• RECO nieuwe sponsor jeugdselecties

    RECO is vanaf volgend seizoen een nieuwe sponsor van onze jeugdopleiding. Adjunct-directeur Edwin Verpoort zette onlangs zijn handtekening onder een contract dat zijn organisatie voor vijf jaar verbindt aan Alphense Boys. Hatim Noura (technische zaken) en Paul Bahlmann (technisch coordinator) krabbelden namens de roodwitten mee.

    Natuurlijk siert RECO vanaf het seizoen ‘18/’19 de wedstrijdtenues van de jeugdselectieteams, maar ook zal de naam prominent aanwezig zijn op uitingen rondom het hoofdveld. Het Koudekerkse RECO, dat materieel verhuurt aan bedrijven (van lichtmasten tot aggregaten en van steigers tot gereedschapsmachines), was al supporter en sponsor van Alphense Boys. Zo mag het Sportweekend al jaren een beroep doen op materieel zonder dat daar een klinkende munt voor hoeft te worden betaald. Edwin Verpoort voetbalde in zijn jeugd in tal van selectieteams van Alphense Boys en was later ook enige jaren trainer van diverse F- en E-teams.

    RECO vergezelt volgend seizoen de andere sponsors van onze jeugdselecties: Kickshop.nl / Mr.Travel.nl.

    Mr.Travel.nl is een bedrijf dat Alphenaar Peter Langhout in samenwerking met Kickshop.nl-eigenaar Leen Janszen heeft opgericht. Op dit moment vinden gesprekken plaats om de reisorganisatie bij Alphense Boys op allerlei manieren onder de aandacht te brengen.