• Woensdagnieuwtjes

    Alphense Boys 13-3 werd afgelopen maandag (zonder zelf te spelen)  kampioen en ging letterlijk op de platte boerenkar met strobalen. Erg leuk om te zien. Verderop het verslag van deze enthousiaste kampioenen.

    Alphense Boys A1 speelt voor de nacompetitie voor promotie naar de 1e divisie een uitwedstrijd tegen Roda'46 19-1. Omdat Roda'46 19-1 eerst op zaterdag 2 juni nog een bekerfinale moet spelen, wordt de wedstrijd  op woensdag 6 juni om 20.00 uur in Leusden gespeeld. Mocht Alphense Boys winnend uit die strijd komen, dan speelt het de halve finale om promotie naar de 1e divisie op zaterdag 9 juni op neutraal terrein. Daarna volgt de finale op neutraal terrein op zaterdag 16 juni

    Alphense Boys B2 speelt voor de nacompetitie voor behoud van de 2e divisie een thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen 17-1, op dinsdag 5 juni a.s. om 19.30 uur. Ook in dit geval wordt de eventuele halve finale gespeeld op zaterdag 9 juni en volgt de finale op zaterdag 16 juni

    Komende zaterdag (2 juni) spelen Alphense Boys 17-3 en 15-2 de bekerfinale. De 15-2 doet dat op het hoofdveld van BVCB om 09.30 uur. Tegenstander is DSO 15-1 die onlangs kampioen werd van de 2e divisie!!. Dat wordt dus een zware kluif voor de mannen van trainer Mitchell Meijer. Kunnen ze stunten en de finale winnen?

     

  • Alphense Boys 17-3 speelt de finale komende zaterdag  bij v.v. RCL om 16.15 uur tegen Honselersdijk 17-2.

    De inschrijvingen voor het Jens Toornstra toernooi (zondag 26 augustus) komen nog steeds binnen. Er kan ingeschreven worden voor alle niveau teams van o8 t/m o12. Op dit moment hebben we precies 100 teams ingeschreven.

    De inschrijvingen voor de herfst en kersttoernooien zijn ook geopend. Ook daar komen er al flink wat aanmeldingen binnen.

    Omdat de KNVB volgend seizoen bij de D-pupillen met 1e divisie hoog en 1e divisie laag werkt, is de poule indeling van Alphense Boys D1 voor het volgende seizoen al bekend. De vier kampioen v/d 2e divisie n(waaronder Alphense Boys) plus de twee laagst geklasseerde uit de 1e divisie A en B, komen in de 1e divisie laag te spelen. Dat geeft dan de volgende indeling:

    1. Alphense Boys 13-1

    2. Alexandria 66 13-1

    3. VVV  Venlo13-1

    4. Cambuur 13-1

    5. Quick 13-1

    6. JVOZ 13-1

    7. FC Emmen 13-1

    8. FC Volendam 13-1

      Ook bij de C-junioren gaat de KNVB komend seizoen werken met een eredivisie hoog en eredivisie laag. De beide kampioenen van de 1e divisie (Alphense Boys en Willem II) komen in de eredivisie laag met de 6 laagst geklasseerde uit de huidige eredivisie. Dat geeft dan de volgende waarschijnlijke indeling

    1. Alphense Boys 15-1

    2. FC Twente 15-1

    3. NEC 15-1

    4. Sparta Rotterdam 15-1

    5. Heerenveen 15-1

    6. Fc Den Bosch 15-1

    7. Almere City 15-1

    8. Willem II 15-1

      Afgelopen zaterdag was de leiding van de C2 eventjes in de veronderstelling dat ze toch nog kampioen waren geworden. Ze dachten dat de stand tussen HBS en RKAVV 1-1 was geworden. Na enkele minuten bleek dat de ruststand en Won HBS alsnog met 4-1 waardoor de C2 één punt tekort kwam voor het kampioenschap.

