• Alphense Boys MO13-1 - Alphense Boys MO15-2

  Vandaag spelen de meiden voor het eerst sinds de winterstop weer een wedstrijd. Omdat de competitie pas 10 februari start beginnen we om er weer in te komen met een onderlinge wedstrijd met de MO15-2. Kim heeft voor deze wedstrijd twee teams gevormd met meiden uit beide elftallen.

  Het ene team (Blauw) bestaat uit: Roos, Ro-ann, Sophie, Nawal, Lieke, Faye J, Alysha, Floor, Tanja, Klauwdia, Elisa (wissel Razia en Faye B)

  Het andere team bestaat uit: Stine, Marissa, Fenne, Minoek, Lieke W, Pien, Riva, Daisy, Yassira, Nina, Kristina, Larissa (wissel Nina en Stasja, MaryLou)

  We beginnen de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Jordin.

  Het blauwe team moet gelijk aan de bak met verdedigen maar komt goed terug als Sophie de bal voor haar voeten krijgt. Een tweede aanval wordt door Nawal mooi in de goal geschoten, 1-0 voor het blauwe team.

  Daarna zet de andere team de aanval in en lopen Klauwdia en Estella elkaar in de weg. De meiden van de MO13 spelen de bal elkaar soms in de voeten terwijl ze tegenstanders zijn, best even wennen om weer te voetballen na zoveel weken en dan ook nog gemixed.

  Sophie pingelt het veld over maar stuit daar op haar zus Marissa die de bal weet te onderscheppen. Larissa opent de aanval maar haar schot mist kracht en Roos weet de bal te onderscheppen.

  Het spel gaat echt beide kanten op. Twee kansen gaan er niet in, daar komt Roos goed weg.

  Na een kwartier gaan de wissels erin en gaan Klauwdia, Fenne, Larissa en Minoek eruit.

  Nina opent de aanval, Roos duikt de goede kant op maar kan een doelpunt niet voorkomen, 1-1.

  Het blauwe team valt weer aan en speelt de bal goed over, Faye J, Elisa en Sophie tikken naar elkaar over. Niet lang daarna weet Nawal de bal vlakbij de doellijn er in te tikken 2-1 voor het blauwe team. Daarna wordt de tegenaanval gelijk ingezet.

  Bal wordt mooi aangenomen door Daisy en samen met Nina zet ze de aanval in. Faye J zet vanaf de zijkant de aanval in en Elisa probeert te scoren. Razia en Yassira strijden samen om de bal. Estella en Nawal gaan via de zijkant naar de andere kant van het veld maar worden geblockt. Elisa blockt een schot van Marissa. We gaan de rust in met 2-1.

  Na de rust is Stasja op doel gekomen voor Stine. Lieke W, Marissa Floor en Pien staan wissel. Elisa opent de aanval maar stuit op Stine. Nina scoort de 2-2. Beide teams zijn echt aan elkaar gewaagd. Mooie aanval wordt afgefloten voor buitenspel. Faye B verdedigt mooi voor het doel en vlak daarna heeft Roos weer een mooie redding. MaryLou en Sophie gaan samen de strijd aan. Daisy en Riva spelen langs de zijkant maar Riva staat buitenspel.

  Sophie scoort de 3-2. Sophie pingelt het veld over maar stuit op Stine. De meiden spelen lekker naar elkaar over maar tot scoren komt het niet.

  Sophie scoort de 3-2. Minoek opent de aanval maar stuit op de verdediging,

  Wat een mooie eerste wedstrijd na de winterstop hebben de meiden gespeeld! Beide mix-teams waren echt aan elkaar gewaagd.