• Rinus Michels Cup voor Alphense Boys

Op het moment dat op De Bijlen het prachtige 55ste Sportweekend werd afgesloten beleefde drie jeugdselectieteams van Alphense Boys, 30 kilometer verderop bij v.v. De Meern, opnieuw een  opzienbarend succes. Na vier jaar werd eindelijk weer de grote Rinus Michels Cup gewonnen, die de jaren hiervoor steevast naar het Amsterdamse AFC ging. Nu was er geen twijfel mogelijk en behaalden de nieuwe B1, C1 en D1 gezamenlijk 33 van de 36 punten en hielden AFC maar liefst 10 punten achter zich! Alle drie wònnen ze van AFC! De drie trotse aanvoerders (Aaron The, Sam Ringeling en Yassine Bachar) mochten de cup in ontvangst nemen en presenteren aan hun ploeggenoten.

• Het Rinus Michels toernooi wordt jaarlijks gehouden op de accommodatie van een van de vijf winnaars van de Rinus Michels Award uit het Westen des lands. Dit keer was v.v. De Meern de uitstekende organisator en ontvingen naast De Meern,  AFC, Alphense Boys, Kon HFC en Excelsior Maassluis, die ieder met hun nieuwe B1, C1 en D1 kwamen. Alle punten van alle wedstrijden werden bij elkaar opgeteld en dat levert dus een winnaar op die de indrukwekkend grote Cup een jaar mee naar huis mag nemen. Tot nu toe ging het bij alle edities tussen AFC en Alphense Boys en daar kwam ook deze keer geen verandering in.

• De D1 speelde een prima toernooi en won al zijn wedstrijden met de veelzeggende doelcijfers van 22 vòòr en twee tegen. Vooral de duidelijke overwinning op AFC D1 (4-1) mocht er zijn. De laatste wedstrijd tegen Excelsior Maassluis D1 werd zelfs met 14-0 (!) gewonnen en dat in 32 minuten! Sam Ringeling werd uitgeroepen tot beste speler van het D-toernooi.

• De C1 won òòk al zijn wedstrijden en kreeg zelfs geen goal tegen. De 2-0 overwinning op AFC werd met hard werken over de streep getrokken met dank aan de prima keepende Aaron The. Zakaria Kanfaoui werd uitgeroepen tot beste speler van het C-toernooi

• De B1 verloor  alleen ongelukkig van Kon HFC B1. Na een 2-0 voorsprong bij rust werd het 2-3 waarbij Max zelfs nog een penalty mistte. In de laatste wedstrijd tegen AFC kreeg aanvoerder Yassine Bachar al na 2 minuten de rode kaart (doorgebroken speler). AFC benutte de toegekende strafschop, maar het tiental van trainer Jeffrey van Dijk rechtte de rug en won de wedstrijd alsnog knap én verdiend, met 2-1.