• Boys A1 speelt finale nacompetitie thuis tegen MVV

    Onverwachts wordt de finale van de nacompetitie voor promotie naar de 1e divisie tussen Alphense Boys 19-1 en MVV 19-1 op ons eigen complex in Alphen a/d Rijn gespeeld.  De KNVB kwam pas met die regels nadat we in ODC Boxtel al een goede gastheer hadden gevonden. De wedstrijd op het hoofdveld van Alphense Boys begint om 11.30 uur. Op de foto trainer Jonathan Jonk met zijn assistenten.

    Komende zaterdag (16 juni) is Alphense Boys ook gastheer voor de finale van de nacompetitie voor promotie/degradatie 3e divisie/hoofdklasse tussen Capelle 1 en Ajax (am) 1 om 14.30 uur op ons hoofdveld.

    Studio Alphen zal de wedstrijd van Alphense Boys 19-1 tegen MVV 19-1 live uitzenden op de radio en ze zullen televisie-opnames maken die maandag 18 juni te zien zijn.

    Indien de wedstrijd na reguliere speeltijd in een gelijkspel is geëindigd, wordt de wedstrijd verlengd met 2 x 15 minuten. Wanneer de stand na verlenging nog steeds gelijk is dienen strafschoppen, conform de spelregels veldvoetbal, uitsluitsel te bieden.