      Ook de D2 was teleurgesteld. In de ochtenduren wonnen ze met 9-1 bij RCL D1 waardoor concurrent FC Zoetermeer D1 (die pas enkele uren làter moest spelen)  wist dat ze met 9-0 moesten winnen van Sportlust D1. Dat leek onmogelijk, maar het gebeurde wél. Het werd zelfs 11-0 Op doelsaldo werd het kampioenschap dus gemist.

      De grootste verrassing van het weekend (en misschien wel van het jaar) was toch wel het kampioenschap van de C1 en de promotie naar het allerhoogste niveau in Nederland, de eredivisie. Alphense Boys C1 is dan het enige amateur C1-team dat in de eredivisie gaat spelen. Uniek. En dan te bedenken dat PEC Zwolle bijna het hele jaar bovenaan heeft gestaan en het kampioenschap in de laatste minuut weggeeft (door een 3-3 gelijkspel in eigen huis tegen Zeeburgia) en Alphense Boys juist in de laatste minuten met 3-2 wint van Fc Emmen. Wat een Hitchcock scenario.

      Zowel Alphense Boys C1 (dat de laatste 8 wedstrijden op rij wòn) als PEC Zwolle eindigde op 50 punten  en hetzelfde doelsaldo van + 30. Alphense Boys scoorde echter 60 goals en PEC Zwolle 51 en dàt gaf uiteindelijk de doorslag.

      En wat een geweldig afscheid voor trainer Corian Wigboldus, hier op de foto geassisteerd door grensrechter Marcel v/d Voort en assistent Nick v/d Peijl.

     

  • Mooi stukje van een van de ouders van de C1

    Ja, u leest het goed....kampioenen! Het lang voor onmogelijk gedachte is toch gebeurd. Het wonder van de Sportlaan, het mirakel van Alphen. In een zenuwslopende wedstrijd werd door Alphense Boys C1 van met 3-2 van FC Emmen gewonnen en in het oosten van het land eindigde een op en neer golvende voetbalthriller tussen PEC Zwolle en Zeeburgia in het door ons zo vurig gehoopte gelijkspel (Zeeburgia kreeg in de laatste minuut van de wedstrijd een strafschop waardoor het 3-3 werd). Het jongensboek is geschreven. PEC Zwolle zat al bijna op de platte kar, maar in de dying seconds van deze competitie gingen de Boys er met het goud vandoor. Je hoeft maar 1x per seizoen bovenaan te staan, als dat maar na de laatste wedstrijd is en uiteindelijk kan ik niet anders zeggen dan dat het verdiend is, want na een stroef begin met slechts 6 punten uit 6 wedstrijden, werd er een Barcelona achtige reeks van 14 gewonnen wedstrijden en slechts 2 gelijke spelen neergezet.  Dylan Nieuwendijk zorgde zaterdag met de winnende goal voor oceaanvreugde.

  • Inmiddels hebben wij de felicitaties ontvangen voor het ongelofelijke kampioenschap van de C1 van Vitesse, Sparta, Feyenoord, Bob Valkenburg en onze trouwe supporter uit het Zuiden des lands,  Aad Peek

    Komende zondag (3 juni) speelt het team van Hasan Yildiz (beste spelers van 2009) het traditionele Feyenoord Academy toernooi op het prachtige hoofdveld van Feyenoord in De Kuip. Vanwege de samenwerking met Feyenoord worden daarbij alle partners van Feyenoord (13 grote amateurclubs) uitgenodigd om met hun o9-1 teams een toernooi te spelen in De Kuip. Alphense Boys opent om 09.40 uur met een wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Velo, daarna volgen nog de poule wedstrijden tegen Feyenoord, s'-Gravenzande en cvv Zwervers). Wat zal dat een ongelofelijk mooie dag worden voor de spelers en hun begeleiders.

