• Apotheose van een mooi voetbalseizoen

    Komende zaterdag (16 juni) kan Alphense Boys A1 (19-1) de kroon zetten op een toch al  fantastisch voetbalseizoen van onze vereniging.  Dan speelt de ploeg van scheidend trainer Jonathan jonk en aanvoerder Mike Bavelaar (zie foto) om 15.15 uur op veld 2 de finale van de nacompetitie voor promotie naar de 1e divisie tegen MVV A1. Als de promotie lukt, spelen volgend seizoen de vier hoogste jeugdteams allen op het hoogste of één na hoogste niveau van Nederland. Dat zou uniek zijn in de geschiedenis van Alphense Boys. Eenvoudig zal die klus echter niet zijn. MVV lijkt favoriet want won in de competitie twee keer van Alphense Boys en verspeelde pas op de laatste speeldag de zeker lijkende titel van de 2e divisie. In voetbal is echter alles mogelijk en in de nacompetitie moet je ook wat mazzel hebben én de vorm van de dag om succesvol te kunnen zijn.

    De promotie van de A1 zal het seizoen nog unieker maken dan het al is. Want met de promotie van de D1 naar de 1e divisie en de C1 zelfs naar de eredivisie zijn wij al zeer content. Tel daarbij nog op de prachtige resultaten van de B1 (2e in de 1e divisie laag), de C2 (op één punt de promotie naar de 3e divisie gemist), de D2 (op doelsaldo de promotie naar de 3e divisie gemist) én het prima debuut seizoen van ons 1e elftal in de hoofdklasse en onze tevredenheid is verklaard.

    Om 11.00 uur, 12.00 uur en 13.00 uur spelen respectievelijk de nieuwe 15-2, nieuwe 17-1 en nieuwe 17-2 een thuis-oefenwedstrijd.

    Komende zaterdag is Alphense Boys ook gastheer van de eerste elftallen van Capelle en Ajax amateurs. Die spelen om 14.30 uur op ons hoofdveld de beslissingswedstrijd voor promotie naar de 3e divisie zaterdag. Het kon dus wel eens druk worden op De Bijlen, want ook om 14.30 uur spelen onze buren (Alphia) om 14.30 uur thuis tegen LSVV en ook dat gaat om promotie (naar de 3e klasse). Kom dus op tijd naar Alphense Boys en doe dat bij voorkeur op de fiets.