARC - Ter Leede (veld 2)

     

    Zaterdag 25 augustus

    15.00 uur      Wedstrijd om de 3e/4e plaats (veld 1)

    17.00 uur      Finale om de 1e/2e plaats (veld 1)

    De commissie voor het Jens Toornstra toernooi (zondag 26 augustus) is vrijwel klaar met de voorbereidingen. Het wedstrijdprogramma is klaar en de deelnemers krijgen dat via de email toegestuurd met daarin ook of ze in het ochtend toernooi of in het middagtoernooi zitten. Ook krijgen alle clubs nogmaals het verzoek om de definitieve deelname van hun teams te bevestigen. Nu nog afzeggen is een ''ramp'' voor iedere toernooi organisatie en we rekenen er dan ook op dat alle 165 teams gewoon komen.

  • De zaterdag 1 heeft gelijk al met blessureleed te maken. Na het afhaken van Damian Hoogendoorn (eind juni), blijkt nu Angelo Roosberg zijn kruisband te hebben gescheird en moet geoprereerd worden. Die zal dit seizoen dus niet in actie komen. De zaterdag 1 is dus op zoek naar nog twee spelers die de opengevallen plekken kunnen innemen.

    De gemeente Alphen a/d Rijn is er goed in geslaagd tijdens de hittegolf om de grasvelden groen te houden. Er werd dankbaar gebruik gemaakt van de veldsproeiers. Toch groeide het gras in deze warme periode slecht en zijn er dus nog een aantal zwakke plekken.

  • Alphense Boys 1 oefende gisteravond bij en tegen ARC 1. In een sportieve wedstrijd werd het 1-2 voor de ploeg van Hein van Heek. Doelpuntenmakers Lilinho Martins en Patrick Krop. Helaas moest Niklas Blesgraaf (op de 1e foto helremaal links) alweer snel geblesseerd afhaken toen een oude rugblessure weer opspeelde