• MMO JO15 1- Alphense Boys JO15-4

Het eerste zomerse zonnetje is een feit, op deze mooie lentedag bezoeken wij Hoogmade om de plaatselijke selectie van MMO te ontmoeten. Op de ranglijst staan wij net 1 plaats onder deze mannen en het belooft een mooie strijd te worden.

De Boys beginnen klokslag ‪13:00‬ met de aftrap. Eerste goede kans voor MMO, Mark redt. Het spel golft heen en weer en het middenveld is aan zet. En dan eindelijk de eerste goede kans voor de boys, Rick schiet via verdediger op de lat, corner. Helaas dit brengt heen gevaar. MMO krijgt ook een grote kans, alleen voor de keeper en schiet naast. Nu weer een goede kans voor de boys, net voor de lijn weggehaald. Laatste vijf minuten, ik zie nog weinig gebeuren, en dat klopt...

Tweede helft begint MMO met de aftrap. De eerste vijf minuten geven hetzelfde spelbeeld. Veel op het middenveld. Nu corner voor MMO, Geen gevaar. Gevaarlijke kans voor MMO alleen op de keeper en weer naast.
    De verlossende 1-0 door Anouar. Mooi uitgespeeld. Dit geeft de Boys vleugels en ze krijgen wat ruimte. Gelijk de 2-0 van Gijs er achter aan.  Eens kijken of we wat makkelijker kunnen voetballen vanaf nu. Nog een kwartier te spelen. En de 3-0 ligt er ook in, weer Anouar die het laatste zetje geeft aan de bal. Er is onderling veel fysiek contact , dit heeft de wedstrijd niet nodig, de scheidsrechter houdt het prima in de gaten.

3-1 de spanning in de wedstrijd komt terug. Nog 10 minuten, het lijkt er op dat we deze overwinning wel uit het vuur slepen. We spelen de wedstrijd gecontroleerd uit. Met weer een goede kans voor MMO, ze zijn vandaag niet scherp genoeg, ook over. Laatste minuut loopt . De scheids fluit voor het einde! Goede overwinning !