• Alphense Boys JO15-4 - Nicolaas Boys JO15-1

Zaterdagochtend 11:00 uur, het is bewolkt, maar niet koud, de wedstrijd Alphense Boys JO15-4 (AB) – Nicolaas Boys JO15-1 (NB) begint.

NB begint fanatiek aan deze wedstrijd, binnen een ½ minuut krijgen zij al een grote kans op de 0-1 maar er wordt gelukkig niet gescoord.

AB neemt het initiatief over en dat leidt tot een paar kansen voor Anouar (voorlangs en net naast).

En een kopbal Senna op de lat.

En dan is daar het verlossende doelpunt van Anouar: 1-0

De webstrijd speelt zich veel op het middenveld af, AB krijgt een paar kleine kansen, NB geen.

Een fraaie actie van Anouar volgt waarin hij 2, 3 spelers omspeelt leidt helaas niet tot een dito doelpunt.

En een grote kans voor NB wordt door AB geblokt.

Vlak voor rust krijgen we een verdubbeling van de score: een mooie pass van Sam op Ralph wordt door Ralph kordaat ingeschoten: 2-0

Na een rust een oplevering van NB in een vorm van een kleine mogelijkheid.

Amouar maakt aan alle onzekerheid een einde: hij pakt de bal op rond de middellijn, rent naar doel en scoort z’n 2e van de middag.

NB is het spoor nu wel bijster: vlak na elkaar volgen een schot Anouar (net naast), Ralph die de 4-0 aantekent en een geleende speler van de C3 (Jim?) die met een kopbal de 5-0 maakt.

NB tracht de eer nog wel te redden, maar een vrije trap en een schot op goal belanden in de handen van Mark.

De 6-0 die Ralph op z’n sloffen heeft wordt in de scrimmage die volgt toch niet gemaakt.

NB dringt nog wat verder aan maar AB weet de 0 te behouden door de bal op de lijn te blokken en een fraaie redding van Mark.

En toch krijgt NB loon naar werken: een aantal minuten voor tijd wordt de 5-1 gemaakt.

Met een 2-tal kansen (Anouar en Sam) wordt de wedstrijd afgesloten.