    Tijdens het toernooi zal ook de beste speler en keeper worden gekozen. Wij zullen de wedstrijden spelen op een half veld spelen ipv een kwart veld. Dat betekent dat wij 7 tegen 7 spelen ipv 6 tegen 6. Het toernooi zal om 9.00 uur aanvangen met een gezamenlijk opening met alle teams vandaar dat wij jullie graag om 8.30 uur ontvangen Jullie kunnen je melden bij de hoofdingang van het Maasgebouw waarna de spelers en begeleiders naar de kleedruimte worden begeleid. Informatie toeschouwers: Parkeren voor het Maasgebouw , Toegang via de hoofdingang, Toegang stadion gratis. Geen toegang tot het veld voor toeschouwers 

  • Afgelopen zondag is de vader van Hein van Heek (onze nieuwe hoofdtrainer) overleden. Jan van Heek was net als Hein nu, docent op de Academy voor Lichamelijke opvoeding en gaf Atletiek lessen. Hij was al enige tijd met pensioen. Jan van Heek is 79 jaar geworden. Wij wensen de familie veel sterkte met dit verlies.

    Komende zaterdag (2 juni) zal de laatste F-league van dit seizoen gehouden worden. Deze laatste keer doen we dat op het pupillenveld omdat alle velden bezet zijn voor een groot toernooi bij Alphense Boys.

    Noah Gesser (D1) gaat na dit seizoen bij Ajax spelen. En dat is natuurlijk volkomen verdiend, want hij heeft een belangrijk aandeel gehad in het kampioenschap van de D1 o.l.v. trainer Sander v/d Kleij. Hij scoorde dit seizoen maar liefst 44 competitiegoals (van de 88) en gaf ook nog een keer 11 assists. In het bekeravontuur vond Noah nog 14x het net. Op de foto Noah namens Alphense Boys nog tégen Ajax.

  • Rik van 't Wout (speler van Alphense Boys C1) was afgelopen donderdag even bij Vitesse waar hij officieel gepresenteerd werd als nieuwe speler van Vitesse o16 voor seizoen 2018-2019. Rik werd topscorer van dit seizoen bij het kampioensteam van de C1 met 19 competitiegoals en 8 assists. Tweede op de topscorerlijst werd Jelle Hak (gaat naar Sparta) met 14 goals

  • In de najaarscompetitie als vijfde in de eerste klasse eindigen en uiteindelijk kampioen worden in de hoofdklasse. Voor de meesten volkomen onverwachts maar de meiden van de mo15-1 hebben het geflikt. Toen bleek dat de eerste zes van de eerste klasse in het najaar overgingen naar de hoofdklasse, waar ze bij zes hoofdklassers gevoegd werden, is er nog een poging gedaan om alsnog in de eerste klasse te gaan spelen. Wat konden de meiden uiteindelijk bereiken in de hoofdklasse? Toch maar even proberen en we zien wel wat het wordt. Twee keer verlies en negen keer winst, terwijl de concurrentie op het laatst allemaal steken lieten vallen. Het besef kwam toen bekend werd dat bij het winnen van de laatste drie wedstrijden het kampioenschap binnengehaald kon worden. Zaterdag de 19e was Lisse niet de moeilijkste tegenstander. Dat was donderdagavond de 24e wel even anders toen de inhaalwedstrijd bij RCL gespeeld werd. Ook die maakten nog enige kans maar moesten dan zeker winnen. Uiteindelijk scoorde de Alphense Girls letterlijk in de laatste seconde de 3-4 in een ontzettend spannende wedstrijd.
    Nog één overwinning was nodig en dat gebeurde afgelopen zaterdag bij RKAVV. Het werd uiteindelijk (maar) 0-4 en het kampioenschap in de hoofdklasse-2 bij de mo15 was een feit. Zonder de medewerking en inzet van meiden van andere teams, onder andere door blessures binnen het elftal, was het niet mogelijk geweest met voldoende speelsters aan de wedstrijden te beginnen. Hiervoor nogmaals de dank van de meiden en begeleiding van de mo15-1.

  • Op zondag 17 juni (Vaderdag) wordt de bekende familie dag georganiseerd. Op de familiedag spelen de kinderen tegen de ouders, zusje, broertjes, opa’s en oma’s…. Uiteraard is dit een wedstrijd die aan het einde van het seizoen niet gemist mag worden. Deze traditie willen we graag voortzetten en ik hoor graag van jullie of jullie meedoen. Je kunt je opgeven tot en met 8 juni en daarbij kun je een voorkeur aan geven qua tijdstip. Wie het eerst komt die het eerst maalt. Elke wedstrijd start op het hele uur vanaf 9.00 uur. Elke wedstrijd duurt een uur en wordt gespeeld op een half veld. Scheidsrechters zijn natuurlijk niet nodig want vriendschappelijker kan je niet voetballen. Graag een mail naar jeugdzaken@alphenseboys.nl om je op te geven.

