• Alphense Boys MO13-1 - Cabau MO13-1

    Eén van de laatste wedstrijden van het seizoen staat voor de deur, de thuiswedstrijd tegen Cabauw. Ondanks de vele verliezen, staan de dames toch weer klaar om hun entree te maken op het veld. Hoewel het nog meivakantie is, zijn we nagenoeg compleet. Door een blessure van Faye J. is Indy gevraagd haar talenten in te zetten voor de MO-13.

    Weer heerlijk in de zon, staan de ouders vol goede moed langs het veld. Maar helaas toch tegen beter weten in. Het seizoen loopt ten einde en dat is misschien maar goed ook. Sportief gezien bracht dit seizoen niet veel, maar ondanks de veel te magere resultaten, hebben de meiden de ruggen recht gehouden en de kin in de lucht.

    Tijdens de wedstrijd van afgelopen zaterdag viel zelfs dat niet meer mee. Al direct na het startsein brak een speler van de tegenstander door en wist Roos de bal nog net uit het doel te houden. Maar in de 12e minuut, lag de bal alsnog in het doel en wist de tegenstander vóór de rust al vier doelpunten te maken. De fut is eruit, dat is merkbaar op meerdere fronten. De ballen worden weg getrapt, maar komen niet aan bij een teamgenoot, het is stil op het veld, men coacht elkaar weinig en om de bal wordt niet echt gevraagd. Maar ook bij de ouders heerst een meer gelaten sfeer. Niemand wist precies wat de eindstand was geworden, dus daar moest de scheidrechter nog aan te pas komen.

    Het is gewoonweg jammer, een super leuke club meiden, met allemaal potentie. Ouders die vol trots langs de kant staan en de klus met elkaar klaren én het ook nog eens gezellig met elkaar hebben. Trainers/coaches die elke week weer het beste uit de meiden naar boven proberen te halen en de leiders die het elke week weer prima voor elkaar hebben op en rond het veld. Jongens, het enige wat ontbreekt zijn de overwinningen!!!

    We houden de moed erin, laten we genieten van de kleine dingen. Sportief gezien komt het niet meer goed. Laten we het dan vooral leuk hebben met elkaar. Op naar de laatste wedstrijden en een mooie zomer.

    Enne, voor de gene die het toch nog wil weten…. Het was uiteindelijk 0-6…