• Alphense Boys MO13-1 - Gouda MO13-1

    Vandaag speelden de meiden de laatste competitiewedstrijd tegen Gouda. Het was uiteraard heerlijk weer. Meiden waren goed voorbereid en ingesmeerd. Bidons gevuld met water en extra drinkpauzes zouden worden gegeven.

    Ondanks de plaats waar ons team staat in de competitie zijn onze meiden KAMPIOEN in team gevoel en de positieve inzet. Iedere wedstrijd weer komen ze met veel vreugde en het gevoel dat er te winnen valt het veld opzetten. Vele wedstrijden zijn de uitslagen niet in ons voordeel. Wat vaak niet verdiend was maar goed stand houden aan het eind van de wedstrijd telt. Wij supporters/ouders genieten van het spel dat ze laten zien en de groei die ze door maken.

    Dan toch even naar de wedstrijd van vandaag. Helaas moesten we Estella, Tanja, Floor en onze mega supporter (Esther) missen. Ondanks blessure was Faye J. weer aanwezig om haar team aan te moedigen.  Gelukkig wilde Lieke, Indy en Sophie ons team steunen in onze laatste competitiewedstrijd. En waren vele ouders weer van de partij om het team aan te moedigen.

    Gouda begon goed ondanks dat onze meiden weer fel begonnen. En er zeker kansen waren. Mooie aanval opgezet vanuit de verdediging maar keeper was zeer alert. Na het eerste kwartier stond het 0-3. Water lijkt wonderen te doen met een mooie uitbraak van Sophie maar weer was daar die keeper. Gouda antwoord met de 0-4. En gelukkig werd volgende doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Schot van Indy net naast. Werd beantwoord met bal op de lat van Gouda. Razia breekt door maar word neergehaald in de 16. Een strafschop die Sophie met een mooi hard schot benut, 1-5 is de rust stand.

    2de helft.
    Lijkt erop dat er voor onze meiden nog wat te halen valt. Net als de eerste helft
    3 doelpunten in eerste kwartier.. Al snel word het 2-5. Waarna Yassira er 3-5 van maakt. Zou er dan nog een gelijkspel inzitten? Helaas laten de meiden van Gouda het er niet bij en wordt het net voor de drinkpauze  3-6. Roos heeft weer schitterende reddingen laten zien. Maar kon het laatste doelpunt niet stoppen.  Eind stand 3-7.

    De competitie zit erop en helaas geen prijzen behaald. Ondanks dat zijn jullie een geweldig team met helaas niet het eindresultaat dat jullie verdienen. Maar zoals een klein meisje(Pien) eens zei; winnen doen we met zijn alle en verliezen ook. Als team maar ook individueel zijn jullie gegroeid. Jullie positieve inzet gaf ons , de supporter, iedere week weer hoop.

    De competitie zit erop. We hebben nog een toernooi te spelen en een gezellig Sportweekend.

    Ik wil graag iedereen even bedanken. De trainers (Ronald, Kim en Mark) en technische staf (Sylvie en Esther) voor de goede zorgen van afgelopen seizoen. Maar ook alle ouders die ieder op hun manier een bijdrage hebben geleverd voor hun girl en het team. Dank ook namens de meiden. We zullen een paar meiden volgend seizoen moeten missen. Veel succes meiden. Nieuw seizoen, nieuwe kansen .. . Op naar een prachtig  nieuw seizoen!