  • Afgelopen zaterdag werd er afscheid genomen van de 13-1 (D1) van het zeer succesvolle seizoen 2017-2018, waarbij ze kampioen werden van de 2e divisie ren promoveerden naar de landelijke 1e divisie, met een schitterende barbeque bij de familie Koeleman in de Tuin.

  • Net zoals het hele seizoen geweldig was, was dat ook zo met deze afsluitende activiteit. De BBQ werd gesponsord door slagerij v/d Valk (Gouden Regenplantsoen) Die wilde liever een barbeque sponsoren dan een wedstrijdbal en dat was een zeer geslaagde keuze. Elftal leider Hans Wertheim hield een mooie speech en had bekers voor iedere speler een fraaie beker ter herinnering aan het kampioenschap

  • Ook trainer Sander v/d Kleij had een paar mooie bedankwoorden.  Helaas moest er ook afscheid genomen worden van twee zeer gewaardeerde spelers en toen kwamen er wat tranen los. Maar dat is toch ook weer heel mooi en een teken van vriendschap. Want wat was dit een geweldig stel en wat hebben ze dit seizoen fantastisch gepresteerd

  • De nieuwe E-Top van Alphense Boys (gaat als 12-1 al 11 tegen 11 spelen in de nieuwe competitie) zoekt een assistent trainer en rechterhand van trainer Roel van Holstein. Interesse? Mail dan even naar Paul.Bahlmann@hetnet.nl

    Ook zoeken we nog grensrechters en leiders voor de B1 en B2. Ook daarvoor graag een email naar de TC.

    Het afscheid van het seizoen voor de C1 was al enige weken geleden gepland op zaterdag 26 mei, na de laatste competitiewedstrijd. En wat kwàm het allemaal perfect uit. Het was schitterend weer, maar nog belangrijker, de C1 pakte op de laatste speeldag geheel onverwachts de titel in de 1e divisie en promoveerde als enige C1 team van Nederland naar de eredivisie. De sfeer was die zaterdagvond dan ook perfect.  Hieronder het verslag van de afscheidsavond

    Afgelopen zaterdag 26 mei 2018 werd de C1 kampioen van de Eerste Divisie door een zwaar bevochten 3-2 overwinning op FC Emmen. De Boys waren afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd van de koploper PEC Zwolle tegen Zeeburgia. Aangezien die uitslag 3-3 werd kwamen de Boys op basis van meer gescoorde doelpunten bovenaan de ranglijst te staan. Dit droomscenario was wel gehoopt, maar niet door iedereen verwacht. De optimisten onder de ouders hadden er wel rekening mee gehouden en er was al een afscheidsfeest georganiseerd voor vertrekkende spelers en trainers bij Wet and Wild aan de Zegerplas. Maar dat het seizoen zo zou eindigen en er ook nog eens kampioensbekers konden worden uitgereikt aan spelers en staf was wel de slagroom op de door Espen van Ee meegebrachte taart. Na de huldiging op het veld met bloemen, het kampioensshirt en de kampioensmedaille en een champagnedouche trokken spelers, staf en ouders te voet op naar de locatie van Wet and Wild aan de Zegerplas. Daar kon worden gewaterskied en vermaakten de Boys zich prima in het verkoelende water op de wat later de warmste meidag in 314 jaar bleek te zijn.

  • Na het waterskiën was er een heerlijke barbecue met hamburgers, saté en natuurlijk veel patat.

  • Na het eten was het tijd voor de speeches en dankwoordjes.  C1 aanvoerder Espen had een speech voorbereid en bedankte de Boys, medespelers en uiteraard de trainer Corian Wigboldus en zijn assistenten Nick van de Peijl en Bart v.d. Voort voor de mooie 3 jaar die hij bij Alphense Boys beleefd heeft. Espen gaat naar Vitesse en daarna werden trainers en spelers en begeleiders in het zonnetje gezet door verslaggever Fred Pieters.

