• Woensdagnieuwtjes

    Nog even en de nieuwe doelnetten gaan weer omlaag en beginnen de trainingen voor het nieuwe seizoen. Het zondag 1 team, o.l.v. de nieuwe hoofdtrainer Hein van Heek, bijt het spits af en start komende maandag (30 juli) om 20.45 uur met de eerste training van het seizoen.

     

  • Een dag later (dinsdag) zal ook de A1 starten o.l.v. Sander van Dijk. Een week later starten dan ook de D1, C1 en B1.

    Op zaterdag 25 augustus starten de A1, B1, C1 en D1 met een landelijke bekerwedstrijd. Opvallend genoeg hebben ze alle vier een thuiswedstrijd geloot en dat is maar goed ook gezien de afstanden.

    Alphense Boys 13-1 - sc Cambuur 13-1

    Alphense Boys 15-1 - VVV Venlo 15-1

    Alphense Boys 17-1 - Vitesse o16

    Alphense Boys 19-1 - De Graafschap 19-1

    Overigens speelt de A1 een week later wéér tegen De Graafschap, maar dan uit voor de competitie.

    Met de komst van Vitesse o16 hebben we ook een snel weerzien met Espen van Ee (zie foto) en Rik van 't Wout, die beiden afgelopen seizoen nog bij Alphense Boys in de succesvolle C1 speelden en daarmee promoveerden naar de eredivisie.

  • Om het prachtige bekerprogramma van onze hoogst spelende jeugdteams in te passen op zaterdag 25 augustus (wanneer ook het Frans Bahlmann toernooi (FBT) wordt afgewerkt), starten we een uurtje later met die wedstrijden van het FBT. Dus 15.00 uur i.p.v. 14.00 uur.

    Onze samenwerkingspartner avv Alphen krijgt kunstgras op hun hoofdveld. De bedoeling is dat er al binnen enkele weken gestart wordt met de werkzaamheden.

    De KNVB gaat komend seizoen de ABBA regel invoeren bij strafschoppenseries. Dat houdt in dat het ene team (A) begint en vervolgens het andere team (B) twee keer achter elkaar aan de beurt is en daarna nemen beide ploegen telkens twee penalties per beurt. Hierdoor is het niet steeds hetzelfde team dar de druk heeft van de gelijkmakende beurt, war in theorie natuurlijk eerlijker is. De KNVB verwacht dat met deze procedure beide teams een gelijke kans hebben op het winnen van de strafschoppenserie. De ABBA regel wordt zowel bij de profs als de amateurs ingevoerd.

  • In afwachting van de nieuwe dug-out stoelen bij veld 1, zijn Niek van Holstein (links) en Kees de Rijk enkele dagen bezig geweest om de nieuwe bevestiging van de stoeltjes voor te bereiden. Daarbij moesten diverse plaatjes op de oude bevestiging worden gelast omdat de verouderde stoeltjes niet meer leverbaar waren.

  • Vervolgens onderwierpen Piet v/d Aar en Jan Verwoerd de dug-outs aan een grondige schoonmaak beurt. We zijn zeer benieuwd hoe het aanzicht is als de nieuwe stoelen binnenkort gemonteerd zijn. Hopelijk gebeurt dat deze week nog.

  • Ook John van Deenen (de man van de kleding) maakt overuren. Voor alle selectieteams is hij de kleding aan het uitzoeken. Ook de tenues zijn allemaal nagekeken (door de dames Karin Sonowo en Mery Sekeris) en inmiddels zijn alle onvolkomenheden weer aangevuld.  Het nieuwe uit tenue voor de A1, B1, C1, D1 en E-Top, met de naam RECO op de borst (de nieuwe hoofdjeugdsponsor) is in aantocht en ligt bij de drukker. De spelers van de genoemde teams krijgen ook een nieuw presentatiepak. De B2, C2 en D2 spelen nog een seizoen met de uitshirts van KICKSSHOP én met de presentatiepakken van KICKSSHOP.

  • Ter overname: Aangezien de jongens uit de JO14-01 uit hun tenues gegroeid zijn hebben wij ter overname 13 Alphense Boys shirts, 13 bijbehorende korte broeken en 13 trainingspakken.

    De tenues bevatten verschillende maten van XXS tot XS (en 1 tenue in de maat S). Mocht je als JO-10, JO-11 of JO-12 team interesse of vragen hebben dan verzoeken wij je contact op te nemen met E. Zwirs via e.zwirs@gmail.com.

    De laatste voorbereidingen van het Jens Toornstra toernooi van zondag 26 augustus, zijn in volle gang. Het door Horesca Horecavo gesponsorde toernooi is helemaal volgeboekt met maar liefst 165 deelnemende pupillenteams van o8 t/m o12 die het nieuwe seizoen traditioneel met dit gezellige toernooi bij Alphense Boys willen openen.