• VEP MO13-2 - Alphense Boys MO13-1

Vandaag moeten we het doen zonder de geblesseerde Tanja en Faye, ook Klauwdia en Razia zijn er niet bij. Met Indy erbij hebben we 1 wissel.

Pien begint vandaag als wissel. Indy, Daisy en Kristina staan voorin, Yassira, Estella en Ro-Ann op het middenveld, Alysha, Riva, Faye B en Floor achterin en Roos op doel.

De dames van VEP beginnen de wedstrijd met het geven van een hand, idee voor volgend jaar?

De meiden beginnen fanatiek, nu nog goed kijken of je de bal naar iemand over kunt spelen in plaats van weg te trappen.

Indy probeert twee keer door te breken maar wordt door de verdediging geblockt. Yassira speelt de bal over naar Indy maar het lukt niet om gevaarlijk te worden. Ook de corner levert geen gevaar op. Het spel ziet er tot nu toe beter uit dan vorige week. Mooie acties van Faye B en Ro-Ann waardoor we snel weer op de helft van VEP komen. Kristina is lekker aan het storen. En Floor horen we coachen.

Corner wordt door Indy over het doel geschoten. Het werd even spannend toen VEP doorbrak en het bijna via Faye een eigen doelpunt werd, gelukkig dook Roos er bovenop! Indy breekt door maar de verdediging van VEP schakelt snel. Kristina, Estella en Ro-Ann werken hard om de bal te onderscheppen en naar voren te krijgen. We hebben al een paar kansen gehad maar het lukt niet om echt gevaarlijk te worden.

Bij Indy is de frustratie te zien. Riva, Alysha en Yassira strijden voor de bal. Pien komt erin voor Yassira. VEP krijgt de kans om helemaal vrij door te breken maar Roos komt goed uit en duikt op de bal. Door een mooi samenspel van Pien en Indy komt de stand op 0-1! Riva, Floor, Alysha en Faye verdedigen lekker. We gaan de rust in met 0-1. Mooie eerste helft!

De tweede helft begint met Daisy als wissel. Riva rent de benen uit haar lijf om de bal te onderscheppen. VEP weet door te breken en de stand op 1-1 te zetten. Bij een volgende kans van VEP komen we goed weg. Kans van Indy gaat net voor de goal langs. Faye B, Riva en Floor verdedigen fel. Deze helft wordt door VEP wat aanvallender gespeeld.

Het spel is van onze kant iets rommeliger dan de eerste helft. We raken de bal iets te makkelijk kwijt. Yassira scoort een mooi doelpunt vanuit een vrije trap, vastgelegd door cameravrouw Faye J.

We proberen nog te scoren maar het lukt net niet. Door goed te verdedigen voorkomen we wel dat VEP echt gevaarlijk wordt. Riva en Floor zijn een goede combinatie achterin! Ro-Ann en Kristina strijden hard!

Het eindsignaal, 1-2 gewonnen!