  • Eerst werd op humoristische wijze verhaald over het afgelopen seizoen, waarbij in de voorbereiding oefentegenstander na tegenstander aan de zegekar werd geregen door JO15-1 en het CDW toernooi en later het AB-Kersttoernooi werden gewonnen. Daarna kwam er een competitieoverzicht met bijna louter hoogtepunten, eindigend met de assist van het jaar van Kaan Temur op Dylan Nieuwendijk die in de laatste minuut van de competitie de golden goal binnenschoot.

    Fred had mooie woorden voor de vertrekkende spelers Marciano van den Nieuwendijk (kind van de club) en Wessel Stellaard, alsmede Jelle Hak (naar Sparta), Rik van’t Wout en Espen van Ee (beiden naar  Vitesse), Gioelle Nicolaas(naar ADO Den Haag) en Kaj van der Veldt (naar Feyenoord) en de door Everton gescoute keeper Rens Boer en uiteraard voor de overige spelers die volgend jaar in de B2 gaan spelen. Alle spelers en de staf kregen een kampioensbeker van de Eerste Divisie seizoen 2017-2018.

    De organisatoren van het MIC-toernooi in Spanje, Hein Nieuwendijk en Jose van den Nieuwendijk werden in het zonnetje gezet voor hun voortreffelijke voorbereidende werkzaamheden en Hein in het bijzonder voor het binnenhalen van sponsors voor de rozenacties. Uiteraard waren er lovende woorden voor de trainers. Voor trainer Corian Wigboldus die van de C1  met zijn bevlogenheid en on-aflatend enthousiasme en fanatisme een flitsend spelend team heeft gesmeed dat meerdere systemen kon voetballen en dag en nacht met de Boys bezig was en bij ons de nieuwe term geboortemaand-effect heeft geïntroduceerd. Dank ook aan Nick en Bart, zijn trouwe assistenten, die regelmatig zelf de trainingen leidden.

  • Tenslotte werd vaste grensrechter Marcel v.d.Voort  bedankt en gefeliciteerd met het behalen van zijn eerste kampioenschap in 56 jaar. Daarna  was het  woord aan trainer Corian die het hele rijtje nogmaals afging , met positieve punten voor al zijn spelers. Hij wees alle aanwezigen erop, dat de videobeelden uitwezen, dat de beslissingen van vlaggenist Marcel nagenoeg het hele seizoen foutloos waren geweest. Corian bedankte Jose nogmaals voor haar coördinerende taken als elftalleidster, die ze naadloos had overgenomen toen Patrick er mee stopte.

    Tenslotte bedankte “Casino“Jack van ’t Wout vaste verslaggever Fred Pieters voor alle zijn epistels aangaande het afgelopen seizoen. Hij overhandigde hem ook een door de vader van keeper Rens Boer geschonken boerenkaas van de Alexanderhoeve.

    En zo kwam er laat in de avond een einde aan een voor iedereen uniek seizoen waarbij het kampioenschap van de Eerste Divisie door amateurvereniging Alphense Boys C1 onder trainer Corian Wigboldus er één voor de eeuwigheid is.

  • Zaterdag 26 mei stond voor Alphense Boys JO13-3 de laatste competitiewedstrijd op het programma tegen Kagia JO13-1 uit Lisserbroek. Een wedstrijd waar veel van afhangt omdat het kampioenschap in de 1e klasse op het spel staat. De JO13-3 staat namelijk samen met drie andere teams bovenaan. Omdat onze concurrenten na zaterdag nog een wedstrijd moeten spelen is de opdracht voor vandaag dan ook om zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Onder het toeziend oog van onze trouwe supports en zelfs de trainer van het 1e elftal Eli Wattimury (bedankt dat jullie er allemaal waren) begint de JO13-3 aan hun kampioenswedstrijd. De Boys en Girl zijn behoorlijk gespannen en het resultaat is dat het binnen 5 minuten 1-0 voor Kagia staat, geen goed begin dus. Maar de JO13-3 laat zien dat ze niet voor niets bovenaan staan en als het stof na 60 minuten is neergedaald zien we een eindstand van maar liefst 2-15 op het scorebord staan. Nu begint het lange wachten op wat onze concurrenten hebben gedaan. In de loop van de ochtend verschijnen de uitslagen van Teylingen JO13-1 en DOCOS JO13-1 op voetbal.nl, beiden hebben tot onze verbazing punten laten liggen waardoor zij geen kampioen meer kunnen worden. Alleen DOSR JO13-1 weet met 5-0 te winnen en spelen maandagavond 28 mei hun laatste wedstrijd. Wij zullen dus tot maandag moeten wachten om te weten of we kampioen worden.

  • Na onze training op maandag verzamelen de spelers, ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere belangstellenden zich bij de Boys om in spanning af te wachten wat de uitslag van de wedstrijd Hazerswoudse Boys – DOSR zal worden. DOSR mag winnen, alleen met niet meer dan 22 doelpunten verschil want dan gaan zij ons op doelsaldo voorbij. We hebben regelmatig contact met de trainer van Hazerswoudse Boys en deze meld een ruststand van 8-0 voor DOSR, het zal toch niet gebeuren. Snel rijden twee ouders van ons naar Hazerswoude om te controleren of dit wel klopt. Rond kwart over acht zijn zij weer terug bij de Boys en melden dat het een goede grap was geweest van de trainer want DOSR was niet verder gekomen dan 0-2. Dat betekent dat Alphense Boys JO13-3 KAMPIOEN in de 1e klasse is geworden, een top prestatie.

  • Een groot feest breekt los compleet met vuurwerk, confetti, taart, champagne en veel gezang. Op het terras worden we toegesproken door Jan Willem den Elzen van de kampioenencommissie en krijgt elke speler een medaille en het beroemde Alphense Boys kampioen T-shirt. Na de huldiging stapt het hele elftal met de leiders en trainer op een echte ‘platte kar’ voor een zegetocht over de parkeerplaats en door de Sportlaan. Om het feest compleet te maken en een beginnende traditie in stand te houden springt het hele elftal in de sloot voor een verfrissende kampioensduik.

  • Voor de jongens van JO8-5 begon het seizoen vol spanning en hoge verwachtingen. De jongens speelde voor het eerst samen in een oefenwedstrijd tegen JO8-4 die eindigde in een overtuigende 12-4 overwinning. Niemand, zelfs de spelers niet, hadden verwacht dat het zo goed zou gaan. Wat helemaal niemand had durven denken was dat dit slechts een voorbode was voor de rest van het seizoen. Max, Anwar, Pepijn, Noel, Brian, Ibrahim, Adam en Dychano trainden elke week heel hard. Er was werkelijk niemand die zich niet voor de volle 100% gaf tijdens de wedstrijden en de trainingen. Dit zorgde ervoor dat de jongens elke week weer groeide en groeide. Dat de jongens elkaar goed konden vinden op het veld bleek wel in de uitslagen. Week na week werd er met dubbele cijfers gewonnen. Het motiveerde de jongens elke keer weer om de week erna met nog meer doelpunten verschil te winnen. Dit resulteerde in de record uitslag van 25-1. Vorige week was de laatste officiële wedstrijd van het seizoen en ook deze wedstrijd werd weer met dubbele cijfers gewonnen. De jongens hebben heel trots op alle overwinningen van het seizoen feest gevierd. Het was een seizoen om niet snel te vergeten.  Bedankt Boys en veel succes in het nieuwe seizoen

  • Op zaterdag 26 mei stonden de laatste competitiewedstrijden gepland. Er kan dan nog één week getraind worden voor wie dat wil. De laatste trainingen van de Fjes en guppen op woensdagmiddag o.l.v. Edwin Kluivers (die dan afscheid neemt) zijn op woensdagmiddag 6 juni

    Op vrijdag 1 juni stopt het normale trainingsschema en stoppen dus alle trainingen. Vanaf maandag 4 juni worden namelijk de grasvelden 4, 5 en 6 in onderhoud genomen door de gemeente en kan er niet meer getraind worden. Veld 3 volgt op maandag 11 juni (vanwege een toernooi op zaterdag 9 juni) en het pupillenveld (vanwege het sportweekend) op maandag 25 juni.

    We moeten het dan doen met alleen de kunstgrasvelden en daarop zijn dan nog enkele trainingen en wedstrijden gepland van jeugdselectieteams. Aanvragen om tòch nog een keer te trainen nà 3 juni per email naar Paul.Bahlmann@hetnet.nl   We doen dan ons best, maar kunnen niets garanderen. Dus niet boos worden als de velden al volgeboekt zijn.

    De ballenrekken gaan vanaf maandag 11 juni op slot en dan wordt de balans opgemaakt  t.a.v. het aantal zoekgeraakte ballen. Zoals bekend mag ieder team maximaal 20% van zijn trainings en wedstrijdballen kwijt raken. Zijn het er méér, dan moet er betaald worden door alle leden van dat team.

    Aan alle trainers en leiders het verzoek de wedstrijdballen mét netje (en eventueel waterzak)  in te leveren direct  na de laatste competitiewedstrijd. Dat kan gewoon in de commissiekamer. Op de ballen staat immers de naam van uw team.

    Als de trainer ook volgend jaar doorgaat bij Alphense Boys (wat wij natuurlijk vurig hopen) dan kunt u de hesjes en trainingsdopjes bij u houden voor het nieuwe seizoen (dat hebben wij genoteerd). Zo niet, dan de hesjes + dopjes + lichtsleutel ook inleveren met een briefje erbij van welk team ze zijn.

    Voorronde penaltybokaal

    Willen de trainers of leiders van de elftallen die mee doen aan het sportweekend hun beste penaltykiller doorgeven aan Ronald Martin van elke team mag er een deelnemer meedoen aan de halve finale. Deze deelnemer moet wel ingeschreven zijn en deelnemen aan het Sportweekend. Op woensdag 6 juni om 18:00 uur wordt deze halve finale geschoten. De winnaars van deze halve Finale mogen tijdens het sportweekend proberen om Marco Jansen op te volgen als beste penalty nemer van de Boys. Voor meer info r.martin@Casema.nl

  • De inschrijving voor het Sportweekend  (22/23 juni) is nog mogelijk. Ondanks eerdere berichten blijft het inschrijftarief 25 euro (en geen 35 euro) Dit prachtige traditionele afsluitend weekend voor de pupillen (o8 t/m o13) mag je eigenlijk niet missen als je bij Alphense Boys voetbalt.

  • Het ongelofelijke seizoen van JO8-5

    Voor de jongens van JO8-5 begon het seizoen vol spanning en hoge verwachtingen. De jongens speelde voor het eerst samen in een oefenwedstrijd tegen JO8-4 die eindigde in een overtuigende 12-4 overwinning. Niemand, zelfs de spelersniet, hadden verwacht dat het zo goed zou gaan. Wat helemaal niemand had durven denken was dat dit slechts een voorbode was voor de rest van het seizoen. Max, Anwar, Pepijn, Noel, Brian, Ibrahim, Adam en Dychano trainde elke week heel hard. Er was werkelijk niemand die zich niet voor de volle 100% gaf tijdens de wedstrijden en de trainingen. Dit zorgde ervoor dat de jongens elke week weer groeide en groeide. Dat de jongens elkaar goed konden vinden op het veld bleek wel in de uitslagen. Week na week werd er met dubbele cijfers gewonnen. Het motiveerde de jongens elke keer weer om de week erna met nog meer doelpunten verschil te winnen. Dit resulteerde in de record uitslag van 25-1. Vorige week was de laatste officiële wedstrijd van het seizoen en ook deze wedstrijd werd weer met dubbele cijfers gewonnen. De jongens hebben heel trots op alle overwinningen van het seizoen feest gevierd. Het was een seizoen om niet snel te vergeten. Bedankt Boys en veel succes in het nieuwe seizoen